Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש בנרות מערכת מבוססת אנדרואיד עבור הרכב שלי (מונדאו 2013 טיטניום). איביי גדוש במערכות סיניות שמחליפות את הרדיו המרכזי של סוני. הרבה דגמים, רובם דומים בעלי מסך 7". לאחרונה נתקלתי במערכת הבאה:

http://world.tmall.com/item/35073662273.htm?spm=a312a.7700824.w4004-7068769323.2.d8P7M8&id=35073662273

נראית ממש ממש מרשימה, מסך גדול, אינטגרציה מדהימה עם הדשבורד (כולל Convers+) ויכולות אנדרואיד מגוונות כולל OBD וכו'.

החברה היצרנית, Acodo, מייצרת הד יוניטס עבור מספר יצרנים שבכולם יש דגש על האינטגרציה והגימור. מידע נוסף על ההד יוניטס קשה מאוד להשיג. ישנו פורום פעיל מאוד ברוסיה (mondeoclub.ru), שם הם הזמינו והתקינו לא מעט. פרט אליהם, לא מוצא מידע (אגב, פניתי אליהם בבקשה למידע בינתיים אין תגובה).

השאלה אליכם, האם מישהו התנסה עם מערכת שלהם? אם כן, בעיקר אני מוטרד לגבי איכות הסאונד. אני יודע, זה סיני ולא לצפות הרבה, אבל משום מה המוצרים שלהם נראים מאוד מושקעים ואולי האיכות מספקת.

תודה מראש,

אייל

פורסם

כל מה שאני יכול לאמר לך זה שבאתרים כמו אלי אקספרס המערכות הזולות נעות במחירים שבין 115 ל 180 דולר בעוד המערכות הטובות יותר נעות במחירים סביבה ה350 עד 450 דולר.

עיקר ההבדלים לפי מה שאני רואה הוא במערכת ההפעלה - הזולות רצות על 4.2.2 שזה כבר כמעט כמו לאמר בר-מינן בעוד החדשות רצות רובן על קיט קט שהיא אחת לפני הלוליפופ, אולי יש גם כאלה שכבר רצות על לוליפופ או אוקסיג'ן אבל לא ממש שמתי לב לזה.

מובן גם כי איכות המסך והבניה בחדשות יותר כנראה עדיף אולי עדיף בהרבה.

לגבי ACODO אני באמת לא יודע, המחיר מרמז על מערכת מהמזרח הרחוק שכבר השקיעו בה למערכת הפעלה שצריכה להיות טובה יותר וכנראה גם איכות בניה טובה יותר.

מעבר לכך - האתר אפילו לא מכיל אפשרות לאנגלית - האם הצלחת למצוא את אתר היצרן? במידה ויש להם אתר נגיש באנגלית בכלל - אם כן הייתי יוצר איתם קשר ושואל אותם אם יש להם מפרט באנגלית למערכת הזו.

אם מצאת מידע בפורומים רוסיים - זה בדיוק הזמן להיעזר בחבר דובר רוסית או תרגומון של גוגל ולנסות לדלות כמה שיותר מידע.

אם יש לך אפשרות בעזרת חבר דובר רוסית ליצור קשר שם עם מישהו בפורום בו ראית את המידע - הייתי עושה זאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...