Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף לשאלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היתרון שפונטו אברת׳ 5 דלתות יכל להיות:

1. בידול יותר טוב מה500

2. מתן מענה למישהו (כמוני למשל) שזה הרכב העיקרי בבית והוא לא מתכנן להחליף אותו גם כשיהיו/יש ילדים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
היתרון שפונטו אברת׳ 5 דלתות יכל להיות:

1. בידול יותר טוב מה500

2. מתן מענה למישהו (כמוני למשל) שזה הרכב העיקרי בבית והוא לא מתכנן להחליף אותו גם כשיהיו/יש ילדים

מדוייק !!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ההערה היתה לגבי זה שרוח אבארת האמיתית לא יכולה לבוא לידי ביטוי במשפחתיות, דוגמת הפונטו.

קצת משעשע שבמשפחתית זה לא טוב, אבל בג'יפון משפחתי זה כן מתאים לרוח של אבארת'.

אבל אני לא שופט אותם. השטויות האלה זה מה שמוכר היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב גם לדעתי הפונטו נראת יותר טוב מהאלפא

הטעות שלהם היתה המחיר בארץ

במחיר הזה ישראלים יעדיפו רכב "גרמני"

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
קשקוש.

ילדים נכנסים לפונטו יופי באמצעות הדלתות הקיימות.

כרכב עיקרי 3 דלתות פשוט לא נוח. אחרי 4 שנים עם פיג׳ו 206 xs ועכשיו שנה עם קליאו rs אני יכול להגיד לך שזה פשוט מסורבל!

כרכב משני אין בעיה כמובן מידי פעם להתסבך.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

במכוניות קופה שמתוכננות טוב, הגישה למושב האחורי נוחה מאד, גם להכנסת סלקל (והקלקתו לבסיס), חגירת פעוט או השלכת ילד לבוסטר וחגירתו.

לדוגמא - באבארת' פונטו זה נוח מאד, ובפיאט 500 זה היה גם כן נוח בזכות דלתות גדולות ומפתח נדיב.

מזכיר לכולם שאני לא גבעול ואני עדיין מסתדר עם זה יופי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אפשר להסתדר עם הכל. אבל חלק ניכר מהאוכלוסיה לא ירכשו רכב שהוא 3 דלתות.

באשר להערה שהישראלים יקנו "גרמני". מזלם של שלכ ל היצרנים, אפילו הגרמנים, שהם לא מתסמכים על השוק הישראלי, כי הכמות מכירות כאן קטנה מאוד. בכל העולם הצביעו ברגליים ורכשו רכבים אחרים.

פורסם

אודי,

ילדים בני 18 קונים איביזה טורבו או סיויק קופה ולא אכפת להם 3 דלתות.

איש משפחה צריך להיות מזוכיסט יוצא דופן (ואשתו כנועה בצורה יוצאת דופן) בכדי שהרכב הראשי במשפחה יהיה 3 דלתות.

ייתרונן היחסי של ה 500 והפונטו הוא דווקא בקוטנן, אני העברתי לאחרונה מספר ימים עם אסטרה GTC (דיווח בקרוב) וזה היה סיוט (באספקט של 3 הדלתות) בייחוד כשהגעתי עם הרכב לאסוף את הורי (שחצו את גיל ה 70 לפני כמה שנים) וגם כל החברים בני גילי (45) קיללו את העניין הזה של להשתחל שם לאחור, שלא לדבר על זה שהנהג או היושב לידו צריך לצאת מהרכב בכדי לתת לו להכנס ולצאת.

בקיצור, עברנו כבר את הגיל לשטות הזו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דיברנו על השחלת ילדים ברכב בעל 2 דלתות קדמיות, לא על מגוון הפעילויות האפשרי בשימוש ברכב.

אני אומר שוב, אני מסתדר עם רכב 3 דלתות יופי. אולי אם היה מדובר בפזו או רנו קטנות הייתי מדבר אחרת.

הקביעה שהפונטו אבארת לא מתאימה לשימוש עם ילדים לא נכונה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה הקשר לילדים?

אמרו שאחת המגבלות של הפונטו הייתה שלא שווקה עם 5 דלתות ועל זה אני מסכים.

אתה חולק? זכותך המלאה.

קנית? הסתדרת? נהנית? אשריך!

אני היום בפוזיציה כזו שכבר לעולם לא אקנה 3 דלתות ועל זה בדיוק דיבר מי שהעיר על מספר הדלתות בפונטו.

כרכב, הייתי קונה את הפונטו אבארט בשמחה, מאוד נהניתי ועדיין נהנה לנהוג בו כל פעם שמזדמן לי, אבל 3 דלתות אצלי היום זה כאמור כבר לא יקרה וכמוני יש רבים אחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
במכוניות קופה שמתוכננות טוב, הגישה למושב האחורי נוחה מאד, גם להכנסת סלקל (והקלקתו לבסיס), חגירת פעוט או השלכת ילד לבוסטר וחגירתו.

לדוגמא - באבארת' פונטו זה נוח מאד, ובפיאט 500 זה היה גם כן נוח בזכות דלתות גדולות ומפתח נדיב.

מזכיר לכולם שאני לא גבעול ואני עדיין מסתדר עם זה יופי.

אודי, אחרי כמה ימים עם הפונטו במקביל ל-500, מוכרח לציין שבפונטו מעט קל יותר להכנס למושב האחורי - לא משהו היסטרי.

ב-500 למשל יש יותר מקום לראש במושב האחורי, אם זה משנה או מעניין מישהו.

בסופו של יום, לאדם בוגר (בגילו) יהיה קשה להכנס למושב אחורי, באם זה בפונטו ואפילו בלאון SC.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...