Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול נגד חרקים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעבודה איזה רכב (פורד קונקט אם זה מעניין מישהו)

רוב הזמן הרכב עומד ומידי פעם אני עושה איתו נסיעות קצרות.

בחודש האחרון אני נוסע עם הרכב כמה מטרים בתחילת יום ובסוף יום.

שמתי לב שתמיד בערך איזה רבע שעה אחרי שאני יוצא מהרכב,

אני מוצא על עצמי "פשפש" אחד במקרה הטוב.

מיותר לציין שאין שום תועלת בייצור הנ"ל,

והוא משאיר סימני נשיכה שמאוד מגרדים, יש מצב שאני אלרגי גם.

לקחנו את הרכב לשטיפה חיצונית ופנימית וזה לא עזר,

יש למישהו רעיון איך להפטר מהם?

נ.ב

אם זה לא התת פורום הנכון אודה מראש אם יעבירו לתת פורום הנכון.

פורסם

שים קצת ספריי כללי נגד חרקים ברכב ללילה עם החלונות סגורים. בבוקר תאוורר אותו לפני הנסיעה. נראה לי שהכול ימות. יש גם חומרים עם אפקט מתמשך או שכדאי לבצע טיפול חוזר אחרי זמן מסוים למקרה והיו ביצים או שמשהוא בכל זאת שרד

פורסם (נערך)

^

לא הייתי מרסס ישירות על הרכב, יתכן שריח הספריי ישאר ברכב לזמן ארוך, וזה עלול לגרום לסחרחורת בזמן נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

שים חתול , הפשפשים יעלו עליו ואז תוציא אותו :lol:

ברצינות - לא ממליץ להדביר, סכנה לך ולנוסעים איתך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לפשפש המיטה (לא ממש קטן, כמו ציפורן זרת של ילד בן 5):

pps.jpg

או לפרעוש של חתולים\כלבים (ממש קטן, בגודל של כינת ראש פחות או יותר):

56ea6d2259e74c83e0341327c56fc375.jpg

אנשים נוטים להתבלבל וההדברה שלהם קצת שונה.

לגבי ההדברה, רוב החומרים היום (למשל פירתרואידים) מיועדים להדברה של חרקים באופן ספציפי ולא מזיקים ליצורים גדולים יותר כמו בני אדם.

מה גם שזמן מחצית החיים שלהם קצר ואם אתה אומר שממילא הרכב לא בשימוש אינטנסיבי, אפשר לתת לו יומיים-שלושה להתאוורר וכמעט ולא ישאר חומר פעיל.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אין בעיה להדביר פרעושים בהדברת חרקים רגילה.

תברר עם מדביר עלויות ותן לרכב יום סגור עם הרעל ועוד יום עם חלונות קצת פתוחים להתנקות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
שים קצת ספריי כללי נגד חרקים ברכב ללילה עם החלונות סגורים. בבוקר תאוורר אותו לפני הנסיעה. נראה לי שהכול ימות. יש גם חומרים עם אפקט מתמשך או שכדאי לבצע טיפול חוזר אחרי זמן מסוים למקרה והיו ביצים או שמשהוא בכל זאת שרד

חח אני לא יודע אם אמרת את זה ברצינות אבל אם כן אז זאת לא העצה בין הטובות ששמעתי בחיי

• תוכן חדש...