Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הבוקר שמתי לב שמשהו למטה בקורולה שלי השתחרר. צירפתי תמונה ואשמח לאבחנה: מה זה, האם זה מסוכן וכמה צפוי לעלות הטיפול במוסך? אנא השיבו במהרה כי אני רוצה לפתור את התקלה עוד היום מקסימום בראשון. תודה!

IMG_20150814_081109.jpg

עריכה אחרונה על ידי sofa_surfer23
קובץ
פורסם

זה שטויות.

בסך הכל מגן פלסטיק שנשברו לו הקליפסים.

מסוכן זה בטוח לא.

זה רק עושה רעש.

מה שכן, בגלל שהוא נפל נגד כיוון הנסיעה, ישנה "סכנה" שזה יפגע במשהו ויתלש מהמקום.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תשכב על הגב עם חבילת אזיקונים, ופשוט תחבר אותו חזרה במספר מקומות לשלדה או לכל חלק מתכתי שתראה באזור.

יש לכיסוי הזה מספר חורים שתוכל להשחיל דרכם אזיקון.

עריכה: יאיר הקדים אותי.

Stay Dirty

פורסם

שים אזיקונים, הקליפסים פלסטיק האלה עם הכבישים הממש טובים של הארץ הזאת זה פשוט ייפול לך שוב.

ובאותה דרך תחזק את כל הפלסטיקים מתחת לאוטו גם אלו שמרעישים, 2 אזיקונים תופס אותם , שים ושכח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ככה זה נגזרת של חיסכון, בשנים האחרונות חוסכים וחוסכים, תשים לב סביבך. זה נופל בכל הרכבים ויותר מזה...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...