Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובעיקר לאלה שמכירים את הקיצורים בכותרת.

אני מחפש כפפה חדשה אבל בלי קשר לזה נמאס לי מהמלאי המוגבל שיש בשני אלה (במיוחד אחרי שi4d נסגר).

אני מכיר המון אתרים בריטיים שמשווקים חברות אחרות מאלה שיש בשנים שבכותרת ואפילו מוצרים שונים של אותם החברות, שלא פעם טובים יותר מאלה שיש בCYC ו-DC (לדוגמא, http://dooka.co.uk/)

הבעיה שרובם לא שולחים לארץ, רובם שולחים לארופה וחלקם רק לUK.

מישהו מכיר אולי אתרים נוספים שכאלה?

רוב המוצרים שלהם לא נמצאים באיביי ואני לא מעוניין באתרים מארה"ב כי המשלוח יקר מידי. אני מחפש מקום להזמין ממנו מוצר- שניים, חבילות קטנות וזה.

תודה לעוזרים.

איפה דימה איפה???

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

להפך, המשלוח מהבריטים מאוד יקר, בכל אתר שראיתי הם ממש גנבים במשלוחים.

אני אישית עשיתי הזמנה מאמזון, קניתי מלא שטויות, מלא מוצרים של כימיקל גייס נשלחים לארץ, כפפה איכותית שלהם אני בטוח שתמצא ואני זוכר שהיא באזור ה7$, על הדרך הזמנתי פדים וסבון, סהכ יצאתי בנזק גדול חח אבל הקנייה שווה. המשלוח יצא לי באזור ה15$ כשקניתי דברים קלים כמו כפפות ומגבות, אבל אם אתה מתחיל להזמין סבונים זה מייקר, סהכ הגעתי ל25$ משלוח ו50$ הזמנה, עדין יותר משתלם מהארץ. למרות שאני חייב לפגרן לחנויות בארץ, כשעשיתי השוואה של כמה מוצרים, המחירים בארץ לא גבוהים בהרבה מחול, מגיע להם מילה טובה.

פורסם
I.G אם תמצא כפפה או פד של dooka, שתף אותנו בקישור בבקשה ;)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

Dooka כן שולחים לארץ אתה תריך לשלוח להם מייל עם הפרטים שלך אתה מעביר תשלום דרך פייפאל והם שולחים אני רכשתי dooka הגיע תוך שבוע.

שיפוצים..

פורסם

כפפות הצמר הכי טובות. כנראה. (רנפי- זה הפד... יש גם כפפות)

אני לא רוצה כפפה שלהם... כפפת צמר דורשת יותר מידי תחזוקה בשביל להשאר יעילה. בתאכלס אני מעוניין בmicrofiber madness incredipad.

הבאתי את דוקה כדוגמא

פורסם

פעם (לא יותר מידי זמן למען האמת) זה היה הסטנדרט בפורום (לפחות להכיר את המותגים האלה), היום אנחנו יותר מתעסקים לצערנו בדמוי סנרוף ל206CC שניראת כמו רובוטריק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה שבשנה האחרונה טוחנים פה את האובר\ONR\סיטרוס\PL\פוסו לא אומר שעולם הדיטיילינג נגמר בהם. הפורום נראה לי יותר קרוב ל"בולישואקס" מאשר לדיטיילינג ברמה שאפשר לקרוא לה "דיטיילינג".

(לא שאני דיטיילר, אבל אם אני מבזבז כסף על משהו אני יודע שאני מקבל את מה שאני מצפה לו)

דודי- שלחתי כמה מיילים אתמול ואני עדין ממתין לתשובה (סופ"ש...). אתה זוכר כמה עלה לך המשלוח?

• תוכן חדש...