Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם חברות יונדאי וקיה, כל דגם חדש משתפר בעשרות אחוזים לעומת קודמו.

מציע שנחכה למבחן דרך ארוך מקיף אל מול המתחרים ונראה לפני שהידיים

הקלות על המקלדת רושמות ...

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדאי שתשב בפיזו פעם ואז תבין שאתה טועה .

אני במקומך הייתי נמנע מזלזול בניסיון של אנשים שאין לך מושג על מה נהגו וכמה. רק אומר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני במקומך הייתי נמנע מזלזול בניסיון של אנשים שאין לך מושג על מה נהגו וכמה. רק אומר.

מקבל את מה שאתה אומר אבל אני לא מזלזל פשוט נמאס לי לקרוא שטויות בסגנון פיזו לא אמין.

היו לי, ברלינגו 97 ברלינגו 2005 רנו אקספרס 94 , פיזו 307 2002 ,סיטרואן C4 פיקסו 2008, פיזו 308 2010 רנו גראנד סניק 2015 כולם היו אמינות ומלבד האקספרס אכותיות.

פורסם (נערך)

אני אמרתי משהו על פיג'ו? (שעל המכוניות שלהם אגב אני מת, ה-308 ספציפית לדעתי היום אחת המכוניות הטובות בקטגוריה שלה).

אמרתי שהטוסון מכונית טובה בסך הכל, אבל שמביאים אותה לארץ עם אבזור מעליב. כמו כן, אמרתי שיונדאי מצליחים בארץ (ולא ממש מעניין כרגע אם זה מכירות לשוק הפרטי או המוסדי, מכירות זה מכירות וכסף שנכנס זה כסף שנכנס) למרות כלמוביל ולא בזכותם. אה כן, גם אמרתי שחבל שלא מביאים את הגרסאות הנורמליות של הטוסון או את פריטי האבזור המתקדמים שלו.

אגב מנוע ה-1.6 טורבו. עדיין לא הגיע לישראל. לפחות לא נרשם במשרד הרישוי. הביאו את ה1.6 ו-2.0 ליטר בנזין אטמוספרי (132 ו-150 כ"ס) ו-2.0 ליטר טורבו דיזל. את הדיזל כמובן עדיין לא מוכרים, אולי מאוחר יותר. כלמוביל לא התייחסו אליו בהשקה.

עריכה: קבלו תיקון.

ממש לפני יומיים נרשם מנוע ה-1.6 טורבו.

מעניין.

עריכה 2:

זאת הוראה הרישום של המנועים הראשונים (מספטמבר):

Capture.JPG

וזאת ההוראה עם מנוע הטורבו (11 לאוקטובר)

Capture2.JPG

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם לשפוט לפי הדגם הקודם , ממש לוותר.

מהניסיון שלי עם 2015 דיזל .

הרכב ממש מיושן ,לא נוח , איטי .

יונדאי נשאר יונדאי. רכב עממי פשוט מיושן סטנדרטי בזבזני בדלק ולקהל היעד הזה הוא משדר . דבר יחיד שהשתנה זה המחיר הוא עלה ועלה . הם כל פעם משקעים בעיצוב חיצוני שמתיישן מאוד מהר אבל מתחת לפח זה אקסנט 94.

לגבי אמינות אני לא יודע , הייתה לי פעם רנו אקספרס הייתה מאוד אמינה , קיבלנו לא מזמן גראד סניק דיזל בנתיים מאוד אמינה.

לגביי יונדאי , סחירת IX35 עם 0 ק"מ וכבר לאחר 200 ק"מ נדלקה לי נורה.

שכירת. סחירת זה משהו אחר. איזו נורה נדלקה לך? של דלק? של לחץ אוויר? של מנוע? תקלה יכולה להיות בכל רכב. גם במרצדס וגם ברנו.

גיר מיושן , מנוע מיושן פלסטיקה מיושנת , איבזור מיושן , עיצוב מתחלף ללא עצוב מנחה ...

ממש מקביל לרכב אירופי.

מדובר ברכב זול ,במה נחותה מהיפניות המקבילות ובמחיר יקר.

לפחות קיה יודעים את מקומם ועל זה אפשר לכבד אותם.

וואו. קיה יודעים את מיקומם. מה מיקומם בדיוק? מה אתה יודע על קיה שיודעים את מיקומם שאתה לא משתף אותנו?

יונדאי וקיה הם יצרנים לגיטמיים לחלוטין, ולא מפגרים אחרי אף יצרן אחר בעולם. יש להם יתרונות ויש להם חסרונות. מה זה איבזור מיושן? האוטו בא עם וינטלטור על הדשבורד מהחומרים המיושנים? אתה צועק סיסמאות ריקות ונבובות וחושב שבגלל שאתה צועק את מישהו יקח אותן ברצינות.

אכן גם אותי קשה לשכנע שטויוטה אמינה לאחר הכרות של שכן עם קורולה עם מנוע מוחלף וגיר משופץ וקאמרי מלאה בעיות שכרגע הוא מחזיק.

בנתים הצרפתיות שאני הכרתי מקרוב היו מאוד אמינות .

הצרפתיות שאני מכיר, חלקן אמין מאוד וחלקן פח אשפה שאפילו פי הטבעת של השטן יותר אמין מהן.

אתה לא חושב אני בטוח , הIX35 נחות מהמאזדה .

שאול,

נשמה של ברבור, תשתה כוס מים קרים ותירגע.

כל מה שאני קורא ממה שכתבת, ובין השורות, זה שאתה צועק על כולם כאן כמה אתה יודע יותר ומבין יותר מכולם.

הדעה שלך טובה כמו הדעה של כל גולש אחר. לא יותר ולא פחות.

הניסיון שלך עם IX35 שכורה בגרמניה הוא מרשים את כל באי הפורום, שרובנו עדיין לא יצאנו לחו"ל, אבל אנחנו נורא רוצים לקרוא משהו שכתב מישהו שכן היה בחו"ל.

לכולנו יש נסיון עם מכוניות, חלקנו יותר וחלקנו פחות. מרבית הכותבים כאן מחזיקים בנסיון שהוא גבוה משלך משמעותית. אף אחד לא מנפח את החזה בגלל זה.

אתה מגן על יצרנים מסויימים וכותב "אם שכן פעם אמר" אז זה זה לא בהכרח נכון, אבל את התובנות שלך על טויוטה אתה מקבל מ...השכן שלך.

תפסיק לצעוק ותתחיל לכבד את הדעות של האחרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקדימה נראה סבבה, מאחור זוועה. מה יש להם עם פנסים בולטים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אגב, במספר כתבות על ההשקה כתוב שאת ה 1.6T מתכוונים להביא בשלב מאוחר יותר.

בסה"כ אין סיבה שלא להביא אותו, שכן המנוע הזה כבר נמכר בעבר בוולוסטר וגיר ה DCT עשה עלייה גם כן.

מבחינת מחיר, אם יביאו את הדגם המפואר ביותר עם הנעה כפולה, גג פנורמי וכיסאות מעור ב 180K יש להם יתרון מובהק על כל השחקנים בשוק.

קשה לי להאמין שהוא יהיה במחיר הזה, זה לא סגמנט מכוניות המנהלים המקרטע שמנסים להחיות אותו, אבל אם כן אז הוא יהיה כמו הספורטאז׳ 1.6

פורסם

הבוקר נסעתי ליונדאי עכו ביחד עם חבר שהתעניין בטוסון חדש.

מסקנות :

1. אנשים רבים על התור לנציגים, סוגרים עסקאות ללא נסיעת מבחן!

2. אין מלאי. רכבים חדשים יגיעו לקראת סוף 2015.

3. צפינו להנחות כלשהן במסגרת hyundai days. אין הנחות, ואין טרייד אין במחיר מחירון לרוב הרכבים.. כצפוי מטרייד מוביל..

4. הרכב עצמו נחמד וגרסת ה 1.6 מגיעה עם חישוקי 16 אינטש ומראות בצבע הרכב.. ולא שחורות כדברי סקירת העיתונאים. הפלסטיקה הפנימית חלולה אך נראית טוב, ודיפוני הדלתות פלסטיים וזולים..

עוד רכב שיימכר באלפים, נמתין לנסיעת המבחן. רכבי הדגמה יגיעו בעוד שבוע.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מבצע במועדון הוט על הספורטאז.

1.6 אורבן אוטו - 127850 ₪

2 אורבן אטו - 143600 ₪

כולל מולטימדיה , מצלמת רוורס, חיישנים., קודנית לא כולל אגרת רישוי.

פורסם

פורסמו מחירי ה-0 קילומטר של הטוסון החדש. טוב, אולי לא פורסמו אבל קיבלתי אותם - 135,500 ש"ח לדגם 1.6 ליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

לא יודע, אכזבה.

ישבתי ברמת הגימור הגבוה ביותר ולא יודע הרגיש לי... פשוט, זול, לא יודע...

ותחלאס אני לא נוהג על איזה רכב יוקרה.

אני על טוסון 2006 (רמת גימור GLH) אולי זה הריפוד עור שממש חסרו, או שרכב התצוגה היה פשוט שחור מידי...

גם חסרים מלא כפתורים (כאילו רואים שאמור להיות שם כפתור פשוט זה ריק) לא יודע.

בכנוות אני מאוכזב.

עריכה אחרונה על ידי BigMan

המשך יום נעים!

פורסם
לא יודע, אכזבה.

ישבתי ברמת הגימור הגבוה ביותר ולא יודע הרגיש לי... פשוט, זול, לא יודע...

ותחלאס אני לא נוהג על איזה רכב יוקרה.

אני על טוסון 2006 (רמת גימור GLH) אולי זה הריפוד עור שממש חסרו, או שרכב התצוגה היה פשוט שחור מידי...

גם חסרים מלא כפתורים (כאילו רואים שאמור להיות שם כפתור פשוט זה ריק) לא יודע.

בכנוות אני מאוכזב.

איכות קוריאנית , !!

• תוכן חדש...