Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. עומד בצומת דרכים בהתלבטות חזקה. כרגע רוצה להחליף את ה-206 xs. על הפרק 3 אפשרויות. לאון 1.8t ידנית חדשה שתשולם כנראה במימון מלא, לאון 1.8t ידנית מהצורה החדשה בשנתון ישן יותר (מקדמה ומימון) או לאון צורה ישנה 1.8t 2009-2012 (כספית יותר נוח יהיה לי). מבחינת הלאון צורה חדשה אין ספק שתצורת שתי הדלתות מדהימה אבל לא יודע כמה היא פרקטית. אשמח לשמוע דעות. כרגע אני גם עם שתי דלתות. מבחינת העניין הכלכלי, אני יודע שרכב מאבד המון במחירון במיוחד רכב חדש. מישהו יכול לתת לי מחיר בערך של לאון צורה חדשה 2015 מול השנתונים באותה צורה קודמים יותר? אני ממש אוהב את המראה של הצורה החדשה אבל יכול לעמוד רק במחיר של הישנות [emoji22]. המנועים זהים? אשמח לכל כיון או עזרה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

המנועים לא זהים, גם ההספקים שונים. החדשה כמובן חזקה וחסכונית יותר, וגם איכותית יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי שהבעיה העיקרית היא שהחדשה לא משווקת בארץ עם שילוב של מנוע 1.8 וגיר ידני, או שמשהו השתנה ממש לאחרונה?

את הfr בעלת 3 דל' וגיר ידני ניתן להשיג עם מנוע 1.4.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני מצטרף לעצה של מתניה: אל תכניס את עצמך להתחייבויות בשביל רכב.

הלאון MK2 מעולה ובעלת שוק אפטר-מרקט מצויין אם זה מדבר אלייך.

עריכה:

ביקשת מחירים, אני מתייחס למחירון יד 2 ללאון 3 דל' 1.8 ל' (אוטו', כמו שלנה אמרה, אין 1.8 משודך ידני) :

2013: 107,600

2014: 122,500

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...