Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפנדה זה רכב מיני. אמרת שהוא רוצה משפחתית. זה אחלה רכב, אבל כאמור קטן. תבדוק אתו אם הוא מסכים.

כל המשפחתיות ברשימה שלך הן זולות לאחזקה. לכל אחת יתרונות אחרים.

לי יש מאזדה 3 2007, ואין לי תלונות מבחינת אמינות, אבל אני לא יודע כמה אפשר להסיק מזה על מאזדות בכלל.

בוא נאמר כך: לדעתי, אפשר לחפש את כל הרכבים ברשימה, וכשתמצא אקזמפלר שמור, שטופל היטב ותתרשם מהבעלים ומבדיקה שהרכב שמור, תרכוש.

אני כן אמליץ אולי להתמקד מעט בI30. לדעתי כחבילה היא הרכב הטוב בקטגוריה באותן שנים [בהפרש קטן].

אל תגביל את עצמך לדגם אחד, כי לדעתי לצרכים שלך כולן יתאימו.

חייב לציין שלי יש שנאה יוקדת ללנסר מאותן השנתונים, כי לדעתי זה הרכב שבתור חבילה הכי פחות טוב מהרשימה. סבלתי בכל שניה שנהגתי בכזה. זו התרשמות אישית בלבד. יסלחו לי כל בעלי הלנסר מהשנתונים הנ"ל.

בהחלט אני פתוח להצעות של כמה רכבים בהתאם לסחורה שאמצא.

פנדה אכן לדעתי תהיה קטנה מדי והגבול התחתון לדעתי הוא רכבים כמו I20, מאזדה 2, סוופיט ודומיהם.

שוב אחזור ל-C4 שאני מתקשה למצוא עליה יותר מדי חוות דעות רלוונטיות - בהשוואה לI30 ומאזדה 3 שמצאתי במס' מגרשים, היא מובילה במדד הקילומטר ובחבילת האחריות שמציעים עליה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון שיד1 ו90KKM לרכב שנת 2008 נשמעים מעל ומעבר, אבל קח בחשבון שאלו רכבים שעשו את ה90 אלף קמ בשלוש שנים ומאז שסיימו את הקריירה שלהם בליסינג (שנת 2011 כנראה) מקבלים אמבטיות שמש במגרש של לובינסקי בגלילות.

חשוב שתעשה שיעורי בית יסודיים ביותר כדי שתדע על איזה ישור קו להתעקש במעמד הרכישה אם זה הכיוון שתבחר בו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
נכון שיד1 ו90KKM לרכב שנת 2008 נשמעים מעל ומעבר, אבל קח בחשבון שאלו רכבים שעשו את ה90 אלף קמ בשלוש שנים ומאז שסיימו את הקריירה שלהם בליסינג (שנת 2011 כנראה) מקבלים אמבטיות שמש במגרש של לובינסקי בגלילות.

חשוב שתעשה שיעורי בית יסודיים ביותר כדי שתדע על איזה ישור קו להתעקש במעמד הרכישה אם זה הכיוון שתבחר בו.

הפחידו אותי גם על כל מיני בעיות חשמל ומחירי טיפולים בלובינסקי - לא יודע מה מהסיפורים אגדות ומה נכון.

אמבטיות שמש - נשמע רציני בהחלט. האם כדאי לוותר על הרכבים הנ"לו לעבור הלאה לדגמים עם נסועה גבוהה יותר, אבל... שנסעו?

פורסם
בהחלט אני פתוח להצעות של כמה רכבים בהתאם לסחורה שאמצא.

פנדה אכן לדעתי תהיה קטנה מדי והגבול התחתון לדעתי הוא רכבים כמו I20, מאזדה 2, סוופיט ודומיהם.

i20 ומאזדה 2 בתקציב של 20K זה יהיה רכב שפתחו אותו, בין אם זה בק"מ גבוהה ובין אם זה רכב שעבר תאונה קשה.

I20 במצב נורמאלי תמצא סביב 35-40 אלף מליסינג.

פורסם
לדעתי קיה סראטו תתאים מאוד. היא זהה בהרבה בחינות לאלנטרה - רק זולה יותר.

זה כיוון מעולה, למשפחתית שהשוק הישראלי הזניח.

אוטו אמין, פשוט מאוד - זהה לאלנטרה אבל משמעותית יותר זול.

בעוד שיש אנשים שמכירים את האלנטרה ומחפשים אותה בלוחות, בעלי הסראטו מתייבשים להם בשקט...

תתקשר, תבדוק שהרכב לא ליסינג או השכרה בעברו (אם כן, תשקלל) ותציע 20% מתחת למחירון. אל תתפשר על רכב גרוע.

פורסם

החלטנו להעלות את התקציב וללכת על רכב בעסקת מימון - מקדמה של 20 אלף בערך, השאר בתשלומים ועוד יתרה בסוף.

בדקנו כמה רכבים - בין היתר בטרייד מוביל קיה ריו 2012 באזור 73 אלף והצעה משלמה סיקסט לרכב יוצא צבא ב-56 אלף עם 95 אלף קילומטר. עד כמה כדאי להתרחק משלמה?

אופציות אחרות בתקציב הזה - מזכיר שנדרש מימון

פורסם

תתרחק מרכבים שיצאו מהצבא,

ריבוי נהגים, לא שומרים על הרכבים הרבה פעמים, מתפרעים, לא מומלץ בעליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה, שמעתי את ההמלצה הזו מכמה אנשים אז אני ארד מזה.

לכן אני משנה את הבקשה - מ-20 אלף נעלה ל-50 אלף, אבל נדרש ממגרש מטעמי מימון.

רכבים ספציפיים לבחון? בחנתי היום רכבי מיני אך לטעמי הם קטנים מדי, לכן משהו בכיוון קיה ריו / I25/ SX4 מהמשפחתיות ומהקטנות יותר אולי סוזוקי סוויפט, ספייס ורסו (לא מצאתי) ומאזדה 2

פורסם

תחפש אולי קיה פורטה, קיה סיד, יונדאי i30 וכו', יש כאלו גם פרטיות במצב טוב,

תנסה לבדוק בטרייד אינים כמו כלמוביל, קרסו טרייד אין וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בשביל מימון לא צריך ללכת למגרשים, מספיק להכנס לסניף הבנק שלך ולבדוק תנאים להלוואה, בדר"כ יש תנאים מאוד נוחים לרכבים עד גיל 4. אולי תגלו שאתם זכאים להלוואה נוחה "לכל מטרה" ככה שתוכלו להשתמש בה לרכב קצת יותר מבוגר.

אם הייתה לכם פיאט במשך 15 שנים אני מאמינה שאתם לא תפחדו מעוד אחת. ההמלצה שלי היא פיאט פונטו איבו (דגש על האיבו), ב50K תקבלו בקלות אחת פרטית ומאובזרת שנת 2011 (אולי אפילו 12), היא לא קטנה מידי, מרווחת, יציבה ונוחה. הביטוח שלה לא יקר בכלל. מה שכן היא לא גבוהה במיוחד, אבל גם לא נמוכה.

חוץ ממנה אתם יכולים לבדוק עוד מספר לא מבוטל של סופר מיני'ז מהשנים הללו ולקבל רכב בטיחותי, חדיש, נוח ומאובזר בתקציב שלכם.

הייתי ממליצה דווקא להתחיל מהשוק הפרטי כי הסוכנים במגרשים פחות לחוצים למכור, מבחינתם הרכב עומד ואם לא אתם אז הבאים בתור יקנו אותו, בן אדם פרטי משלם על הרכב כל יום נוסף שהוא יושב אצלו בחניה. גם לא פעם אחת ראיתי שהמגרשים מציעים מחירים משמעותית גבוהים ממחירי השוק, כנראה ששיטת המצליח עובדת להם לא רע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם במגרשים מפסידים כסף על רכב עומד, כי כל חודש המחירון יורד, הטסט מתקרב, ואז צריך לבצע לרכב טסט, לבצע טיפול וכו', הם גם מעוניינים להתפטר מהרכב כמה שיותר מהר.

פורסם

רק שזה לא יורד מהמשכורת של נציג המכירות, אחרת אין לי הסבר למה הציעו לי בזמנו פונטו ברמת גימור הנמוכה מעל (!!!) המחירון. אולי אם מקבלי ההחלטות בחברות הנ"ל היו פועלים משיקולים שתיארת לובינסקי, למשל, היו מוכרים את מלאי הסי4 המשתזף שלהם ב35-40 אלף שח לפני שלוש שנים ולא ב30 אלף היום. גם בקרסו טרייד אין אתה תמצא לא מעט רכבים מלאים באבק עם צמיגים שכבר איבדו אוויר וצורה מזמן כשמבקשים עליהם מחירון ועושים לך טובה שמורידים 1000 שח, כשבשוק הפרטי רכב מקביל מפורסם ב30-40% פחות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בהחלט יותר שווה כלכלית לקנות רכב דרך אדם פרטי. המחיר פשוט יותר נוח.

מהצד השני - בקנייה ישירה מחברת ליסינג, מקבלים השבחה של הרכב (ז"א שהרכב יוצא פיקס, בלי צורך להוסיף כסף לשום דבר), מקבלים אחריות לשנה על גיר ומנוע, מקבלים אחריות מלאה ל-3 חודשים מיום הקנייה - והכי חשוב - יש מבחר אדיר, של צבעים ודגמים.

סתם דוגמא, פותח השרשור יכול לקנות לעצמו קיה ריו 5 דלתות - ואז הוא פשוט יכול להסתובב בין 6-7 חברות ליסינג והשכרה במתחמים הגדולים - עד שהוא מוצא רכב שבא לו בטוב בעין והוא מוכן להשתקע איתו לשנים הקרובות.

איפה הוא ימצא את זה בשוק הפרטי? כמה זמן הוא יצטרך לבזבז בסיבובים בין בעלי מכוניות עד שימצא מכונית שבאה לו בטוב?

בקיצור - לא סתם שוק הרכב המוסדי בישראל הפך להיות הגדול ביותר והשוק הפרטי ספג מכה אנושה.

פורסם

אם הייתה לכם פיאט במשך 15 שנים אני מאמינה שאתם לא תפחדו מעוד אחת. ההמלצה שלי היא פיאט פונטו איבו (דגש על האיבו), ב50K תקבלו בקלות אחת פרטית ומאובזרת שנת 2011 (אולי אפילו 12), היא לא קטנה מידי, מרווחת, יציבה ונוחה. הביטוח שלה לא יקר בכלל. מה שכן היא לא גבוהה במיוחד, אבל גם לא נמוכה.

להמליץ לאדם מבוגר רכב עם גיר רובוטי חד-מצמדי? גם לצעיר הייתי ממליץ רק אם זה ממש משתלם ואחרי נסיעת מבחן..

• תוכן חדש...