Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 שנת 2011 מול 2012 מנוע 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשנת 2011 התחילו סיטרואן לספק את המכונית עם מנוע 1600. האם כדאי במידה ומצאתי רכב אטרקטיבי מהשנתון הזה לרכוש אותו או שעדיפה שנת 2012 מבחינת שיפורים שהוכנסו למנוע בין השנתונים?

אני מתעניין לדעת אם למנוע הזה היו מחלות ילדות שנפתרו בשנתון 2012.

ושאלה תמחורית, אני נוסע על C5 2007 עם 220k ק"מ, שמורה מאד למרות המרחק שנסעה. מה הסכום ההגיוני לבקש עבורה בעיסקת טרייד? מה הסכום שניתן לקבל עבורה במכירה רגילה?

תודה

abcde

פורסם

ואלו בעיות אמיתיות או סיפורים כמו אלו שמסופרים על ה-C5 באופן כללי? לי יש אותה 5 שנים והוכיחה אמינות יוצאת דופן.

אותו מנוע המשיך גם לשנתונים הבאים? כלומר 2013.

מאילו בעיות סובל המנוע או הרכב הזה באופן כללי?

פשוט צריך להחליט אם להשאר עם הרכב הנוכחי עוד שנה, להחליף ל-C5 חדשה יותר, או להמשיך ליצרן אחר.

abcde

פורסם

הכי טוב שפשוט תחליף לC5 2011 עם המנוע הישן (2000), היו כאלה גם ב2011.

לא הייתי מתקרב לטרייד אין. הייתי מוכר את שלך ב15 בערך וקונה אחת 2011 מנוע 2000 בשוק.

פורסם

איך אפשר בכלל להמליץ בשנת 2015 על תיבה אוטומתית, די שונה מאופי הרכב, עם 4 הילוכים בלבד?

אני לא מתכוון לאמינות התיבה, אצלי אחרי 220 אלף היא עדיין בועטת. אבל צריך להתקדם.

אז אני חוזר לשאלה המקורית, מה הבעיות האמיתיות שיש למנוע החדש? שהבנתי שהוא בכלל גרמני ולא צרפתי(?).

והאם יש שיפור במידה וקיימות מחלות ילדות, בשנת 2012 מול 2011?

abcde

• תוכן חדש...