Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי קנה קאפא בתחילת 96 והוא אמור למכור את האוטו החודשים הקרובים. האם מישהו מוסמך יודע האם יש לו סיכוי לקנות לנצ'יה חדשה בעשור הקרוב או שהמותג הזה כבר לא יגיע לארץ הקודש לעולם?

פורסם
דוד שלי קנה קאפא בתחילת 96 והוא אמור למכור את האוטו החודשים הקרובים. האם מישהו מוסמך יודע האם יש לו סיכוי לקנות לנצ'יה חדשה בעשור הקרוב או שהמותג הזה כבר לא יגיע לארץ הקודש לעולם?
אני מקווה שלא יגיע... לנצ'יה הפכו בשנים האחרונות בדיוק למה שרובר הפכו לו.. למכוניות אין שום ייחוד בהשוואה לכל יפנית או קוראנית חוץ מאיכות ההרכבה הרעה ותג מחיר של 20 אלף ש"ח יותר.

חבל. פעם זה היה שונה.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
אני מקווה שלא יגיע... לנצ'יה הפכו בשנים האחרונות בדיוק למה שרובר הפכו לו.. למכוניות אין שום ייחוד בהשוואה לכל יפנית או קוראנית חוץ מאיכות ההרכבה הרעה ותג מחיר של 20 אלף ש"ח יותר.

חבל. פעם זה היה שונה.

אתה מתלוצץ נכון?

ללנצ'יה בשנים האחרונות יש דגמים טובים (אם כי הם מעט חלוקים בעניין העיצוב). הבעיה היא שהמחיר שלהם בארץ יהיה גבוה ויהיה קשה מאד לשווקן.

פורסם

הבעיה היא לא בלנצ'יה שכן את האמת היא נמצאת בתקופת שפל קטנה והיא רחוקה

מימי הזוהר של האינטגרלה ומרוצי הראלי , אבל הסיבה לכך נעוצה בזה שלנציה היא בבעלותה

של קונצרן פיאט אוטו S.P.A , ופיאט לא מעוניינים ליצור מתחרה איטלקית שניה למותג הספורטיבי

העיקרי שלהם אלפא רומיאו .

זאת הסיבה שהדגמים בשנים האחרונות הפכו להיות פחות ופחות ספורטיבים אלא אלגנטים ומעוצבים

בלבד , וכל זה למנוע תחרות וירייה עצמית ברגל .

הקונצרן חילק את עצמו לחטיבה הספורטיבית קרי אלפא רומיאו , לחטיבה היוקרתית קרי לנצ'יה ומזאראטי

חטיבת מכוניות העם : פיאט , ופרארי שהיא חטיבת הדגל של קונצרן פיאט.

אז בוא נסדר את העיינים , דגמים חדשים ומעניינים יש כגון האיפסילון

lancia_ypsilon_1152.jpg

והלנציה מוזה

94-2-3353_lancia%20musa_lg.jpg

הלנציה פדרה - מיני ואן סגנון MPV שפותחה בשיתוף עם פיג'ו וסיטרואן , ומהווה את אחותה היוקרתית של הפיאט אוליסה .

in_Lancia_Phedra_01.jpg

לא לשכוח יש גם את התיזיס שכנראה עיצובה היה יותר מדי חדשני והקהל לא היה בשל לה עדיין ,

בקרוב נראה גם לאנציה דלתא חדשה, תמונות ראשונות כבר פורסמו בעיתוני איטליה !

delta2xt.png

מה שאני מנסה חומר הוא שלאנציה לא נשכחה ופיאט אוטו לא מוכנים לוותר עליה כל כך מהר , עתיד

יש אבל הוא לא הלאנציה שהתרגלנו עליה ואהבנו אותה כדוגמאת הדלתא האגדית, הפולביה והבטא !

הבעיה נעוצה בשוק הישראלי הלא כל כך מתקדם מבחינת התרבות המוטורית שלו , שמעדיף

יפנומאטיות חסרות עיצוב ואופי על איטלקיה משגעת , וכן יש גם את האלמנט של הפרזת המחירים

על ידי יבואן לאנציה ...

נערכו על זה הרבה מאד דיונים בפורום אלפא רומיאו , מי שרוצה להשכיל עוד מוזמן לקרוא

www.iaroc.org.il

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

למותג לאנצ'יה אין למעשה מקום בקונצרן פיאט. לנצ'יה היא (הייתה) בעלת נשמה ספורטיבית. היום, כמו שאמרו, את הפן הספורטיבי של הקונצרן השאירו בידי אלפא. כשיש "חורים" בהיצע הדגמים של הקונצרן ממלאים אותם בעזרת לאנצ'יה. מימי ה-HF והאיטנגרלה הזוהרים אפשר לשכוח.

מכוניות כמו האפסילון כבר לא ילהיבו אף אחד, שלא לדבר על מיני-ואנים שפותחו למעשה ע"י חברות אחרות.

אם השם "לאנצ'יה" לא היה מעביר צמרמורת נעימה בגופם של כ"כ הרבה אנשים, הוא כבר מזמן לא היה קיים. המותג חי כיום על זמן שאול, וגם לזה יהיה סוף - מתי שהמותג לא ייצג יותר שום דבר מעניין מבחינת הצרכנים (ואנחנו בדיוק בדרך לשם עם היצע הדגמים הקיים...).

הקץ נראה כבר לפני כמה שנים, כשבפיאט דיברו על פולביה מודרנית. את ההמשך של ה"פרייקט" הזה כולנו יודעים. וכשאני חושב על זה - טוב שכך, חבל שהמותג היה עובר השפלה פומבית בקנה מידה שכזה. זה נועד לכישלון מראש.

אני מקווה שסיכמתי לך את המצב העגום, תגיד לדוד שלך שיתחיל להסתכל לכיוון אלפא (156, 166...)

נ.ב

אני מצטער אם הכתב יוצא גדול\קטן\מעוות - יש לי בעיות טכניות במחשב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...