Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלל מס' 42 בקארזפורום:

אם השרשור נמשך יותר מ-3 עמודים,

הוא יכלול שואה, ערבים וחרדים.

לא יכולתם להתאפק, אה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד דבר - דווקא בישראל, בעיני להעמיד פה 3 ילדים מחונכים, עם ערכים הומניים וליברליים, עם יכולת לכבד את האחר, עם רצון ללמוד ולהקשיב ולא רק לדבר, עם חיבור לעולם ולקידמה ולא רק להיסטוריה הרחוקה והמשוכתבת, עם יכולת לתרום למשק ולא רק ל"צבא העם" - זו הציונות האמיתית היחידה, והדבר היחיד שיכול (אם עוד אנשים בעלי ערכים יעשו אותו דבר) להציל את המדינה הזו מחורבן ודאי בעוד דור אחד. אי אפשר להשאיר את המקום הזה רק בידי הקבוצות שאצלן עשיית ילדים היא מצווה ולא רצון חופשי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם אתם רוצים קצת פסיכולוגיה, מעבר לציווי הביולוגי, הדחף לעשות ילדים בייצור תבוני כמונו הוא פשוט מאוד.

הפחד מהמוות.

כל הדיבורים האלה על מי שיטפל בך בזיקנה, מי ימשיך את השם שלך וכו מושרשים בפחד מלמות ובנסיון (חסר תוכלת) לחיות לנצח.

בעבר זה היה בילתי אפשרי, בלי קשר לשואה, אני די בטוח שלמרבית יושבי הפורום הזה אין מושג איך קראו לאבא של סבא שלהם, בטח לא מעל זה.

היום עם כל הפייסבוק והתיעוד הדיגיטלי, אילן היוחסיון העתידי של נכדי-נכדייכם יהיה הרבה יותר קל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שהפסיכולוגיה הזאת תופסת לגבי חלק מהאנשים אבל זה ממש לא אבסולוטי.

אני מאוד מקווה שילדיי לא יצטרכו לטפל בי ושלא אהיה לנטל עליהם ואני רחוק מלרצות חיי נצח, כשמישהו מאחל לי עד 120 אני מיד מבקש לא לקלל.

מבחינתי לחיות חיים בריאים עד גיל 75-80

וברגע שאני מרגיש שהבריאות פוגעת לי באורך החיים והופכת אותי לנטל על ילדיי, זה השלב שמבחינתי אני יוצא לנהיגה הספורטיבית האחרונה שלי.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במרצדס אספנות? לא חראם על האוטו?

תיקח איזו פיאסטה חשמלית ישנה שיכולה לעוף בגובה מקסימלי של 100 מטר, ותוציא את הפיוז של הנהיגה ללא נהג, שהוא לא יביא אותך למחסן של גוגל בהונג קונג, ויקפיא אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם למות בנהיגה אז רק בסטייל תוך כדי מימוש פנטזיה- פאביה ספורט.

מצד שני זה הימור כי יש מצב שלפני שהיא תהרוג אותי הגיר יתאבד ואני אמות מהתייבשות כשאני ממתין לגרר של שגריר...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

HK זה עם חניית לילה, כן? כלומר זה לא ייגרר למוסך באותו היום. Fuck with patience, מה שנקרא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מראש אני מודע שאני נכנס לתגובת התאבדות.אבל באמת,מכל הלב,אני מרחם על אלה שלא רוצים להיות הורים.גם אלא שמאד דואגים על איך הילד יגדל,על איך לטפל/לגדל/לחנך/להחליף חרא בטיטול/לקחת לרופא כשהוא חולה/לקום שלוש פעמים בלילה להאכיל אותו,זה פשוט מתגמד כשהוא מסתכל לך בעיניים שלו.לכל אלא שלא רוצים ילדים,פעם חוויתם איך זה להחזיק את היצור הקטן זה בידיים בצמוד לגוף שלכם ולהאכיל אותו תוך כדי שהצוואר שלו מונח לכם על היד והוא משמיע קולות מצחיקים ?לעשות לו גרפס ולמות מצחוק מזה?לנסות ולהרגיע אותו כשהוא בוכה כי כואב לכם לראות אותו סובל? שאתה עייף או סחר מצב רוח אתה מתחיל לזפזף בכמה מתוך אלפי תמונות שיש בפלאפון כי החיוך שלו מעלים לך את כל עצב.ברור שזה לא נגמר פה ואתם לא תבינו את זה לעולם אלא אם תביאו ילדים.וזה לא קשור לנורמה חברתית או וואטאבר ,לא אשתך ואפילו לא הורים שלכם לא יתנו לכם רגעי אושר כאלה.וגם לא GTR עם 1000 כ"ס וגם לא קוניגסג.וכן כשזה בא ממך וזה חלק ממך למרות שזה רק כמה טיפות,זה מקבל משקל עצום.כמו שמישהו רשם מקודם,ממליץ לכם.יהיה לכם טעם לחיים זה בטוח

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

או, הנה - זו ה-דוגמא לזלזול המובנה באחר שמגיע מפי אנשים, גם אם הוא לא נעשה במתכוון / במודע.

שמעתי גם מס' לא מבוטל של חרדים וחוזרים בתשובה שהסבירו עד כמה הם מרחמים על אלו שלא מבינים את נס התורה. בכלליות אפשר לשכתב את התגובה מעלי ודי בקלות להמיר אותה לתגובה שמסבירה כמה מסכן מי שלא מרגיש נעלות רוחנית בעת קריאת תהילים וכו' וכו' וכו'.

וכמובן למתקדמים, אפשר להמיר אותה בתגובה שמסבירה איך מי שלא ניסה קוקאין, לא יודע מהי מהות החיים. אני מבין שההשוואה בטח תקומם כמה אנשים, אז למען הסר ספק: לא, אני לא חושב שילדים וקוקאין הם שקולים. אני חושב שהשלכת הפרספקטיבה שלך על אדם אחר יחד עם מוטיבים של "רחמים" וכו' זו גישה שלילית.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בלה בלה בלה בלה בלה.

מאיפה הפטרוניזם הזה שאתה מחליט עבורי "מה אני מפסיד" או ש"אין טעם לחיי"?

פורסם (נערך)
לכל אלא שלא רוצים ילדים,פעם חוויתם איך זה להחזיק את היצור הקטן זה בידיים בצמוד לגוף שלכם ולהאכיל אותו תוך כדי שהצוואר שלו מונח לכם על היד והוא משמיע קולות מצחיקים ?לעשות לו גרפס ולמות מצחוק מזה?לנסות ולהרגיע אותו כשהוא בוכה כי כואב לכם לראות אותו סובל? שאתה עייף או סחר מצב רוח אתה מתחיל לזפזף בכמה מתוך אלפי תמונות שיש בפלאפון כי החיוך שלו מעלים לך את כל עצב.ברור שזה לא נגמר פה ואתם לא תבינו את זה לעולם אלא אם תביאו ילדים

לא חוויתי, כי אני בוחר במודע לא לחוות את זה.

כמו שאני בוחר במודע לא לחוות רכיבה ספורטיבית בנס הרים, קפיצת באנג'י, צריכת סמים או מין אנאלי (פאסיבי).

לכל אחת מהבחירות הללו אני יכול בקלות למצוא אנשים שירחמו עלי שלא חוויתי אותם..

ולא, אני לא משווה אף אחד מהסעיפים האלה לגידול ילדים, רק דוגמאות לדברים שלא חוויתי מבחירה.

אני יכול בקלות לתת דוגמא הפוכה, הרבה מהאבות הצעירים והמאושרים שאני מכיר מחליפים צבעים מרוב קינאה על שיש לי את האפשרות לקחת עכשיו חודש הפסקה מהחיים, בספונטניות (שבוע התרעה), ולטוס לחודש למזרח (ביזנס + פלז'ר).

אז כל אחד והחוויות שלו..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קחו טיפ: תנו לאישה שבוע חופש בשנה - תקבלו גם שבוע חופש. תנו שבועיים תקבלו שבועיים. העסקה שווה לשני הצדדים כי התרומה של החופש לכל אחד גדולה בהרבה מהאקסטרה מאמץ שהוא ישקיע. בנוסף, תנו לסבא/סבתא לשמור על הילדים לשבוע, ובתמורה הם ישמרו עליהם שבוע (זה העסקה הכי שווה כי סבא/סבתא תמימים, מבחינתם להיות עם הילדים זה רווח. אתם בעצם לא משלמים פה כלום).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שלא לדבר על החטא שבשכנוע אנשים שלא רוצים ילדים, כן לעשות ילדים.

איך יראו החיים של הילד הזה שלא רצו אותו מתכתחילה וכשהגיע, הבינו בדיוק למה.

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי לרשום. יש מספיק הורים קיימים שלא צריכים להיות כאלה, למה לשכנע את אלה שלא רוצים להפוך לכאלה בעל כורחם? אני לא יכול להבין למה לוותר על הורות, אבל אני לא חושב שאני בפוזיציה לכפות את זה על מישהו, או אפילו לנסות ולשכנע. אף אחד לא נתן לי את הסמכות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...