Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס-תקלה p0304 עם check engine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שאין תמונות, מסקרן אותי מאוד לראות מה היו הממצאים.

אה, ולהחליף תחנה, בשל הספק שהתחנה הקבועה שלך מוהלת.

אני ממליץ לתדלק בפז צומת סביון. אומנם סטייה קלה מהנתיב שלך אבל אני מתרשם שהדלק שלהם תקין ויש תחלופה גבוהה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף יאמר לזכותם של "שפילמן" שהם גם נתנו לי רכב חליפי למשך שבוע כמעט (למרות שהיה עומס רציני במוסך עקב החגים) ועל זה מגיע להם שאפו רציני.

צירפתי את התמונות של הפלאגים אחרי 30K ק"מ, אין לי עוד תמונות נוספות. המזרקים נוקו והוחלפו פלאגים.

ממבט על הפלאגים שהוצאו נראה שמצבם לא מזהיר אחרי 30K ק"מ והמוסך צדק בהחלפה של כל הרביעיה.

פורסם

לא מזהיר ???

לפי התמונות מצב המרווח הוא קטסטרופה ! הרבה מעבר ל 1.1 ממ שבחר היצרן.

אני מזמן ויתרתי על הרעיון של פלאגים יקרים. בהחלט מעדיף להחליף כל שנתיים (20K קמ) ולא למשוך מעבר לזה. המקרה שלך רק מאשר את דעתי בנושא.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא מזהיר ???

לפי התמונות מצב המרווח הוא קטסטרופה ! הרבה מעבר ל 1.1 ממ שבחר היצרן.

אני מזמן ויתרתי על הרעיון של פלאגים יקרים. בהחלט מעדיף להחליף כל שנתיים (20K קמ) ולא למשוך מעבר לזה. המקרה שלך רק מאשר את דעתי בנושא.

איציק

הפלאגים הנ"ל הם המק"ט היחידי שמתאים לרכב, והם מסוג אירידיום שאמורים להחזיק סביב ה 100,000 קילומטר. מצב הפלאגים בתמונה של מתן אכן לא מזהיר, ובטח שלא כך צריך להראות פלאג אירידיום לאחר 30,000 קילומטר. אני מחליף פלאגים (פשוטים) כל 30,000 ולא רואים עליהם אפילו בלאי שקרוב לאלה שמתן העלה.

מתן אתה בטוח שהפלאגים הוחלפו בשעתו? ראית את זה בעיניים שלך? אגב איפה הפלאג הרביעי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אלו הפלאגים שרכשתי באיביי בזמנו והחלפתי במוסך ב75k והם הוחלפו מול עיניי על ידי המוסכניק. הפלאג הרביעי נאבד לי איפשהו באוטו בדרך הביתה אך הוא נראה זהה. יש בידי את האריזות שניפק המוסך של פלאגים החדשים. הסיכוי שהפלאגים מאיביי מזויפים נמוך כי הם הגיעו דרך top rated seller. לדעתי, עצם העובדה שהם נראים אותו דבר רק מחזקת את ההשערה שבהחלט מדובר בבעיה בהזרקת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי matanfr

• תוכן חדש...