Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 4 רכבים V8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל בין האמריקאיות לגרמניות זה שהאמריקאיות לא מזדקנות טוב.

אני דווקא חושב הפוך, הגרמניות לא מזדקנות טוב, במיוחד הדגמים שפותח השרשור ציין, למרצדס יש בעיה של תיבות הילוכים ומתלים בבודי הזה, הS הקודמת הייתה הרבה יותר מוצלחת, בנוסף, חלקי הפנים סובלים מבלאי מוגבר, עור מתנפח במשענת היד ובדיפונים וכמובן פלסטיקים שמתקלפים כמו בגולף דור 4.

האודי סובלת מהמון בעיות חשמל וגם תיבת הילוכים בעייתית.

לב.מ.וו 745 יש מוניטין חרא, המנוע הזה עדיין עם מובילי טיימינג עדינים שנוטים לקרוס באיזור ה150k ק"מ, תיבת ההילוכים לא אמינה מאוד אך בעיות החשמל הקטנות יחרפנו אותך טרם הבעיות הגדולות.

הערך שלהם בשוק האמריקאי הוא בדיחה של ממש, ועלות של 745 משומשת זה בערך כמו 330 מאותו השנתון ולרוב גם פחות.

הצמד האמריקאי:

הקאדילק מפנקת ואמינה בעיקר בגלל מה שהיה לה כחסרון אל מול הגרמניות בזמנו, אין סיבוכים טכנולוגים, מכלולים טובים ועמידים שנמצאים בשלל רכבים מבית.

הלינוקולן לא וואו.

haters will hate

פורסם
קרייזלר אני מתרחק זה אחד הרכבים הכי לא אמינים לפי מה שקראתי

הייתה לי את הC300 המדוברת משנת 2009 ועד לפני מס' חודשים.

התקלות היחידות שהיו לה לאורך 6 שנים ו100K ק"מ:

חיישן חלון צד ימין נדפק והיה צורך להחליפו.

חיזור ברגי ראש מנוע.

חוץ משני אלו הרכב הראה אמינות מדהימה (ואני נהג יחסית אגרסיבי)

ההבדל בין האמריקאיות לגרמניות זה שהאמריקאיות לא מזדקנות טוב.

דווקא מהגרמניות אני באופן אישי מאוד מאוכזב.

עור מתקלף, פלסטיקים מתקלפים ואמינות בעייתית- בייחוד חיישנים, רצועות טיימינג וגיר.

פורסם
מדוע לינקולן לא וואו ממגזינים בחול הבנתי שזה הרכ השני הכי אמין אחרי לקסוס

הLS אינה מוצלחת, הדגמים החדשים של לינקולן זה כבר סיפור אחר.

haters will hate

פורסם

אתה מדבר על מכוניות בנות 10 או יותר.

אם הן לא טופלו באהבה וביד נדיבה, יש פה פוטנציאל לעלויות תחזוקה אסטרונומית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היא מצויידת במנוע של יגואר (3.9 ליטרים) שאינו חף מבעיות, חלקים יקרים יחסית, בכללית סובלת מתדמית בעייתית מאוד.

למה לא יפנית? האם יש סיכוי להכניס איניפיניטי או לקסוס למשוואה? הg37 לדוגמא מציעה ביצועים עדיפים מרוב הדגמים שציינת והלקסוס LS היא ספינה אמינה מאוד.

haters will hate

פורסם

מאיפה כל הניסיון שלך אם הרכבים שאני מתעניין בהם בנצי?

ואינפיניטי החלקים הרבה יותר יקרים הבנתי אז שללתי

אז אני מבין שאין דבר כזה בארץ רכב מנוע V8 בתקציב עד 80 שהוא אמין?

פורסם

הקאדילק מגיעה עם מנוע נורת'סטאר, 4600 סמ"ק, מנוע מוצלח.

לטענתך החלקים של אינפיניטי יקרים? גם בהשוואה לרשימת הרכבים שהעלת?

הגעתי עם האינפיניטי שלי בזמנו לקצת מעל ה300k ק"מ, מנוע וגיר לא נפתחו מעולם, נהגתי רע ודי הזנחתי (זה היה רכב יומיומי), שום דבר לא התקלקל למעט הסאב וופר.

haters will hate

פורסם

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...