Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה קופה 95... עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אחת כזאת ליקנות שנת 95 שחורה יד 3 140000 ק"מ אוטומוט

עכשיו רציתי לדעת כמה שווה לי לשלם לו כאילו מה השוק של האוטו הזה המחירון ** נמחק - אין לפרסם מחירי מחירונים עקב הגנה על זכויות יוצרים ***

הבחור מתחייב שילדה מנוע וגיר בבדיקה...

תודה..

אה ועוד דבר יש משהו מיוחד שאני צריך לבדוק באוטו הזה או שיש לו בעיות מיוחדות?

פורסם

נשמע טוב בכללי,יד נמוכה,אבל קילומטרז' לא קטן (צריך לבדוק מנוע טוב טוב),התחייבות בבדיקה זה מצויין ונותן לך ביטחון לקחת אותה לבדיקה.

תעשה את הדברים הבאים,קח את הרכב לסיבוב,תן גז ותראה שהוא מגיב מהר ביציאה מהמקום (ככה זה אמור להיות בהונדה).

לאחר מכן זה תתחיל בנסיעה קצת חזקה ,אבל לא בהגזמה ,תראה שהוא מטפס ל4 או 4.5 סל"ד בלי להיחנק ושהוא לא מתחמם אפילו טיפה מעל החצי,בנוסף שים לב שהוא מעביר הילוכים בזמן (אין משיכת הילוכים) ושההעברה נעשית בלי דפיקות חזקות.

בסיום הנסיעה תכניס רוורס ותראה שאין קולות חריקה.

תפעיל מזגן וחימום בדוק ששתיהם עובדים,כי מדחס מזגן בהונדה זה כאב ראש לא קטן ויקר.

דומם מנוע בסיום הנסיעה שהרכב חם (אל תחכה הרבה),תפתח מכסה מנוע אם תרגיש ריח של שמן שרוף זה לא טוב,זה אומר שהמנוע לא במצב טוב.

תבדוק שמן גיר ,הוא נמצא במיכל לבן קטן עם פקק אדום מצד ימין שלך כאשר אתה עומד מול הרכב,תראה שלא חסר זה שמן.

פתח מכסה של מיכל עיבוי ותבדוק שאין ג'יפה ורצוי שהשתמשו במים ירוקים.

המכוניות האלו נמכרות בדר"כ במחירון כי יש להן ביקוש,אבל בכללית תראה שהבודי לא מצריך הרבה תיקונים יקרים,אם אין בעיה מיוחדת אז מחירון זה בסדר.

אבל בשום פנים ואופן לא מעל המחירון כיוון שבדרך כלל הידניות (גירסת קופה לא האצ'בק)נמכרות מעל המחירון ולא האוטומטיות,הרבה טועים בזה.

בהצלחה.

איציק.

פורסם

לדעתי הדגם הזה שווה מחירון. אל תשכח שאם תשמור עליו יפה אז גם תמכור במחיר נחמד.

דגם מאוד אמין שמשרת אותי לפחות בצורה מעולה עם 0 תקלות.

אני אזכיר לך את העובדה שביטוח מקיף על הרכב הזה יקר מאוד, בכל מצב כמעט. מציע לעשות סקר שוק בין חברות הביטוח לדעת באיזה איזור של הצעות אתה עומד.

פורסם

מה לפי דעתך מחיר סביר לביטוח מקיף אני לא נהג חדש אני בן 21

דרך אגב הלכתי לראות אותה יצא שקרן האוטו יד -6 הוא רוצה 7 פחות מהמחירון..

שווה או לחפש אוטו אחר

פורסם

המקיפים הכי זולים שלדעתי תוכל למצוא, בתנאי שיש לך גם היסטוריה נקיה של לפחות שנה שנתיים. בסביבות ה-5,6 אלף

בקשר לאיך לקנות רכב זה כבר סיפור אחר.. אני רק יכול להמליץ לך לא להתעסק עם שקרנים.

פורסם
מה לפי דעתך מחיר סביר לביטוח מקיף אני לא נהג חדש אני בן 21

דרך אגב הלכתי לראות אותה יצא שקרן האוטו יד -6 הוא רוצה 7 פחות מהמחירון..

שווה או לחפש אוטו אחר

בטל' הוא אמר לך שזה יד 3 וכשהגעת לבדוק התברר פתאום ובאורח פלא שזה יד 6?

אני מציע לרדת מזה..נשמע כמו משהו חאפרי. :?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

האוטו הזה הוא אמין ןטוב.גם אני מוכר את שלי עכשיו ומחפש משהו דומה.

אבל דבר אחד אני יודע שקשה למצוא את ההונדה הזו במצב טו בואחת שלא חרשו עליה כמו שצריך.זהו דגם מבוקש מאוד ולאחר שאתה קונה אותו יד 3 אתה לא יודע מה עבר עליו לפני.

אני אישית מחפש משהו לא מעבר ליד שניה.

זהו אוטו עם מחירון ועם שוק טוב מאוד.

פורסם

האוטו אכן אמין.

אצלי הוא נטה להתחממות אחרי נסיעה חזקה במיוחד.

כמו שאמרו - אם הבנאדם שיקר אז לא שווה להתעסק איתו.

סיויק שלא עברה טיפולים בזמן תעשה בעיות. (האמת שזה נכון לגבי כל אוטו)

שנת 95 - בדוק שהוחלף כבר חיישן חמצן, בולמים (אולי הם כבר גמורים). בדוק תרמוסטט. סביר להניח שהדוד האחורי + האמצעי יהיו כבר רקובים. עוד מחלה של סיויק היא הפגוש האחורי שנוטה להיות "קצת משוחרר" וזה נראה לא יפה.

דע שהמזגן יחסית חלש בדגמים הנ"ל.

ביטוח יחסית גבוה מכיון שגם הערבים אוהבים אותו.

בהצלחה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...