Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חוקרים מגרמניה וקנדה מצאו השפעה ישירה על המצב הנפשי של הורים לאחר הבאת הילד הראשון לעולם. מעל 70% מההורים חוו צניחה במצב הרוח הכללי, ורבים מהם החליטו שלא להביא עוד ילד לעולם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690817,00.html

סקרן לשמוע את דעתם של ההורים בפורום. גיסי פעם הגדיר זאת כאושר ברמה הגבוהה ביותר יחד עם התשה ברמה הגבוהה ביותר.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ילדים זה שמחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא יודע בקשר לאומללות (ולמאמר הזה שהוא מעניין מאוד בפני עצמו), אבל ראיתי כבר מאמר מאוד מעניין, שמתאר אכזבה של הורים מעניין ההורות (שההורות זה "לא בדיוק זה". לצערי - אני מוצא אותו כרגע).

אני כן יכול להניח, בצורה הכי בסיסית, שכאשר מרכז החיים הופך יום אחד את כוונו (כל המשאבים ותשומות הלב עוברים בבת אחת לתינוק שנולד) - יכולות להיות לזה בוודאי השפעות.

alfa 156 2.5.

פורסם

איפה ההוא עם הבירה והפיצוחים?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש לי ילד בן 3.5 חודשים (ילד ראשון)-חייב להודות שהחודש הראשון היה קשה במיוחד. לאחר מכן נכנסים לאט לאט לאיזשהו סדר יום.

וכן, ילדים זה שמחה.

אגב, בגרמניה ישנה בעיה כבר עשורים של ילודה נמוכה. רק עכשיו קראתי מאמר שמדרג את גרמניה במקום האחרון מבחינת ילדים פר משפחה-כמעט ילד למשפחה (פחות מיפן!) יש שם כפרים שלמים עם אוכלוסיה של פחות מ100 איש במחוזות מסויימים.

אני לא רוצה לדעת מה זה יעשה להם לפנסיות העתידיות.

יש על זה מאמר מאוד מעניין של גיא בכור:

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3171

פורסם

בישראל הורגלנו לכך שפנסיה זו הונאת פונזי, בגלל הגאונים שהחליטו שפנסיות תקציביות זה לגיטימי.

לא יודע מה ההליך הפנסיוני בגרמניה, אבל אם זה מנוהל נכון (והם גרמנים אז... זה כנראה מנוהל נכון;)), לא חושב שיש סיבה שהפנסיות שלהם יתרסקו בגלל ילודה נמוכה.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם
"חוקרים מגרמניה וקנדה מצאו השפעה ישירה על המצב הנפשי של הורים לאחר הבאת הילד הראשון לעולם. מעל 70% מההורים חוו צניחה במצב הרוח הכללי, ורבים מהם החליטו שלא להביא עוד ילד לעולם"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4690817,00.html

סקרן לשמוע את דעתם של ההורים בפורום. גיסי פעם הגדיר זאת כאושר ברמה הגבוהה ביותר יחד עם התשה ברמה הגבוהה ביותר.

סקר כזה בחיים לא יביא תוצאות כאלה בישראל.

בחברה בה "ילדים זה שמחה" ו-"ילד מביא את השפע שלו" הם משפטים אוטומטיים ואינסטנקטיבים לכל טענה רציונלית שתיתן, טבעי שהגישה פה תהיה שונה.

אז ילדים זה לא רק שמחה וילד לא מביא את השפע שלו, להיפך. רק מה, האוטומציה.

לא כל אחד חייב להיות הורה ואם אנשים יחשבו קצת מסביב ולא דוך, יהיו פה קצת פחות הורים מתוסכלים ובוודאי ועוד יותר חשוב - פחות ילדים שאוכלים ת'חרא שלהם.

אחד שאוהב את שני הילדים שלו אבל לא לגמרי מבסוט על קונספט ההורות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כגודל הציפיה וכו'. אני מניח שיש לא מעט אנשים בלי תחושת מטרה בעיסוקיהם השונים בחיים, עובדים בעבודות אפורות וללא תחביבים מרגשים (בניגוד לכולנו פה ;)) והם בונים ציפיות שילדים ייצרו להם את המטרה הזו וישפרו להם את החיים באיזשהו אופן מסתורי, וזה לא עובד ככה. זה מתכון לאכזבה ברמה מאוד עמוקה שגם יוצר מערכת יחסים בעייתית עם הילדים.

האמת היא שגם כשיש לך ילדים אתה לא אמור לאבד את עצמך. אתה לא אמור להפסיק לחשוב על עצמך ולהפוך את הילדים לדבר היחיד שחשוב. האושר המשפחתי דורש מכל אחד קצת אגואיזם, לצד הדאגה לבני המשפחה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

להפך. מצטער שהתחלתי בגיל מאוחר ויש לי רק שלושה.

נכון שמדובר במטלה לא פשוטה, אבל עם תמורה ענקית. אם זה ה"אבא" השוחק של ילד בן שנה ואם זה בן ה-25 שמראה לך מאיפה משתין הדג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבה לא רעה. שימו לב לפרטים:

ההבדל הכי גדול הורגש אצל אלה שהפכו להיות הורים בגיל מאוחר, אחרי 30. שנות לימוד לא קשורות לדעתי.

בני אדם מתקבעים עם השנים, ואחרי גיל 30 כבר יש לך הרגלים וראיית עולם מסוימת, והגעתו של ילד מנתצת את שניהם. יותר קשה להתגמש ומכאן תחןשת האומללות.

זה לא חמור כמו זקן מקובע בן 70, אבל זה כבר הרבה יותר קשה להשתנות.

דבר נוסף: במדינות מערביות מסוימות, לגדל ילד זה כמעט כמו לצאת מהנורמה, ההפך המוחלט ממה שקורה פה.

אתה לבד לגמרי במאבקים שלך עם השינויים.

לא נדיר להיתקל באירופה בזוגות שמתקרבים לפנסיה בלי שום ילד, חיים אך ורק בשביל עצמם. זה נדיר מאוד בארץ.

באופן אישי? לא מתחרט על שום בחירה שעשיתי בחיים,

כולל זאת. שניים וחצי וזה בטח לא ייפסק כאן...

אלפא דרקו נגע בנקודה נכונה: שום דבר לא ימלא

איזו ריקנות ראשונית. יש לי מספיק תחביבים ל-4 גלגולי נשמות, הם עכשיו ממתינים קצת בצד בעודי מחתל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם
אתה מתכוון, האם יש משהו שיש לו ביצים להודות בזה בפומבי?

לא צריך ביצים, רק כנות. אם הייתי יכול לחוות הורות אמיתית לפני שאשכרה מייצרים אותם, סיכוי סביר שהייתי מוותר על העניין.

אני בוודאי לא מצטער שעשיתי ילדים. יש הרבה טוב ביצורים האלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שנות לימוד לא קשורות לדעתי.

אני חולק עליך. בטח שיש קשר, יש המון קשר, אותו קשר קיים גם בבחירות פוליטיות ובעוד הרבה דברים אחרים. הבעיה היא שלדבר על קורלציה בין השכלה לבין דברים אחרים זה לא 'פוליטיקלי קורקט'.

• תוכן חדש...