Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהכלב אתם לפחות נפטרים אחרי מקסימום 16-17 שנים.

זה לא כמו העלוקות האלה שבגיל 40 עוד רוצים ממך כסף כי "הם לא גומרים ת'חודש" ותוקעים לך את הנכד לחודשיים כי הם בנופש באמריקה (עם הכסף שלקחו ממך כי כאמור, הם לא גומרים ת'חודש).

להרגיע, סתם צוחק, תסקלו את ההוא מעליי, הוא אשם! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זוגיות זה אגואיזם אבל אתה כבר עושה פשרות

כך גם הורות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הקטע המעניין הוא, שאני שומע הרבה חברה בשוויץ שלא מוכנים ולא רוצים להיות הורים, או כאלו שכבר הביאו ילדים ומצטערים על זה.

לכל אחד יש את הסיבות שלו, להרבה אנשים הסיבה הכלכלית היא גורם מכריע, הרבה לא רוצים להתחייב ( וילד זה התחייבות לכל החיים) לכל החיים, ואני יכול להבין אותם, כמו שאמר אחד המנהלים הבכירים אצלנו: "אני לא רוצה ילדים , ואת האמת גם לא צריך, אני ואישיתי רוצים לחיות ולהנות מבלי לשבור את הראש מה יהיה הלאה, אני לא רוצה שיריבו על הכסף שלי", ואני שומע יחסית הרבה חברה כאלו, וזה טוב כי הם יודעים מה הם רוצים ולא נכנעים ללחץ מצד החברה.

פורסם

סיבה כלכלית? בשוויץ? אהם.

אבל הזכרת מילה מאוד מתאימה: להתחייב.

זה לא באופנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם
אנשים שלא רוצים ילדים בעיניי זה אפילו לא אגואיזם גרוע מכך.זה אנשים שלא אוהבים את עצמם.גרוע מזה,הם לא מודעים לזה.בקיצר,מסכנים.

אולי אתה הוא המסכן שלא רואה מ"מ מעבר לראיה הצרה (והדי מביכה) שלו?

אגב אגואיזם, גם להביא ילדים זה אגואיזם. שתהיה לי המשכיות, שיטפלו בי, שלא אהיה לבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני גם מסכים שלא להביא ילדים זה אגואיזם.

זאת הסיבה שאני לא רוצה ילדים, אני יודע מה המשאבים שלי, יודע שהם לא ישתנו בסדר גודל מהותי, להפך המשאבים אפילו יכולים ליפול מסיבות כאלה או אחרות, יש לי חלומות, שאסיים להגשים את רובם אולי אחשוב שהגיע השלב לגדל ילדים.

עד שלא הגעתי למיצוי של התחביבים, של הדברים שבא לי לעשות ילדים לא באים בחשבון, כי אני רוצה להנות מדברים ספציפיים.

נכון זה אגואיזם, אבל למה לי לוותר על דברים בשביל מישהו שעדיין לא קיים?

ברגע שיהיה לי ילד אני יודע שאני אוותר על הכל כדי שיהיה לו טוב, לא רוצה להגיע לנקודה הזו שאני צריך לבחור ביני לבין מישהו אחר, אם אין מישהו אחר הבחירה קלה יותר.

פורסם

או שיבוא מישהו ויגיד בקול ברור - עשיתי ילדים ואני מצטער על זה. הלוואי שלא הייתי עושה.

או שיבוא מישהו שיגיד - לא רציתי ילדים, ואני מצטער על זה, והיום כבר מאוחר מדי.

כל היתר - מי שעשה ומי שהחליט לא לעשות - מאושר עם ההחלטה שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• אחראי פורום
פורסם

אמנם זה יראה כמו סתירה לדבריי הקודמים, אבל דברים לא חייבים להתבטל לחלוטין ברגע שיש ילד.

הם יכולים להידחות אבל עדיין להתקיים. פה כבר הכל תלוי בסדרי העדיפויות של בני הזוג וכמה הם דואגים לשחרר אחד לשני.

אתה ממש לא צריך לוותר על הכל. מה זה "לא צריך"...אסור לך!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני יכול רק לומר שבטיולי נהיגה, ימי מסלול, ערבי על האש ושאר ארועים עתירי משתתפים, לא ראיתי שמקומם של ההורים לילדים נפקד (גם לא שלי). הרוב מצליחים להסתדר. מי שלא, זה בד"כ פחות בגלל הילדים עצמם ויותר בגלל זוגיות בעייתית שהורה אחד "מעניש" את השני, מסיבה זו או אחרת, בכך שמונע ממנו זמן איכות בנפרד. הוויתור הוא יותר פסיכולוגי מאשר מעשי, אבל זה כמו רווקים שרוצים להשאר רווקים בשביל "החופש" (הגם שבפועל, אחרי גיל מסויים, הם מנצלים את החופש הזה בעיקר לרביצה על הספה עם פיצה ובירה). עבור רובנו גם ככה רוב היום מנוהל ע"י אחרים - מנהלים, לקוחות, בת זוג וכו'. הילדים שמצטרפים לעניין הזה, בהנחה שהם בריאים ותקינים, מוסיפים אמנם נתח נכבד אך סביר, שמתקזז גם אם העובדה שמקומות עבודה נורמליים (ואפילו לקוחות נורמליים. מניסיון) יבינו שאתה יכול להשקיע בהם פחות זמן כשהילדים מחכים לך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שמתקזז גם אם העובדה שמקומות עבודה נורמליים (ואפילו לקוחות נורמליים. מניסיון) יבינו שאתה יכול להשקיע בהם פחות זמן כשהילדים מחכים לך.

זאת בעיה אחרת שנורא מעצבנת אותי.

למה העובדה שיש למישהו ילד נותנת לו פריווילגיה ללכת מוקדם הביתה או לא לעבוד מהבית בשעת לחץ ואני נדרש לעשות זאת כי אין לי ילדים.

גישה מקולקלת ממש.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
מקומות עבודה נורמליים (ואפילו לקוחות נורמליים. מניסיון) יבינו שאתה יכול להשקיע בהם פחות זמן כשהילדים מחכים לך.

אחרי כמה "שעות" בהייטק וכשהילדים כבר בקושי הכירו אותי כי הייתי בטיסות, ישיבות הנהלה מיותרות וכל מיני הקפצות חסרות משמעות, נטשתי את התחום לטובת הילדים.

היום אני חוזר בצהריים לבית, משחק איתם כדורסל, משחקי לוח ונהנה איתם מכל רגע.

כמה שקשה לפעמים, אני לא רואה את עצמי שנייה אחת בלעדיהם.

זה אושר בלתי נתפס.

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאני אומר על מעשנים, למה הם "זכאים" להעלם כל שעה ל 10 דקות/רבע שעה להרוג את עצמם לאט לאט אבל אני שלא מעשן והולך למטבח כל שעתיים מקבל נזיפה מהבוס שלי ש"אתה אף פעם לא במקום שלך" (והוא מעשן!)

מקרה קיצוני זה ימי חופש, תמיד שואלים "למה אתה צריך את החופש מחר" עוד לא נתקלתי במנהל שיסרב כשהורה אומר לו "הילד שלי חולה בבית ואין מי שישמור עליו" אבל אם אני אגיד "בא לי לשחק BF4 כל היום" אז הוא יגיד "אתה לא צריך את זה"

יש פה חדירה כוחנית של כולם לחיים של אחרים, בין אם זה נסיון להכריח אותם לעשות ילדים או איך לנהל את הזמן שלהם ולהחליט בשבילם

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה מבין שאתה מאשים את כולם בחדירה לחייך ובעצם חודר לחייהם? שמעת פעם על הפוסל במומו פוסל?

מה גם שבגדול הבוס שלך לא טועה. הזה עם הילד כן צריך את זה, יותר נכון הילד שלו צריך את זה. אתה לא צריך את זה, אתה רוצה את זה. זה ההבדל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...