Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגד מפוח מזגן פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה יעזור אבל כנראה שההלחמה נסדקה עם השנים וברגע שעברתי עליה המגע חזר להיות תקין . עובדה שזה עזר לי זה התחיל מזה שהמהירויות לא עבדו חוץ מהמהירות הגבוהה ואחרי תקופה גם היא הפסיקה לעבוד לסרוגין אחרי שהלחמתי כל המהירויות חזרו לעבוד פיקס . זה היה לפני הרבה שנים בירושלים אבל אני לא מאמין שהמחיר עלה בהרבה .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון:

הזמנתי את הטרנזיסטור מאיביי ויגאל החליף לי אותו ועכשיו זה סופסוף עובד אבל רק על הדרגה הגבוהה, אז תודה רבה ליגאל התותח!!!

ואם יש למישהו רעיון איך אפשר לגרום לו לעבוד גם בשאר המצבים אשמח לשמוע...

:-P
פורסם

אם המפוח עובד רק על הדרגה הרבעית הדבר מצביע שיש לך תקלה נוספת במעגל ומודול הנגדים בכלל לא מתפקד.

כפי שכתבתי קודם לכן כנראה נכנסו מים לתוך המודול אשר חוץ מהטרנזיסטור מכיל נגדים רגילים או נגדים בצורת סליל.

איזה כייף לי :)

פורסם

כפי שכתבתי קודם לכן כנראה נכנסו מים לתוך המודול אשר חוץ מהטרנזיסטור מכיל נגדים רגילים או נגדים בצורת סליל.

אין כאלה..

לפחות לא על הכרטיס המדובר.

חוץ מהטרנזיסטור, על המודול הזה נמצא ממסר שממתג את המהירות האחרונה - זאת שהתחילה לעבוד בעיקבות השיפוצון שעשיתי לכרטיס. וכמה רכיבים פאסיבים (פריפריה של הממסר).

כל רגלי הטרנזיסטור מנותבות ישירות למחבר החיצוני.

המוליכים שלמים ותקינים.

בהנחה שהטרנסיטור החדש תקין, לדעתי התקלה היא בבורר או בממשק בין הבורר לכרטיס מהירויות הזה..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם כך פני הדברים אז כנראה קיים מעגל מודפס נפרד עם רכיבים הקשורים לטרנזיסטור ולבקרת המהירות. לא ייתכן שהטרנזיסטור בעצמו ללא רכיבים נוספים מווסת את מהירות המפוח.

דבר נוסף הייתי מחפש שרטוט חשמלי של המערכת בכדי להבין היכן נמצא הכשל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לוח מודפס מאחורי הפלסטיקה של הכפתורים. אפשר לפרק ולנסות לזהות שם את הבעיה. מבלי לפרק לא תדע לעולם?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הייתי אצל חשמלאי והוא בדק ואמר שהכל שם תקין, חוצמיזה לפני השיפוץ של הנגד זה בכלל לא עבד ועכשיו זה עובד, נראה שזה תלוי בנגד ויש שם עוד איזה תקלה...

:-P

• תוכן חדש...