Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל הדיון הולך למחוזות שונים ומשונים.

בכל מה שקשור לסדרי העבודה , המחוקק , ההסכם הקיבוצי אומר את דברו, למורת רוחו של המעסיק בד"כ ומתעדף את ההורה.

הוא גם מתעדף את המעשן ו הוא גם מתעדף את העובד החולני אין כאן שום דבר שפלוני הלא הורה מופלה לרעה.

הוא עובד את השעות שלו, ומקבל תמורה בהתאם, ואם הוא נדרש לשעות נוספות גם עליהם הוא מקבל תמורה.

חוץ מהייטק שם כולם ע(ו)בדים , ורק בגלל הקידמה לא רוצעים להם את האוזן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מה שקשור לסדרי העבודה , המחוקק , ההסכם הקיבוצי אומר את דברו, למורת רוחו של המעסיק בד"כ ומתעדף את ההורה.

הוא גם מתעדף את המעשן ו הוא גם מתעדף את העובד החולני אין כאן שום דבר שפלוני הלא הורה מופלה לרעה.

תסביר את הסתירה שבין שני החלקים שמסומנים באדום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מנוגד ל"ציווי הביולוגי" יותר מאשר אוננות,

ובטח לא מנוגד לזה שלאדם יש את היכולת לבחור, להחליט,

ואיך מלכתחילה זה מנוגד ל'צו ביולוגי' אם זה מתקיים ?

זה מתקיים כמו כל סטיית תקן אחרת. עובדתית, יש פחות אלהורים מהורים. אתה יכול להתווכח עם מה שאתה רוצה, אבל טבעי זה לא, אחרת פעולות הרבייה לא היו מהנות. שוב - כמו שכתבתי קודם, מי שלא רוצה להיות הורה שלא יהיה, אבל זה בהחלט חריג לטבע וזו בחירה מודעת, לא משהו שנכפה עליך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגירה

בגירה

שנינו עובדים אצל אותו מעביד

אני מקבל 50 ש"ח לשעה אתה רק 40 ש"ח אני הורה אתה לא הורה , האם התעדוף הזה לרוחך?

מה איכפת לך למה המעביד בעל כורחו נותן להורה יותר מאשר לך.

אתה חולני מנצל את 30 ימי המחלה המגיעים לך אני בריא לא מקבל כלום . למה?

אתה מעשן יוצא כל שעה להרעיל את עצמך אני לא מעשן לא מקבל את ההפסקה הזו . למה?

"אהבתי " את אותו כותב שכתב שהוא הולך לעשן פסיבי כדי לנצל את הפסקת העישון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל זה בהחלט חריג לטבע וזו בחירה מודעת

בטבע אישה\נקבה יכולה להגיד "לא"? (ועוד שמישהו יקשיב לזה?)

אז דרך הטבע זה לא משהו שנורא מתאים לחיים המודרניים שלנו, חלק מהדברים יכולים להתאים יותר וחלק פחות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הדוגמא שלך מאד רלוונטית דוד, כי בכלל אין נשים לחוצות חתונה/ילדים בחברה, זו פאטה מורגנה.

איך שלא תסתכל על זה, הטבע מתכנן את כל המינים להמשכיות. לא באמצעות פסלים וספרי היסטוריה, אלא באמצעות רבייה וילדים. תתווכח עם זה כמה שתרצה, אבל אלה העובדות. הן לא באות ממקום של שיפוט ואני לא מנסה לשכנע אף אחד להביא ילדים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בטבע אישה\נקבה יכולה להגיד "לא"? (ועוד שמישהו יקשיב לזה?)

בטח שיכולה להגיד "לא". לא ראית אך פעם בNG איך לביאה שוברת לאריה את הצורה כשהוא עולה עליה ולא בא לה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

גם אני בין המתכוונים לא להתרבות. הנימוק פשוט - זהו כוכב החיות. נפשנו מחווטת ומכוילת, ממש כנפשם של קופי העל, להישרדות ורבייה. כל ההיסטוריה הביולוגית - המזעזעת יש לומר - של כדור הארץ מגולמת בה.

התגבשותה של התרבות אינה אלא היטל של הקומה ההכרתית הגבוהה שניחן בה האדם, אבל מבעד לרבדים אדירים אלו שהתמצקו בתהליך היסטורי ארוך טווח, ניתן להבחין היטב במאפייניה הבלתי משתנים של הנפש הזו. אף ההתעדנות עצמה היא היא גילום מיוחד במינו של החייתי אשר בנו (התענגות על היות חי נעלה על אחר היא מופע של חייתיות).

נפש זו שלנו היא פקעת של כוחות וסבך של לחצים שנוצרו באופן עיוור ושרירותי. קיבלנו אותה כמורשת אבולוציונית ואין לנו כל דרך למלט עצמנו ממנה. אין לי שום כוונה לזרוק מישהו או מישהי למים הסוערים הללו של החייתיות.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
בטח שיכולה להגיד "לא". לא ראית אך פעם בNG איך לביאה שוברת לאריה את הצורה כשהוא עולה עליה ולא בא לה?

זה סמנטיקה של "מופע חיזור" ושיעודה הוא להתחיל ביוץ פעיל לקראת קליטת הזרע וקיים כמעט בכל הטבע.

רוב רובן של החיזור הוא "נקבה ששוברת צורה" לזכר עד שהיא נאותה וגם אז, הרבה פעמים האקט נראה לנו, בני האדם, כאונס אכזרי.

אין אף נקבה בעולם החי (או הצומח) שמחליטה ש"היא לא רוצה גורים".

פורסם (נערך)

בצבא לא היית מוותר על יציאה כדי לסגור שבת במקום חבר למחלקה שיש לו אירוע מיוחד?

בדיוק מה שרשמת, א-נ-י הייתי מוותר לו, לא המפקד שלי היה מחליט שאני חייב להשאר והוא לצאת

ולכן הבוס לא צריך להחליט שזה שיש לו ילד אומר שהוא חייב את החופש ומבטל את שלי

בכביש, זה שנדחף לראש הפניה ימינה כי יש תור ארוך לפניה אבל הוא חייב להוציא את הילד מהגן עוד חמש דקות זה בסדר? בולשיט, אני תמיד מקווה שיהיה שם שוטר שיזמבר את החצוף.

אתה מבין שאתה מאשים את כולם בחדירה לחייך ובעצם חודר לחייהם? שמעת פעם על הפוסל במומו פוסל?

מה גם שבגדול הבוס שלך לא טועה. הזה עם הילד כן צריך את זה, יותר נכון הילד שלו צריך את זה. אתה לא צריך את זה, אתה רוצה את זה. זה ההבדל.

איפה אני חודר לפרטיות? להפך אני אומר שמי שמבקש חופש צריך לבקש חופש, בלי לתת סיבה ובטח בלי שהמעסיק יכריח אותו לתת סיבה, בדיוק כמו שבדו"ח מחלה מרופא לא צריך להיות כתוב שפלוני שילשל כל השבוע, מי אתה שתחליט שאני רוצה חופש והוא צריך חופש? אולי זה הפוך, אולי יש לי המלצה מפסיכיאטר להמעיט בעומס העבודה כי זה פוגע בי לאורך זמן וההורה סתם משתמש בילדים בתור תירוץ כשסבא סבתא תמיד עומדים שם ורק מחכים לשמור על הילדים?

אתה רואה, גם אתה נפלת מיידית בהנחה שהחופש שלי הוא אופציונלי ושל ההורה הכרחי.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני רק אניח את זה כאן http://m.ynet.co.il/Articles/4692355

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אני לא חושב שילדים וקוקאין הם שקולים.

נכון, אבל איך נראה לך שקמים לילד בלילה ואז הולכים לעבודה מלאי אנרגיה?

:twisted:

לא, לא ברצינות. האמת היא שמה שמבאס בילדים זה שהם מפחיתים לך את צריכת האלכוהול/סיגריות/מרחיבי תודעה למיניהם בצורה ניכרת עד מוחלטת. מאלצי סחיות ארורים.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האמת היא שמה שמבאס בילדים זה שהם מפחיתים לך את צריכת האלכוהול/סיגריות/מרחיבי תודעה למיניהם בצורה ניכרת עד מוחלטת. מאלצי סחיות ארורים.

שורה לחתימה! :lol:

פורסם
אני רק אניח את זה כאן http://m.ynet.co.il/Articles/4692355

אמצעי המניעה המושלם זה להיות מכוער ועני.

בתור אקססוריז אפשר להוסיף לזה סנדלים עם גרביים ופאוץ'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...