Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להסתדר על המשאבה הסתדרתי יש אחריות והכל אבל זה פשוט הורג אותי אני מסוקרן ברמות,

האם יכול להיות קשר ואפילו הכי מקרי בעולם בין ערבוב שמן חצי סינטטי לכשל של משאבת מים?

אתמול היא לא צייצה

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)

תודה , ולעניין הרעידות וההתנהגות המשונה שציינתי, היתכן שזה קשור לכשל המשאבת מים?

ועוד שאלה - אם נסעתי כך 75 קילומטר (משאבת מים דולפת), בין עירוני שמתחלק חצי חצי עליות ומישור,

אבל דאגתי למלא מים כל 5 דקות (כן, המים עלו לי יותר מהדלק. 6 שישיות של עין גדי, 72 ליטר מים! סביבות ה-100 שקל. דלק 60 שקל.),

ולא קרה אפילו פעם אחת שהשעון זז מהאמצע, האם גרמתי נזק כל שהוא למנוע?

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)
תשאל את סובארו לויאל אני מניח שתהיה לו תשובה בעניין. חבל שהיית פזיז מידי ואני מקווה שלא מאוחר.

התשובה שלי היא שאין כל קשר בין הדברים, היו לי שני רכבי פורד בעבר ומה לעשות יש תקלות פתאומיות מעצבנות פתאום הולך משהו, בעיות חשמל, משאבות מים, דוד אחורי הולך כל שנתיים והרשימה עוד ארוכה...בגלל זה לא קונה יותר פורד. ומשלמים זול מקבלים זול..

לעניין השמן, אני לא חוזר בי ועדיין טוען שלפי דעתי אין שום בעיה לשים חצי סינטטי על סינטטי מלא ברכב שלך ספציפית.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...