Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2004. בשבוע שעבר נכנסו בי מאחורה ברכב וכתוצאה מכך העקמו הטמבון והדלת האחורית. לאחר התנהלות מול חברת הביטוח ובדיקת שמאי הוחלט להוריד את הרכב מהכביש מכיוון שעלות התיקון, 8000 ש"ח, היא יותר מ60% משווי הרכב, 10,200 ש"ח.

לאחר שיקלול כל הנתונים ועקב קילומטרז' נמוך אני מקבל מחברת הביטוח 11,200 ש"ח (124k קילומטר).

השאלה שלי האם יש דרך להחזיר את הרכב? אני יכול לתקן בכל מיני מקומות את הפח גם ב5,000 ש"ח.

האם התהליך להחזרת הרכב ארוך ומייגע ואינו משתלם?

תודה מראש לכל העוזרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי מחזיר רכב כזה לכביש. לדעתי עשה את שלו. לא מדובר ברכב נדיר\ספורטיבי או סתם יוקרתי.

עניין אחר אם יש לרכב ערך סנטימנטלי. זה כבר לא נמדד בכסף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם אין נזק לשלדה אז זה לא נורא,

יהיה לו קשה למצוא אקזמפלר במצב טוב, בעיקר אם הוא יודע מה מצבו של האקזמפלר שברשותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

העניין הוא שאין לי תקציב גבוהה בכלל לרכב. והרכב הוא פשוט מציאה. ממש חבל לי עליו ואם התהליך לא מייגע אז אעדיף לתקן אותו. השאלה האם זה אפשרי.

פורסם

כל עוד הנזק הוא קוסמטי והשמאי קבע שאין נזק לשלדה (לא צריך תקנה 309) אז אתה יכול לבקש פסיקה מהשמאי ל-50% נזק, לקחת את הכסף ולתקן איפה שאתה רוצה את הרכב.

במידה והתיקון יהיה יקר יותר תאלץ להוסיף כסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שאלה...אם נכנסו בו והוא לא אשם, מה זה משנה מה עלות התיקון? זה לא תופס רק בתביעה עצמית?

האם בתאונה כשצד ג' אשם החוקים האלה עדיין תקפים? נשמע לי קצת הזוי...

פורסם

ה"חוקים האלה" תקפים תמיד, לא משנה מי אשם בתאונה, כמובן כל עוד הביטוח מעורב. אם הביטוח לא מעורב אתה יכול לעשות עם הרכב שלך מה שאתה רוצה.

פורסם

בוא נתחיל מזה שתספר לנו האם השמאי הגדיר את הרכב כאובדן מוחלט או אובדן להלכה?

פורסם

אובדן מוחלט= אין אפשרות להחזיר את הרכב לכביש.

אובדן להלכה= ניתן להחזיר את הרכב לכביש אחרי תיקון הרכב ובדיקת מעבדה.

• תוכן חדש...