Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מונדאו 2009 2.3 ליטר טרנד. 162000 ק"מ נרכשה מליסינג. כבר מספר חודשים שאשתי מתלוננת על ניתוקים של המזגן. כאשר אני בודק הכל תקין. לפני כיומיים היא נתקעה עם התחממות יתר לאחר נסיעת בוקר לעבודה. לדבריה הרכב לא עבר את ה 70 קמ"ש כל הדרך, המזגן התנתק ואז המנוע התחמם לפתע. היא נעצרה לצד הדרך וקראה לי. כאשר הגעתי לאחר כ שעה, הרכב היה תקין,המזגן עבד, והרכב לא התחמם. לא לקחתי סיכון וגררתי את הרכב למוסך רז ודודי בטירת הכרמל שם אני מטפל ברכב. הם בדקו אותו במשך יומים וגילו שהתרמוסטט תקוע ולכן החליפו אותו. לדבריהם ביום הראשון הרכב לא התחמם למרות מאמציהם וביום השני בבוקר לפתע הוא התחמם.

שילמתי ולקחתי את הרכב. המזגן לא עבד לכן חזרתי אליהם לאחר מספר דקות. הם בדקו ולאחר כרבע שעה של נסיעה הודיעו לי שהמדחס מראה סימני גסיסה. כאשר עזבתי לבסוף את המוסך המזגן קירר. נכנסתי לתדלק ומילאתי מיכל מלא. שמתי לב ש ה distance to empty מראה שיש לי לי 380 ק"מ לנסוע עד למיכל ריק, זה מוזר כי מיכל מלא מראה בערך 600 ק"מ. נסעתי הביתה ואז המזגן קירר רק בנסיעה, בעמידה אין קירור. לאחר נסיעה של 7 ק"מ ה distance to empty הראה 400 ק"מ. עכשיו אני מבולבל האם ההתחממות דפקה את המזגן? את המחשב? להחליף מדחס?

אני בעתלית ולכן במידה ויש למישהוא המלצה למזגניסט מומלץ אודה לכם כי להוציא אלפי שקלים על מדחס חדש לא ממש בא לי. ואם למישהוא יש רעיון לפתרון התקלה המוזרה ב distance to empty אודה מאוד.

פורסם

לאחר ביקור חוזר במוסך היום בבוקר התברר שהמאוורר של המנוע לא תקין. הוא אינו מסתובב במהרות הדרושה ולפעמים מתנתק. זה מה שמחשב הרכב מראה. החשמלאי אמר שזו הסיבה לכל התקלות המוזרות ולעובדה שהמזגן מתנתק כל פעם ושהתרמוסטט נהרס בגלל החום הגבוה שנוצר עקב בעיית המאוורר. בכל מקרה הוזמן חדש בעלות ל 4700 ש"ח ומקווה שבזה תמה הסאגה הזו לפחות.

פורסם

כמה החלק עולה בפירוקים .ובאיביי אני רואה ב 700 שח כולל משלוח זה הסוג הזה ?http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050430.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XFan+engine+Ford+Mondeo.TRS0&_nkw=Fan+engine+Ford+Mondeo&_sacat=0

פורסם

לגבי מחשב הרכב שחוזה את הנסועה האפשרית עפ"י מפלס הדלק.

המחשב משקלל את צריכת הדלק האחרונה ולפיה מחשב את מה שנותר.

מכיוון שהמנוע כנראה עבד בזמן עמידה וחלק מהשהות במוסך צריכת הדלק הייתה גבוהה מהמצב הרגיל אצלך - הוא הראה לך מרחק חזוי נמוך ממה שאתה רגיל.

בקיצור, לאחר תדלוק נוסף ונסיעה לפי הרגיל אצלך, זה יחזור להראות מה שאתה רגיל.

בשורה התחתונה - חיווי מרחק חזוי לתדלוק הבא - אינו מדוייק והמחשב כל הזמן מתקן לפי הנתונים האחרונים. רק בנסיעה מונוטנית הנתון הזה באמת יתאמת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
s-l64.jpgזה חלק שבארץ עולה מעל 350 שח וצפונה באיביי 83 שח כולל משלוח ואיפה החיוב על "שעת עבודה ".יש כאלה מקומות שלא מוכרים את המוט לבד ואומרים שצריך להחליף את המנעול קומפלט .מחיר 970 שח בחנות חלקי חילוף בפורד אני אפילו לא רוצה לברר שלא יפלו לי הכתרים
פורסם

י שאני שומע מחירים כאלה ישר עובר להיות ציני לוקח את הנייד ו"מתקשר" לאישתי תגידי איזה רכב את הכנסת למוסך את הפורד פוקוס או את הפורשה כי לפי המחיר זה הפורשה .מי שמרחיק את הלקוחות מהמוסכים זה המוסך עצמו במחירים על סף ההזיה .אני לא צריך מכונת קפה ולא עמדת טעינה מצידי כיסא פלסטיק כמו בסוכה .

פורסם

זה המחיר והחלק הוזמן. מוסך של פורד מאזדה אשר אמינים עלי. אני לא חושב שזה המאוורר בלבד אלא כל היחידה הקדמית. בכל מקרה לא רציתי לנסוע כך כי זה מסוכן. מחר אני שם ואני אברר את הנושא לאשורו. זה מאוד מלחיץ כי אם אני מתחיל לבדוק פירוקיות וכו אזי יש צורך להשבית את הרכב על לתיקון. מי ייקח את הילדים לבתי הספר ואיך אשתי תגיע לעבודה. לא פשוט להשבית רכב למספר ימים או יותר. בקיצור החלק הוזמן, המחיר שולם, מחר יוחלף ואני יעדכן

פורסם

4700 שקל זה יותר מחודש השכרת רכב .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ובכן הוחלפה כל יחידת האוורור הקדמית שזה כולל את שני המאווררים ויחידת הפיקוד של המאווררים. המחיר גבוה נכון אבל זה מוסך מרכזי וזה המחיר של מוסכים כאלו.

• תוכן חדש...