Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני הרבה זמן מכרנו אוטו, לא משנה איזה, ועכשיו אנחנו רוצים אולי להחזירה לרשותנו אבל עבר

ה-ר-ב-ה מאוד זמן מאז שמכרנו, וכבר איבדנו קשרים עימה!

אז הייתי רוצה לדעת איך אני יכול למצוא אותה ע"י לוחית רישוי. דרך האינטרנט/משטרה או לא משנה איך

רק למצוא אותה!!

תודה רבה לעוזרים

יונתן

פורסם

אם יש לך את תעודת הזהות של הקונה, פנה לחוקר פרטי והוא יתן לך מידע ופרטים על בעל הרכב, ואז תוכל ליצור קשר איתו.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אז זהו שמכרנו לפני הרבה מאוד זמן, לפני כ-20 שנה!

ואין לי מושג אצל מי זה עכשיו....

אבל פשוט אנחנו רוצים את האוטו הספציפי כי אנחנו ההורים הביולוגיים

שלו :wink: !!

ואני אהיה מאוד :cry: :cry: עם לא נמצא את האוטו ונשכנע את בעליו למכור לנו אותו!

תודה על התגובה לורינסר, ותתחדש על ה-SLK, רק שתדע שהאוטו שאנחנו מחפשים זה אחותה הגדולה של ה-SLK ה-SL.

אז שווה לנסות, יש איזה אמצעי? או שזה חסר כל תקווה?!

יונתן

פורסם

לדעתי יתכן וכדאי להפעיל חיפוש לכל המכוניות מהדגם והשנתונים שאתה מחפש ולא לחפש מכונית ספציפית אחת.

המשמעות של 20 שנות פרידה עלולה להתברר ככזאת שתמצא מכונית שחוץ מהידיעה שהייתם ביחד - לגבי כל השאר - אין שום קשר למכונית שאתה זוכר (תאונות/שימוש בחלפים לא מקורים וכד')

לכן אם אתה מאוהב בדגם הספציפי - שפר את סיכוייך.

במקרה זה, אתה צריך נגישות למאגר של משרד הרישוי (כאלו לא אמרתי כלום...)

בכל אופן אם אתה רוצה לשלם לחוקר פרטי, עדיף שתשלם על כל הרשימה שמן הסתם בתוכה יתכן ושרדה גם אהבת נעוריך:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חושש שכבר מאוחר מדיי להוציא את הגופה ששכחתם בתא המטען...

בכל מקרה (כמה מצחיק אני לפעמים), נסה לפרסם מודעות חיפוש רכב לדגם הספציפי בפורומים ולוחות חינמיים תוך כדי ציון הבקשה לרכב שלך/ חלק ממספר הרכב.

אולי יתמזל מזלך.

• תוכן חדש...