Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגד מפוח מזגן פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי אבל במקרה שלך מודול המהירויות מבוסס על מיתוג של טרנזיסטור (החלק העגול בתמונה השניה מימין) ואינני יכול לעזור לך לבדוק את המודול מבלי לראות הנחיות ייצרן לבדיקת המודול.

איזה כייף לי :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוראל בדוק האם ניתן להזמין את הטרנזיסטור בנפרד.

"כרכיב אלקטרוני" הוא עשוי להיות זול מאוד להבדיל "ממודול לרכב".

היצרן הוא ST microelectronics, את המק"ט אני לא מצליח לראות כלכך בתמונה.

ברר בחנויות בשדרות הר ציון בתל אביב או אפילו באיביי.

אני אעזור לך לבצע את ההחלפה

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

בדרך כלל הטרנזיסטור הוא הבעייתי אבל המעגל בדרך כלל גם מכיל מספר נגדים, קבלים וגם פיוז טרמי שלא רואים בתמונה.

זה הטרנזיסטור אשר לא מיוצר כבר מזמן וצריך למצוא עבורו תחליף ראוי. (לא ניתן להשיגו בת"א).

FW26025A1

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

מרק ויגאל תודה על העזרה! אבל זה בטוח הטרנזיסטור עושה את הבעיות?

אגב, נראה לי שהבעיות התחילו קצת אחרי שנזלו לי מים של המזגן לתוך הרכב... המים הרטיבו קצת את האזור של הנגד... אבל אני לא בטוח שזה קשור...

:-P
פורסם

מאוד ייתכן שהמים גרמו לקצר במודול הנגדים. בתמונות שצירפת ניתן לראות גם התפתחות קורוזיה במקומות שונים.

פורסם

וזה אומר שהחלפת טרנזיסטור לא תעזור?

האמת ששאלתי כמה חשמלאים אם אפשר לתקן והם אמרו שרק להחליף, השאלה אם הם אמרו את זה כי אין להם כח להתעסק או שבאמת אי אפשר לתקן...

:-P
פורסם (נערך)

הם אמרו זאת כי הם לא מבינים ברמה כזו שיש ביכולתם להחליף רכיב תקול במעגל וגם אין להם את הרכיבים לשם ביצוע תיקון או במילים אחרות

אף אחד לא מתעסק בתיקון מודול מהירויות תקול.

בהרבה מקרים אכן החלפת הטרנזיסטור פתרה את הבעיה.

קרא את כול האשכול.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?451442-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-2003&highlight=%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

קנה סיני עולה 350 שקל , אבל לפני שאתה קונה כך מלחם ותעבור על כל ההלחמות שאתה רואה בלוח היה לי גם כזה נגד ב 205 סיני שקניתי החזיק לי שלוש שנים אחרי זה התחילו בעיות . עברתי על כל ההלחמות והנגד חזר לעבוד רגיל .

• תוכן חדש...