Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס-תקלה p0304 עם check engine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיש כאן אי הבנה.

בוצעה הצלבה של קויל ללא הועיל. למיטב זכרוני הפלאג בצילינדר נבדק על ידי המוסך ונמצא תקין, לכן בוצעה ההצלבה של הקויל. אין לי את הכלים להתחיל להוציא פלאגים ומבחינתי מכיוון שזו תקלה שגורמת לאיבוד כוח בזמן נסיעה (גם בעקיפה), צריך איש מקצוע שיפתור אותה. אני לא מתכוון להמשיך לנסוע ככה ברכב או לתת למשפחתי להסתכן.

אני מעוניין לדעת מה עוד יכול לגרום לתקלה הזו-האם מדובר באיבוד קומפרסיה או בחוסר אספקת דלק מצד המשאבה, לדוגמה, וכמה אמורה לעלות בדיקת קומפרסיה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דנידין, הפלאגים עברו פחות מ-40K ק"מ..למיטב זכרוני המוסך בדק את הפלאג בצילינדר ואמר שהוא נראה בסדר ולכן הוחלף הקויל.

פורסם

הוא יכול לבדוק עד מחר ולא ימצא כלום ובכל זאת הפלג יכול להיות לא תקין גם אם הוחלף לא מזמן.

מה הסיפור להעביר בין שני פלגים מקום כדי לשלול אפשרות של פלג?

פורסם

הפלאגים מקוריים? וכן, להצליב פלאג זה בהחלט השלב הבא. כדאי להשוות בין שני הפלאגים שאתה מחליף.

דנידין אתה חושד שיש קשר לצריכת שמן ואולי להרס הפלאג? מעניין אם הוא יהיה רטוב או עם שאריות שמן עליו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חיובי.

לפחות היה צורך, אחרי הפלאשינג נראה שהצריכה התייצבה על 0.3 ליטר ל1000 ק"מ.

אז אתה אולי לפני תיקון מנוע...אם התקלה נרשאר גם לאחר הצלבת פלגים בדוק קומפרסיה וליקג'

פורסם

משהו לא שגרתי (אולי) - רשמת שזה קורה בעומס. כדי לשחזר את התקלה, מה לגבי חיבור האוטו לדינמומטר והפעלת עומס מצטבר?

פורסם
הפלאגים מקוריים? וכן, להצליב פלאג זה בהחלט השלב הבא. כדאי להשוות בין שני הפלאגים שאתה מחליף.

דנידין אתה חושד שיש קשר לצריכת שמן ואולי להרס הפלאג? מעניין אם הוא יהיה רטוב או עם שאריות שמן עליו.

הפלאגים לא מקוריים, המקוריים הוחלפו ב75k לפלאגים דנסו לפי הדגם הנדרש בספר הרכב, הוזמנו באיביי.

אם מדובר בתיקון מנוע על פי החשד של דנידין, זה חמור מאוד מבחינתי. לא יתכן שמנוע שעבר רק 100k ק"מ, ננהג בעדינות וטופל במרווח טיפולים מקוצר יותר מהוראות היצרן ידרוש תיקון ברמה שכזו.במידה והמוסך לא ימצא כלום גם לאחר כמה ימים אבצע החלפת פלאגים.

פורסם

חמור או לא זה יכול לקרות גם לטויוטה כמו לכל יצרן ..בכל מקרה שיש תקלה של איבוד ניצוץ כללי P0300 או איבוד ניצוץ בצילינדר מסויים P030X ויש תצרוכת שמן זה לרוב אומר ששיפוץ מנוע עומד להגיע.

פורסם

0.3 ליטר וגם 0.5 ליטר ל1000 ק"מ נחשב תקין על פי ספר הרכב וגם על פי 2 מוסכי יבואן. ראיתי גם שרשורים על קורולות שהצריכה שלהן דומה. יתכן שמנוע vvti מתחיל לצרוך שמן לאחר 80 אלף ק"מ בלבד?

פורסם

אתה שוב חוזר למנטרה שצריכת שמן של 0.5 ליטר או 0.3 ליטר ל-1000 קילומטרים זה תקין. זה לא תקין בכלל אלא כיסוי תחת של הייצרן.

גם הבדיקה של צריכת השמן לפי המדיד אינה בדיקה מקצועית בכלל.

קח לדוגמא גולף דור 2 שהייתה ברשותיי 170K וצריכת השמן לא הגיע לחצי ממה שאצלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...