Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממקום של שפיטה

אלהורות זה אגואיזם

רבייה זה הפטנט של הטבע להמשכיות, לכן הרבייה היא אקט מהנה.

לכל דבר כמעט בחיים צריך רשיון פרט להורות, לכן אנו מוצאים הרבה הורים , שלא הייתי נותן להם לגדל שממית.

הטוב בהורות הוא שהשארת חותם בדמותך. הזיכרון שלנו משכיח את הרע ואת הקושי וזוכר את רגעי האושר.

התענוג הגדול יותר הוא להינות מנכדיך, כל הפלוסים בלי המינוסים שישנם בגידול ילדים, אבל כדי להינות מנכדים צריך לגדל ילדים.

כל סמיילי בחתימה שלי = נכד אחד

יש תקווה לעוד...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אגואיזים מושכל, אני יכול לבחור עם מי להיות לארג' (חברים, עבודה, עמותות שקרובות לליבי וכו) ומתי ועל מי לשים פס ולשמור את המשאבים לעצמי.

ילד צריך לבוא לפני אגואיזים ויש אלהורים שבפרוש אומרים "אני לא מוכן לבזבז את המשאבים על מישהו אחר אפילו אם הוא הילד שלי" ואני מעריך אותם הרבה יותר מאשר אנשים שעושים ילדים ואחרי זה נשארים אגואיסטים על המשאבים שלהם, ילדים שגדלים עם הורים שלא מפנים להם משאבים גרועים מהורים עם משאבים וללא ילדים.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בלה בלה בלה בלה בלה.

מאיפה הפטרוניזם הזה שאתה מחליט עבורי "מה אני מפסיד" או ש"אין טעם לחיי"?

א-פטרנליזם

ב-אני לא אבא שלך ואני גם לא אגדל את הבן שלי להיות כמוך

אתה בן 45 חווית דברים בחייך,מה טעם החיים אצלך?

ORYO-אולי למדת לחבר מילים למשפטים אבל לא תמיד הם שייכים לנושא המדובר.שחרר,אף אחד לא משכנע אותך,במפורש היה רשום שזו המלצה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לא ממקום של שפיטה

אלהורות זה אגואיזם

רבייה זה הפטנט של הטבע להמשכיות, לכן הרבייה היא אקט מהנה.

לכל דבר כמעט בחיים צריך רשיון פרט להורות, לכן אנו מוצאים הרבה הורים , שלא הייתי נותן להם לגדל שממית.

הטוב בהורות הוא שהשארת חותם בדמותך. הזיכרון שלנו משכיח את הרע ואת הקושי וזוכר את רגעי האושר.

התענוג הגדול יותר הוא להינות מנכדיך, כל הפלוסים בלי המינוסים שישנם בגידול ילדים, אבל כדי להינות מנכדים צריך לגדל ילדים.

כל סמיילי בחתימה שלי = נכד אחד

יש תקווה לעוד...

אנשים שלא רוצים ילדים בעיניי זה אפילו לא אגואיזם גרוע מכך.זה אנשים שלא אוהבים את עצמם.גרוע מזה,הם לא מודעים לזה.בקיצר,מסכנים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
הבעיה המהותית עם אל-הורות היא, כמו שציין כמדומני בגירה, שזה מנוגד לציווי הביולוגי של כל אחד ואחד מאתנו, שלא לדבר על הבנייה דתית וחברתית בת אלפי שנים. אתם בהחלט החריג - לא בקטע רע, אלא כעובדה. מעבר לכך - כמו שכתבתי. מי שלא רוצה להיות הורה - שלא יהיה. טוב לא יצא מזה, לרוב.

יפה כתבת רומן.

אבל היזהר - מייד יבוא זה עם החמוצים (דיסקו) ותצטווה לקרוא גם בשם מסויים לבן שלך 8)

alfa 156 2.5.

פורסם

זהו, כאן יש בעיה. אין לי בן ואשתי כרגע מתנגדת למס' 3. אבל נחיה ונראה :)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אנשים שלא רוצים ילדים בעיניי זה אפילו לא אגואיזם גרוע מכך.זה אנשים שלא אוהבים את עצמם.גרוע מזה,הם לא מודעים לזה.בקיצר,מסכנים.

אני אפילו לא יודע אם להגיב לך כי זו הודעת טרול במיטבה

אתה מחליט בשביל אחר שהוא אוהב את עצמו או לא בתלות באם יש לו ילדים או לא וקובע שהוא מסכן?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

העובדה שהשתמשת במודעות עצמית [ע"י המשפט "הם לא מודעים"] כטיעון לדבריך, זו ה-הגדרה לאירוניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
ORYO-אולי למדת לחבר מילים למשפטים אבל לא תמיד הם שייכים לנושא המדובר.שחרר,אף אחד לא משכנע אותך,במפורש היה רשום שזו המלצה.

על מה אתה מדבר?

אני רשמתי משהו בנוגע לשכנוע?

לא שייך לנושא המדובר?

אני הקבלתי את ההשלכה שאתה מבצע להשלכה שמבצע חוזר בתשובה, אם אתה מתקשה בהבנת הנקרא - אל תאשים אותי בקשיים בחיבור...

מה גם שאם היית קורא את מה שרשמתי בהודעות לפני כן, היית רואה שאין לך מה לשכנע אותי - אני לא אלהורי.

יש סיכוי שהתכוונת למישהו אחר...?

בכל מקרה, בקשר ל"חוסר היכולת שלי לחבר מילים למשפטים" - להזכירך:

או, הנה - זו ה-דוגמא לזלזול המובנה באחר שמגיע מפי אנשים, גם אם הוא לא נעשה במתכוון / במודע.

שמעתי גם מס' לא מבוטל של חרדים וחוזרים בתשובה שהסבירו עד כמה הם מרחמים על אלו שלא מבינים את נס התורה. בכלליות אפשר לשכתב את התגובה מעלי ודי בקלות להמיר אותה לתגובה שמסבירה כמה מסכן מי שלא מרגיש נעלות רוחנית בעת קריאת תהילים וכו' וכו' וכו'.

וכמובן למתקדמים, אפשר להמיר אותה בתגובה שמסבירה איך מי שלא ניסה קוקאין, לא יודע מהי מהות החיים. אני מבין שההשוואה בטח תקומם כמה אנשים, אז למען הסר ספק: לא, אני לא חושב שילדים וקוקאין הם שקולים. אני חושב שהשלכת הפרספקטיבה שלך על אדם אחר יחד עם מוטיבים של "רחמים" וכו' זו גישה שלילית.

שזה מאוד רלוונטי לתגובה האחרונה שלך:

אתה משתמש בסט הערכים וההעדפות שלך ושופט איתו אחרים, והפעם גם מבצע השלכות ממש מעניינות: מי שלא חושב כמוך, הוא מסכן שלא אוהב את עצמו. שילוב של בורות עם מסיונריות והמון המון זלזול.

איני מזלזל בהנאה שלך לרגע, אני מאמין לגמרי שאתה מאושר ושמח בשבילך ובשביל הילדים שלך על כך.

מצד שני, ההשלכה שאתה מבצע מעידה יותר עליך מאשר על האנשים אותם אתה מבקר, מקווה שאת חוסר הסובלנות אתה לא מעביר לדור הבא.

ממש אחד לאחד עם הסחבקוקים שמסבירים שאם איננו מאמינים באלוהים, החיים שלנו ריקים מתוכן. אבסורד.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אלהורות זה אגואיזם

צודק 100%.

איפה הבעיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל דבר שאתה עושה בשביל עצמך זה אגואיזם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא ממקום של שפיטה

אלהורות זה אגואיזם

...

צודק 100%.

איפה הבעיה?

ממש אין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלהורות זה אגואיזם

.

איפה הבעיה?

או יותר נכון, ובמי זה פוגע?

כי לדוגמא ילדים שעושים רעש והמולה במקומות ציבוריים פוגעים בי.. ואני לא מתלונן שההורים שלהם אגואיסטים בזה שהם מוציאים את הדברים האלה מהבית

יום טוב גם לך

פורסם

לא רק שכל מה שאתה עושה זה אגואיזם, אלא גם אין ממש כזה דבר אלטרואיזם (למעט במצבי קיצון של מלחמה וכו').

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...