Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי סקודה פאביה 2014 1.2tsi dsg

קראתי בנושאים קודמים שברכבים מוגדשים מומלץ לתדלק 98 אוקטן, מצד שני על המכסה דלק באוטו רשום 95 אוקטן.

האם בכל זאת עדיף לתדלק 98?

תודה

פורסם

מיותר לחלוטין, אלא אם אתה מנצל את כל מעטפת הביצועים כל הזמן.

ברומסטר הקודמת שלי תדלקתי 98 כשנה ולאחר מכן עברתי לתדלק 95 - לא הורגש הבדל בביצועים (נסיעה מנהלתית +, רב הזמן) או בצריכת הדלק.

המנוע שלך מצוייד בחיישן נקישות, ומחשב ניהול המנוע יודע להתאים את מפת ההצה בהתאם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אוקי, אז מבחינת ביצועים וצריכת דלק אין הבדל.

מה עם שמירה על המכלולים? אני בונה על הרכב לטווח ארוך ואני רוצה לעשות מה שניתן על מנת לשמור עליו

פורסם

שמירה על המכלולים? תדאג להשתמש בשמן איכותי לפי הוראות יצרן, ובצע טיפולים לפי הספר. ל-98 אין כוחות מאגיים ביחס ל-95, בבסיס זה אותו דלק רק שהוא בעל אוקטן גבוה יותר. משמעות האוקטן הגבוה, היא עמידות הדלק בפני הצתה עצמונית של תערובת האויר/דלק. חיישן הנקישות שומר על כך שההצתה העצמונית הנ"ל לא תתרחש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
היי, ברשותי סקודה פאביה 2014 1.2tsi dsg

קראתי בנושאים קודמים שברכבים מוגדשים מומלץ לתדלק 98 אוקטן, מצד שני על המכסה דלק באוטו רשום 95 אוקטן.

האם בכל זאת עדיף לתדלק 98?

תודה

במידה והמנוע לא מצלצל אין צורך למלא דלק באוקטן 98.

איזה כייף לי :)

פורסם
אוקי, אז מבחינת ביצועים וצריכת דלק אין הבדל.

מה עם שמירה על המכלולים? אני בונה על הרכב לטווח ארוך ואני רוצה לעשות מה שניתן על מנת לשמור עליו

1. הקפדה על טיפולים בזמן, חלפים מקוריים בלבד ובמוסך ברמה גבוהה.

2. הכפלת תדירות הטיפולים יכולה להועיל במשהו, אבל מייקרת משמעותית את עלויות האחזקה ולא בטוח שמשתלמת.

3. נהיגה עדינה ברכב.

4. רצוי לתת למנוע כ-30 שניות בעמידה לפני כיבויו כדי לתת לטורבו להתקרר.

5. לא לאמץ את הרכב לפני שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה (כלומר לפני שמחוג הטמפרטורה מפסיק לעלות).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...