Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני לא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שעשיתי חיפוש קצר בפורום לא מצאתי את התשובה המספקת לכן החלטתי לפתוח אשכול חדש.

אני כרגע יוצא מהצבא ומחפש רכב התניידות מהבית לעבודה ומה שמסביב.

התקציב שלי הוא בערך 40-50 אלף.

יוצא לי לחשוב על הנושא רבות ואני מתלבט על מס' רכבים:

קאיה פיקנטו- אני רואה לאחרונה שהשוק מוצף בעיקר בגרסאות ה1.0 הידני. אני מתלבט לגביו כי אני חודש שיש סיבה לכך שכולם רוצים למכור אותו. האם יש לו חסרונות רבים כ"כ שלא מסתדרים איתו? זאת אומרת תקלות, חשמל, צריכת דלק גבוהה וכו'?

סוזוקי ספלאש- משירותי בצבא למדתי שהרכב הזה הוא אמין מאוד, וכמה שהתעללנו בו הוא לא רואה את המוסך. העניין הוא שהוא יקר למדי.

ניסן מייקרה- גם רכב שאני רוצה ללמוד עליו יותר, לא מכיר אותו יותר מידי. האם יש עליו ביקורות טובות? צריכת דלק וכו'?

בעקרון המטרות שלי לרכב הן נסיעה לעבודה וחזרה (25 דק' נסיעה לכל כיוון), יציאה לבילויים באזור בערבים (מידי פעם).

מה מבין הרכבים הבאים טוב יותר? ממה אני צריך להזהר והאם יש אופציות טובות יותר?

תודה רבה!

פורסם

אתה יכול גם חדש לגמרי. שברולט ספארק חדשה, מנוע 1.0, עולה 47K. אם אתה מוכן להסתפק בפיקנטו הידנית החלשה יותר, אולי גם הספארק הזו יכולה להתאים לך.

פורסם

לפיקנטו אין בעיות כאלה,פשוט חלק מאנשים קנו והתאכזבו מהמנוע כניראה.

הספלאש אכן אמינה וזריזה מהפיקנטו,כמו כן גם המיקרה שהיתרון שלה עלפני הפיקנטו והספלאש הוא תא מטען גדול יותר הרכב גם חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המיקרה יקרה יותר באופן די משמעותי מהפיקנטו (ולדעתי לא בצדק). בגדול רכב מיני זה לא שוס מבחינת חווית נהיגה (אלא אם כן אתה משקיע סכום מצחיק וקונה מיני-קופר, שזה אוטו מגניב והכל, אבל בכסף הזה.. תקנה כבר משהו טוב יותר) אבל הם עושים את העבודה בצורה ראויה. הפיקנטו לוקח את הספלאש ואת המיקרה לדעתי, אבל אתה תצטרך לקבל את ההחלטה הזאת בעצמך. תיקח את כל שלושת המכוניות לנסיעת מבחן ותראה איזה אתה הכי אוהב (האמת זה די פשוט, ולא משנה כמה אנשים יגידו לך X או Y אתה היחיד שיכול לדעת מה אתה אוהב).

פורסם

תבדוק גם i20 בדגם הידני שנת 2012 ניכנס לתקציב.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
המיקרה יקרה יותר באופן די משמעותי מהפיקנטו (ולדעתי לא בצדק). בגדול רכב מיני זה לא שוס מבחינת חווית נהיגה (אלא אם כן אתה משקיע סכום מצחיק וקונה מיני-קופר, שזה אוטו מגניב והכל, אבל בכסף הזה.. תקנה כבר משהו טוב יותר) אבל הם עושים את העבודה בצורה ראויה. הפיקנטו לוקח את הספלאש ואת המיקרה לדעתי, אבל אתה תצטרך לקבל את ההחלטה הזאת בעצמך. תיקח את כל שלושת המכוניות לנסיעת מבחן ותראה איזה אתה הכי אוהב (האמת זה די פשוט, ולא משנה כמה אנשים יגידו לך X או Y אתה היחיד שיכול לדעת מה אתה אוהב).

מסכים עם נדב- "אין חכם כבעל נהיגת ניסיון" ואם הבחירה היתה אצלי אז אני גם חושב שהפיקנטו עדיפה בכל הקשור לנוחות נהיגה

פורסם

ראשית, נסועה לא נמדדת בדקות אלא בקילומטרים. הרי זאת יכולה להיות דרך שבה 5 דקות הן כניסה\יציאה מהעיר ו20 דקות הן שיוט בכביש מהיר או לחילופין 25 דקות של נסיעה עירונית בתוך פקק.

שנית, כל הרכבים שציינת כאן הם יותר "מיני" מאשר "סופר מיני". בתקציב שאתה מגדיר ועם אפשרות לגיר ידני, אתה יכול לרכוש סופר מיני ידנית בת שנתיים שלוש שתתן הרבה יותר תמורה.

שלישית, קיה פיקנטו הייתה הרכב הכי נמכר שנה שעברה (או בעצם לפני שנתיים?) ועדיין המיני הכי נמכרת בישראל, טבעי שרכב שהציף את הכביש יציף גם את שוק היד השניה. אנשים מוכרים בגלל 1001 סיבות חוץ מתקלות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...