Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט ב20,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב בתקציב של עד 20,000, מ2005 ומעלה, אוטומט, חסכוני (אוקיי, לא זולל).

עד עכשיו הייתי די נעול על יונדאי גטס, אבל במחיר דומה אפשר גם להשיג אקסנט, ולהרוויח קצת מרחב ונוחות.

יש לאקסנט חסרונות משמעותיים? בכלל וביחס לגטס בפרט?

תודה

פורסם

תשים לב שהרבה אקסנטים היו בשירות משרד הבטחון, ואיך לומר, לא נהגו עליהן בעדינות יתרה, עדיף להתרחק מהן ברוב המקרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תשים לב שהרבה אקסנטים היו בשירות משרד הבטחון, ואיך לומר, לא נהגו עליהן בעדינות יתרה, עדיף להתרחק מהן ברוב המקרים.

תלוי בנהג, שלי השכרה לשעבר היה במצב סביר 3 שנים אצלי, ברוך השם מאד אמין

פורסם

בצבא לרוב יש הרבה נהגים, גם אם זה אוטו צמוד, הרבה אנשים אחרים בבסיס רשאים להשתמש בו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מי שכותב שאקסנט שהיו בצכא הם גמורות .הוא טועה בגדול .מניסיון שלי עם 3 אקסנטים ו-2 קיה ריו שעברו מעל 300000 ק"מ ונסעו בצורה מצויינת ללא תקלות כלל.

פורסם

אין ויכוח שהרכבים נוסעים טובים, ונחשפתי לאקסנטים וריו שחצו את ה350 אלף ק"מ והיו קרובות ל400 אלף ק"מ והכול ישב במקום ונסע בסדר.

אבל אני עדיין ממליץ בחום להמנע מרכבים כאלו שעבדו קשה, היו מונעים סתם, התעללו בהם, הרבה נהגים וכו'.

פורסם
יונדאי אקסנט בכללי אחלה רכב. הגטס מול האקסנט זה קטגוריה שונה בכלל..

תחליט אם אתה רוצה רכב קטן או גדול...

מודע לשוני בינהים ובעקרון רכב קטן עדיף לי, אבל נוחות נסיעה גם חשובה, אם הן עולות אותו דבר אני מעדיף נוחות. ואם אני לא טועה האקסנט רזה וקלה יותר מרוב המשפחתיות ככה שזה לא באמת משנה.

השאלה אם יש הבדל בינהים בדלק ותדירות הביקור במוסך.

פורסם
מודע לשוני בינהים ובעקרון רכב קטן עדיף לי, אבל נוחות נסיעה גם חשובה, אם הן עולות אותו דבר אני מעדיף נוחות. ואם אני לא טועה האקסנט רזה וקלה יותר מרוב המשפחתיות ככה שזה לא באמת משנה.

השאלה אם יש הבדל בינהים בדלק ותדירות הביקור במוסך.

הכל תלוי איך הרכב טופל בידיים שקדמו אליך. ככל שטיפלו באהבה לרכב ודאגו לטיפולים סדירים הרכב אמור להפגין אמינות.

במקרה שלי, הבעל הקודם של הרכב (והיד הראשונה של הרכב) טיפל רק כשהיה צריך והזניח הרבה דברים באוטו ולכן אני ספגתי את כל הריג'קטים- החלפת רדיאטור, החלפת אטם מכסה שסתומים, החלפת שמן גיר וניקוי למערכת שמן הגיר (השמן היה שחור ושרוף), החלפת גומיות שסתומים (הרבה היה שותה שמן בטירוף) ועוד כמה דברים שכרגע לא עולים לי. אמינות האקסנט שלי לא הראתה. לא עברו 5K והייתי כל הזמן במוסך. במשך כשנתיים וחצי כ-5 פעמים בשנה במוסך על נזילות וכו'.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...