Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מעבר לשמפו מיוחד לפלסטידיף .מה מומלץ לשים לפני השטיפה ברכב ? בעבר שמעתי מחבר ששם בקבוק שחור גרניט כזה שומני לפני השטיפה.אני שואל כי שאני שוטף תמכסה מנוע שצבוע בשחור מט ולאחר השטיפה נשאר כמו אבק לבן על הרכב.תודה.

פורסם

מה הוא שואל ומה אתם עונים :)

אין שמפו מיוחד לפלסטידיפ.

בגדול כל שמפו יעשה את העבודה.

בגלל שאתה עובד על חלק גדול (מכסה מנוע), נסה לדלל את השמפו בצורה מעט יותר אגרסיבית שהנקיון יהיה אפקטיבי יותר.

הייתי ממליץ אפילו לנקות עם נוזל כלים אחת לכמה שטיפות, ושוב, רק את מכסה המנוע שמצופה בפלסטידיפ.

הג'ל שהמליצו פה הוא טוב, מעניק ברק עדין ושומר מעט על הציפוי, אך לא אפקטיבי בעליל לחלק כל כך גדול כמו שלך.

זה כמו להמליץ על לצבוע רכב עם מכחול.

יקח לך זמן מאוד ארוך לצפות את כולו עם פד, ודבר שני, ישארו לך חלקים שבהם הכיסוי לא יראה אחיד בגוון.

"יאללה בירי".

פורסם
מה הוא שואל ומה אתם עונים :)

אין שמפו מיוחד לפלסטידיפ.

בגדול כל שמפו יעשה את העבודה.

בגלל שאתה עובד על חלק גדול (מכסה מנוע), נסה לדלל את השמפו בצורה מעט יותר אגרסיבית שהנקיון יהיה אפקטיבי יותר.

הייתי ממליץ אפילו לנקות עם נוזל כלים אחת לכמה שטיפות, ושוב, רק את מכסה המנוע שמצופה בפלסטידיפ.

הג'ל שהמליצו פה הוא טוב, מעניק ברק עדין ושומר מעט על הציפוי, אך לא אפקטיבי בעליל לחלק כל כך גדול כמו שלך.

זה כמו להמליץ על לצבוע רכב עם מכחול.

יקח לך זמן מאוד ארוך לצפות את כולו עם פד, ודבר שני, ישארו לך חלקים שבהם הכיסוי לא יראה אחיד בגוון.

חח אני גם לא הבנתי לגביי מה הם עוונים..

בכל מקרה המכסה מנוע צבע שחור מט ..איךו נוזל כלים עוזר ?

וכן יש

שמפו ייעודי לצבע מט, ציפויי מט, מדבקות ויניל, ציפוי פלסטי-דיפ ועוד

פורסם

שמע שיפופו, עם כל הכבוד (ויש הרבה) אתה מדבר פה שטויות.

הENDURANCE חומר מאוד יעיל ואפשר בקלות לכסות את המכסה מנוע עם 10 מל חומר, לי הוא עושה עבודה טובה, ולמרות שהבחור דיבר על ניקיון המלצתי לו עליו כי הוא דיבר על הכתמים הלבנים, לי אישית היו כאלה והחומר העלים אותם בשניה, ובנוסף הוסיף ברק.

פורסם
שמע שיפופו, עם כל הכבוד (ויש הרבה) אתה מדבר פה שטויות.

הENDURANCE חומר מאוד יעיל ואפשר בקלות לכסות את המכסה מנוע עם 10 מל חומר, לי הוא עושה עבודה טובה, ולמרות שהבחור דיבר על ניקיון המלצתי לו עליו כי הוא דיבר על הכתמים הלבנים, לי אישית היו כאלה והחומר העלים אותם בשניה, ובנוסף הוסיף ברק.

כלומר אחרי השטיפה למרוח אותו ? הרי הצבע שחור מט ולא מבריק לכן שואל ...

פורסם

עומר, הנוזל כלים יהיה אגרסיבי מספיק וינקה מה ששמפו רגיל לא יצליח.

הפלסטידיפ עמיד מאוד, אין בעיה לנקות אותו עם נוזל כזה אחת לכמה זמן.

יש שמפו לצבעי מט ומדבקות וכו, זה כן, אבל כל שמפו ללא תוספות גלוס (למשל dodojuice born to be mild, wolf chemiclas white satin), עושה בידיוק את אותה העבודה (אמרת שמפו מיוחד לפלסטידיפ, חשבתי שהתכוונת למוצר יעודי של החברה או משהו בסגנון הזה).

קשה להבין על איזה כתמים אתה מדבר בלי תמונה, אבל אם זה קשור לנקיון נטו ולא לדהייה, שמפו יעזור.

כמה זמן הציפוי קיים אגב?

אוזניות, אם זה פרקטי והגיוני מבחינתך למרוח ג'ל צמיגי על משטח גדול, עם פד קטנטן, שהמשטח לא חלק אלא מחופס והפד לא בידיוק "מתגלצ'" לו בקלילות, אז כן יש מצב שאני מדבר שטויות.

לי זה נראה קצת מיותר.

"יאללה בירי".

פורסם
עומר, הנוזל כלים יהיה אגרסיבי מספיק וינקה מה ששמפו רגיל לא יצליח.

הפלסטידיפ עמיד מאוד, אין בעיה לנקות אותו עם נוזל כזה אחת לכמה זמן.

יש שמפו לצבעי מט ומדבקות וכו, זה כן, אבל כל שמפו ללא תוספות גלוס (למשל dodojuice born to be mild, wolf chemiclas white satin), עושה בידיוק את אותה העבודה (אמרת שמפו מיוחד לפלסטידיפ, חשבתי שהתכוונת למוצר יעודי של החברה או משהו בסגנון הזה).

קשה להבין על איזה כתמים אתה מדבר בלי תמונה, אבל אם זה קשור לנקיון נטו ולא לדהייה, שמפו יעזור.

כמה זמן הציפוי קיים אגב?

אוזניות, אם זה פרקטי והגיוני מבחינתך למרוח ג'ל צמיגי על משטח גדול, עם פד קטנטן, שהמשטח לא חלק אלא מחופס והפד לא בידיוק "מתגלצ'" לו בקלילות, אז כן יש מצב שאני מדבר שטויות.

לי זה נראה קצת מיותר.

הציפוי קיים מעל 7 חודשיים.

ולגביי לכלוך מדובר בניקיון נטוו ולא לדהייה....

פורסם

חחח תגובה כלכך ילדותית, "אוזניות".

עם מה אתה עושה פוליש על רכב שלם, עם מגש פיצה? פד קטנטן משטח גדול, לפחות תחשוב על תירוץ רציני לביסוס הטעות שלך.

אין בעיה מדי פעם להודות שטעית, וזה שהחומר מיועד לצמיגים לא קשור לנושא, רבים וטובים ממני משתמשים בו לפלסטי דיפ.

פורסם

אל תפגע ביטס אחלה אוזניות.

דבר שני, התייחסתי למרקם הג'ל, ובחרתי לקרוא לו צמיגי.

זה שהג'ל הספציפי הזה מיועד לצמיגים, והמוח שלך אוטומטית השלים את המילה צמיגי - צמיגים, בהקשר שלילי, בעיה שלך.

את העובדה שהחומר יכול ללוות ולצפות מקטעי פלסטידיפ קטנים המצופים בחומר, אני יודע, המלצתי על כך בעצמי לא פעם אחת, מוזמן לבדוק.

אין פה נכון לא נכון, זה שלך הנושא עבד, לא הופך את זה לנחלת הכלל.

אני יכול לשטוף את הרכב עם כוס מים, נו? זה הופך אותך ואת יכולת השטיפה שלך לטעות? קצת פרופורציות.

יש פה פרקטי ולא פרקטי, נוח וקצת פחות.

לטעמי לא נוח לצפות משטח גדול ומחוספס במרקם של גומי - בג'ל, ומעבר לכך לא ניתן להבטיח מרקם אחיד.

פות"ש יעשה בסופו של דבר מה שבא לו, אנחנו פה רק כדי לתת טיפים, לא כדי להעיק.

בוא נמשיך בכיף.

"יאללה בירי".

פורסם

יש סוגי שמפו שונים לפלסטידיפ (ומדבקות VINYL וכו') כמו שהציגו כאן של כימיקל GUYS (כי לא נעים לכתוב גייז). הוא לא זול אבל אומרים שהוא עושה עבודה סבבה, לא מכיר שאר חומרים מלבד כאלו שניתן להזמין מארה"ב בלבד - דרך החברה שמייצרת / משווקת את הפלסטידיפ הלא הם DipYourCar.

למרוח ENDURANCE על חלק גדול ברכב נראה לי כמו סיוט, על הג'אנטים זה כאב ראש אז על מכסה מנוע בכלל אין מה להוסיף.

נ.ב - לנקות לכלוך שישב הרבה זמן על הציפוי - השתמשתי ב APC של שופרסל מדולל 1:4, ניקה לי את הג'אנטים בצורה מעולה, אבל הג'אנטים תופסים הרבה יותר לכלוך ממכסה מנוע לדוגמא.

נ.ב 2 - גלוסיפייר, פלסטידיפ שמוסיף גלוס/ברק, גורם לפחות לכלוך להתפס על הפח, זה מוכח (וגם חרוז).

נ.ב 3 - מסרטונים ודיבור ברשת אנשים משתמשים ב IRON-X שמפו לרכב לניקיון גם של הפלסטידיפ, ונאמר ששם הוא מנקה מעולה, לא ניסיתי אבל התוצאות שראיתי היו טובות מאוד.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש סוגי שמפו שונים לפלסטידיפ (ומדבקות VINYL וכו') כמו שהציגו כאן של כימיקל GUYS (כי לא נעים לכתוב גייז). הוא לא זול אבל אומרים שהוא עושה עבודה סבבה, לא מכיר שאר חומרים מלבד כאלו שניתן להזמין מארה"ב בלבד - דרך החברה שמייצרת / משווקת את הפלסטידיפ הלא הם DipYourCar.

למרוח ENDURANCE על חלק גדול ברכב נראה לי כמו סיוט, על הג'אנטים זה כאב ראש אז על מכסה מנוע בכלל אין מה להוסיף.

נ.ב - לנקות לכלוך שישב הרבה זמן על הציפוי - השתמשתי ב APC של שופרסל מדולל 1:4, ניקה לי את הג'אנטים בצורה מעולה, אבל הג'אנטים תופסים הרבה יותר לכלוך ממכסה מנוע לדוגמא.

נ.ב 2 - גלוסיפייר, פלסטידיפ שמוסיף גלוס/ברק, גורם לפחות לכלוך להתפס על הפח, זה מוכח (וגם חרוז).

נ.ב 3 - מסרטונים ודיבור ברשת אנשים משתמשים ב IRON-X שמפו לרכב לניקיון גם של הפלסטידיפ, ונאמר ששם הוא מנקה מעולה, לא ניסיתי אבל התוצאות שראיתי היו טובות מאוד.

אני משתמש בשמפו של הגייז כמו שידוע הוא עולה 80 שקל ולא מביא תוצאות...

• תוכן חדש...