Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי אחר פורד מונדאו טורבו בחברות הליסינג, נהגתי בשבועות האחרונים על כמה מכוניות מהסוג הזה. בכל המכוניות שנהגתי בהן המזגן היה בינוני מאוד - בעיקר בעוצמת הקור שיוצא מפתחי המיזוג שפשוט הייתה חלשה מזו של מכוניות אחרות. גם נסיעה ארוכה יחסית לא שיפרה את המצב.

מחיפוש בפורום עולה כי התופעה ידועה. האם יש פתרון לבעיה?

zx וולקן

פורסם

להחליף מדחס

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

רכשתי לא מזמן פורד מונדאו טורבו 2012 סטיישן....רשמתי עליה סקירה

ביחס לאיזה מזגן אתה משווה אותו?

אצלי אי אפשר לומר שהמזגן אלוף בקירור יעיל (בכל זאת האוטו גדול...), אני מכוון ל 20 מעלות וששם על AUTO.

תוך גג 10 דקות האוטו מתקרר (בשעות החמות של היום).

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
רכשתי לא מזמן פורד מונדאו טורבו 2012 סטיישן....רשמתי עליה סקירה

ביחס לאיזה מזגן אתה משווה אותו?

אצלי אי אפשר לומר שהמזגן אלוף בקירור יעיל (בכל זאת האוטו גדול...), אני מכוון ל 20 מעלות וששם על AUTO.

תוך גג 10 דקות האוטו מתקרר (בשעות החמות של היום).

10 דק' זה המון! אני נוהג בגולף MK6 והאוטו על 23 טמפ' במזגן מתקרר תוך 3 עד 5 דקות גג גג.. על הטמפ' הנמוכה ביותר האוטו מתקרר תוך דקה אחת גג שתיים ואני מדבר על עמידה יום שלם בשמש חמה כשאני מגיע לאוטו בשעה 15:00 בצהריים.

אגב

הייתה לי מיצובישי כריזמה מודל 1998 עד לפני שבועיים בערך והמזגן שם בימים החמים ביותר וכשהאוטו עמד כל היום בשמש היה לוקח לו עשר דקות עד רבע שעה לקרר את האוטו ועל המיזוג הכי חזק..

עריכה אחרונה על ידי scorpion-x
פורסם

בעקרון לא באמת מדדתי עם סטופר. ה 10 דקות זה מספר גג.פועל זה פחות , האם זה 5 דקות או 7 לדעתי זה לא משנה.

המזגן ברכב הזה ידוע כאחד קצת עצלן.

אבל בסך בהכל הוא די בסדר, לא חושב שיש מה להשוות בנפח של המונדאו סטיישן לגולף.

לא הייתי מפיל עסקה בגלל 2~3 דקות הבדל.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
בעקרון לא באמת מדדתי עם סטופר. ה 10 דקות זה מספר גג.פועל זה פחות , האם זה 5 דקות או 7 לדעתי זה לא משנה.

המזגן ברכב הזה ידוע כאחד קצת עצלן.

אבל בסך בהכל הוא די בסדר, לא חושב שיש מה להשוות בנפח של המונדאו סטיישן לגולף.

לא הייתי מפיל עסקה בגלל 2~3 דקות הבדל.

אני לא מבין גדול במיזוג לרכב ולכן אולי אני לא כל כך מבין את הקשר בין נפח המנוע לאופן פעולת המזגן באוטו..

אשמח אם תפרט..

פורסם

גם בבעלותי פורד מונדיאו אקובוסט טיטניום מודל 2011 והמזגן דווקא בסדר. אומנם לא מקפיא כמו במאזדה 6 שהייתה לי לפניו אך גם לא גרוע כמו בפיז'ו 508 שיש להורים שלי

פורסם

אוי סליחה על הבלבול.. :)

אני בספק שנפח תא הנוסעים במונדיאו עד כדי כך גדול יותר מבגולף.. אם היית משווה את זה לגולף הישנות הייתי מסכים איתך אבל החדשות מרווחות מאוד.

פורסם
אני בספק שנפח תא הנוסעים במונדיאו עד כדי כך גדול יותר מבגולף.. אם היית משווה את זה לגולף הישנות הייתי מסכים איתך אבל החדשות מרווחות מאוד.

נראה לי שהמזגן בגולף מוציא יותר מדי CO2.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...