Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההורות גורמת לי להיות אומלל? לא, ממש לא. יש בחיים דברים הרבה יותר גרועים. כן, ילדים לפעמים יכולים להיות קרציות ולהתיש בצורה פסיכית (כבר היו לי כמה מקרים שנאלצתי להיעדר מהעבודה כי הגברת החליטה לעשות לנו לילה לבן), אבל כמו כל דבר אחר, גם את עניין ההורות צריך לבחון בראייה רחבה ולא על סמך מקרה שהוא יחסית ספורדי.

אני מעריך את מספר הלילות הלבנים שהיו לנו במצטבר במהלך השנה וחצי האחרונות, לא כולל החודש הראשון שהוא יחסית קשה, באולי שבוע. יודעים מה - שבועיים. יאללה, עלי.

מצד שני, את החיוך ממנה אני מקבל בכל יום, את הצחוקים כמעט ללא הגבלה, ולא נמצא עדיין התחליף לתחושה העילאית שלא משנה כמה אהבל תהיה, עדיין יש מישהו בעולם שאוהב אותך.

אז כן, זה מתיש ומידי פעם צריך חופשה כדי לאוורר את הראש ואת הנפש. האם הייתי חוזר אחורה בזמן ובוחר אחרת? לא נראה לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש משהו טוב יותר בעולם הזה, מלראות את הילדים מסתערים עליך בחיבוקים אחרי יום עבודה.

יש רגעים לא קלים, אבל שום דבר לא דומה לחוויה הזאת.

פורסם
האם יש מישהו שמתחרט? שאם היה יכול לחזור אחורה ולבחור שוב לא היה עושה בכלל או היה עושה פחות?

אתה מתכוון, האם יש משהו שיש לו ביצים להודות בזה בפומבי?

1. אני מכיר לא מעט הורים שמתחרטים על ההורות.

2. אני לא מתחרט על ההורות, אני פשוט לא הורה! לא מתחבר לילדים, לא אוהב ילדים, מאז ומתמיד ידעתי שלא אהיה הורה. לא מתחרט על כלום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הבנתי. אם אני לא מתחרט, אלא מתחרט על כך שלא הפכתי לאבא בגיל צעיר יותר, 25 ככה (הבכורה נולדה כשהייתי בן 29), זה הופך אותי ללא בסדר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

2. אני לא מתחרט על ההורות, אני פשוט לא הורה! לא מתחבר לילדים, לא אוהב ילדים, מאז ומתמיד ידעתי שלא אהיה הורה. לא מתחרט על כלום!

כמוני כמוך (לא בטוח עדיין אם לצערי או לשימחתי)

יום טוב גם לך

פורסם
1. אני מכיר לא מעט הורים שמתחרטים על ההורות.

ואני מניח שלא קל למצוא בת זוג שחושבת ככה. יש לי חבר שחושב ככה. כמעט בן 40, אין ילדים. לא אוהב אותם ולא מתחבר אליהם. אישתו למזלו קרייריסטית רצינית אז גם לה זה מתאים. הבהיר לה מהתחלה שהוא לא מעוניין. אבל לא מכיר הרבה בחורות שהיו מקבלות את זה. ברור שיש כאלה, אבל אני מניח שסטטיסטית יותר קשה למצוא אותן

פורסם

יש מספיק. אני מכיר כמה וכמה. ברור שלא יודעים מה יהיה בעתיד, אבל יש נשים שתינוקות לא עושים להם אפקט "איזה חמוד", ואינן רואות עצמן אמהות. יש גם הרבה גברים שמרגישים כך. זה לא דבר שהחברה בישראל [לפחות זו שאני רואה] מקבלת בהרבה הבנה, אבל גם לא בתחושות שליליות מדי. יותר בכיוון של תמיהה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איפה ההוא עם הבירה והפיצוחים?

אני כאן.

לא היה לי זמן להיכנס ולהתייחס כי אני עם הילדים בבית ב'חופש הגדול'.

למען הסר ספק, אבא לשלושה ילדים שכל אחד מהם יחיד ומיוחד, וכל אחד מהם הוא מתנה שלא יכולתי לדמיין אותה, ועדיין כשיוצא למדבר לנקות את הראש ליומיים בד"כ עושה את זה לבד. עם בירה ופיצוחים. ובשר.

יש לי כל-כך הרבה מה לומר על ה"מחקר" הזה, ועל חוסר היכול להסיק ממנו משהו למעט שמישהו עשה מחקר וקיבל נקודות אקדמיות עליו.

ילדים זה קשה ומתיש, והם שם עם רצונות משלהם, ואופי משלהם, והם גוזלים לנו את החופש לעשות מה שאנחנו רוצים, ועדיין...לא הייתי יכול לחיות בלעדיהם דקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אשתי לא רוצה ילדים (מצד שני היא עדיין בת 26 אז יש עוד זמן), היא אומרת שייתכן ודעתה לא תשתנה.

כמובן שאותי זה פחות מעניין כי אני לא באמת שואל אותה. D:

פורסם

בזמנו, כשהיינו צעירים, הציקו לנו על זה לא מעט (גם משפחה וגם סתם אנשים ששומעים את זה אז חושבים שמותר להם לחוות דעה בעניין).

היום, כששניינו כבר חצינו את ה 45, כולם מסביב כבר הפנימו שזה לא יקרה וירדו מאיתנו.

אחד הדברים שהצחיקו אותי לאורך השנים היה שהטיעון שתמיד צץ היה "מי יטפל בך כשתהיה קשיש?"

אני רואה טוב מאוד איך אנשים מטפלים בהורים המזדקנים שלהם, שוכרים איזה פיליפינית וחושבים שיצאו ידי חובה ובאים לבקר פעם בחודש.

את הפיליפינית שלי אני אאלץ לשכור לבד, ככה גם יש סיכוי שהיא תיראה טוב! :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא רואה את עצמי במקום הזה. לא אוהב ילדים, לא מתחבר אליהם ולא מרגיש שאני מוכן לזה.

בהחלט מוכן לוותר על זה. גם ככה אני לבד ואחראי רק על עצמי.

חושב ככה כבר לפחות 5 שנים והדעה עוד לא השתנתה. מעדיף ככה מלעשות טעות ואז להתחרט.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
את הפיליפינית שלי אני אאלץ לשכור לבד, ככה גם יש סיכוי שהיא תיראה טוב! :twisted:

Hate to bust your bubble, אבל את הפיליפיניות שנראות טוב לרוב לא תמצא בחברת הסיעוד הקרובה אלי ביתך :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צודק, מתקן:

את הפיליפינית שלי אני אאלץ לשכור לבד, ככה גם יש סיכוי שהיא תיראה יותר טוב מהמכוערות שאני רואה בכל גינה!

פורסם

אהם.. מזרח אירופה, אהם...

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...