Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס סטיישן 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי סוזוקי sx4 2008 glx

מעוניין להחליף אותה בפוקוס סטיישן 1.6 2012.

השאלות שלי:

1. העם הרכב אמין וטוב כמו הסוזוקי.

2.עלות טיפולים שוטפים.

3.מה הבלאי הכי גבוה.

4.העם בכלל כדי להתקרב לרכב הזה?

לפי בדיקה שעשיתי בפרום לא הרבה מרוצים אבל זה נושאים מ2012 אולי התקלות תוקנו על ידי היבואן?

תודה רבה .

פורסם

כמי שייש לו פורד פוקוס 2011 אני יכול להגיד לך שהאוטו סביר .

הגיר בעיתי ולא הכי נעים ,צריך להתרגל לרעידות בתחילת נסיעה . לי החליפו פעמים קלאצ שהאוטו היה עם 90000 ק"מ

הגומיות בדלתות זאת מחלה .

האוטו לא חסכוני בדלק .

השוק שלה על הפנים גם עם ק"מ נמוך

2012 ראיתי גם ב40000שח

היתרונות

הסטיישן מאוד גדול מאחורה ומאפשר להכניס הרבה דברים

פורסם

יונדאי I30 סטיישן או קיה סיד סטיישן - רכבים יותר מוצלחים, ללא גיר שנוי במחלוקת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דיברתי עם נציג מ"אוטו" הוא הסביר לי הפוקוסים של 2012+ חזרו למוסכים ותופלו הבעיות בגיר הקלאצ׳...אבל זה היה נישמע לי מעוד לא אמין כי הנציג ישיר המליץ עלחברות ליסימג שיחזרו אלי עם הצעות...

בקשר לסיד והi30 סטיישן אפשר יותר פריט למי שרכש ויכול להגיד דברים בעייתים?

פורסם

אם מדובר בi30cw מהצורה החדשה: רכב זריז,מאובזר,מרווח מאוד ונוח. החסרונות שלו הם ברקסים חלשים מאוד שמאבדים מהכח שלהם מהר מאוד (ניתן להחליף למשהו רציני יותר,אז לא סוף העולם), ובולמים רכים מידי שהעמסה של הרכב הוא יורד על הג'נטים. צריכת דלק סבירה בלבד (1/11).

הדגם הישן יותר של i30cw- מרווח ופרקטי. אך לא מאובזר,גימור נחות-פלסטיקים זולים ונראה רע,תיבת 4 הילוכים.

פורסם

הייתי מעדיף את הi30 החדשה אך התקציב ,שלי מוגבל....

מה הייתם אומרים על הלנסר ספורט בק'

1800 גירסת לימיטד מ2010

צריכת דלק.?

גיר רציף?

בלאי ?

אופציה יותר טובה מפוקוס אאני בטוח...

פורסם

הלנסר בגרסת 1.5 איטית, ומנוע 1.8 יותר טוב. הרכב עצמו מיושן אבל נותן תמורה טובה למחיר הזול בו הוא נמכר. צריכת דלק 1/10 וגם צורך שמן יחסית יותר מהרגיל (לפי מה שחבר שמחזיק את הרכב אמר לי).

ובכלל,מה התקציב? וכמה ק"מ אתה עושה בשנה?

פורסם

עזוב אותך מהפוקוס סטיישן, זה לא רכב שכדאי לקנות כמשומש. לבעיות בעיר אין פתרון בשלב הזה למרות שרכבים חזרו (וממשיכים לחזור) למוסכים.

המיצובישי לנסר ספורטבק זה יופי של רכב. אבל קח בחשבון שמבחינת שימושיות ונפח תא מטען הוא קטן משמעותית מהסטיישנים.

בתקציב שלך אפשר למצוא גם קיה פורטה. תקבל את המנוע והגיר של ה-i30 החדשה במחיר זול משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא כל כך מתחבר לרכבים הקוריאנים.

עשיתי חיפוש ביד 2 ואפשר להשיג שם אונסיס 2009 2010 במחיר עד 60k ...

ראיתי כמה סרטונים והבנתי שהמנוע 2000א כזה זריז וחזק אבל זה לא כזה חשוב לי אני לא ממהר:).

יש חוות דעת על הרכב מי שהתרשם בארץ ממנו?

פורסם

דווקא התקציב שלך לא רחוק מi30 מהצורה החדשה יד שניה מליסינג.

אוונסיס רכב מצויין,רק שכמו כל מנוע 2000- טיפולים יקרים יותר מ1600,גם האגרות גבוהות יותר

פורסם

הטיפולים והאגרות לא יקרים בצורה משמעותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...