Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי הקורולה הזאת נראית יותר טוב מהנוכחית.

גם עם האוונסיס החדשה לעומת הקודמת הם שיחקו אותה,

סוף סוף התחילו לעשות עיצובים לא משעממים!

avensis-old-and-new.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מתחבר לשום עיצוב של טויוטה מהשנים האחרונות.

ובנושא של פריוס, אני מכבד כל דעה, אבל לא מסוגל להבין את הבחירה ברכב הזה, לא משנה כמה חיסכוני הוא יהיה.

תמיד חשבתי שזה רכב לאנשים שפשוט לא אוהבים מכוניות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

-עדכון-

יצא מבחן ראשון לפריוס החדשה!!!

הלכתי להכין פופקורן :-o

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבוחן נראה כאילו הוא בסביבה הטבעית שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תאכלס...

הנה וידאו יותר נורמלי. נקבע תור לנסיעת מבחן!

לפני 5 שעות, green כתב:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
הפריוס הנוכחית היא היפה והמעניינת מכל המכוניות המשפחתיות הנוכחיות בפנים ובחוץ.

נקווה שלא יהרסו את זה.

בדיוק כך.אני נהנה כל רגע בכל נסיעה. מנוע עוצמתי 1800 CC. מגיעה ללא מאמץ ל145קמ"ש תוך שניות. יציבה בטירוף. "לוקחת" סבובים של 90 מעלות ב90 קמ"ש בלי להרגיש.בשנתיים וחצי פרט לטפול שנתי ודלק שום בעיה.אפילו לא הוספתי מים לקירור המנוע. מי עוד נוסע ב1800 CC שש עשרה-שמונה עשרי קילומטר ב-1 ליטר דלק ???

• תוכן חדש...