Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מזגן לחדר בשטח של כ 10 מ"ר. מתקין מזגנים שדיברתי איתו המליץ לי על המזגן של תדיראן 10a אבל הדגיש שעדיף לרכוש את הדגם הישן ולא את החדש (הוא לא נתן פירוט משכנע מדוע). מצד שני, הדגם החדש נמצא כעת במבצע ונמכר במחיר זול יותר מאשר הישן.

מה באמת ההבדלים בין הדגמים ? ואיזה מהם עדיף ? (וכמובן, אם יש דגם אחר טוב יותר - אשמח לשמוע)

פורסם

גם אני קונה בימים הקרובים מזגנים ל-2 חדרים בגדלים 10-12 מטר, לדעתי האישית (אני מוכר מוצרי חשמל וגם מזגנים) כל המזגנים החדשים אינם מצטיינים באיכותם (טורנדו, סגה, אלקטרה, תדיראן, פמילי וכו'). 10A אמור להספיק, אבל אני החלטתי ללכת על 15A בהפרש של 250 ש"ח למזגן כדי שיקרר מהר יותר ויתאמץ פחות.

10A אמור לעלות לך לא יותר מ-1700 ש"ח, 15A לא יותר מ-1950 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אולי הכוונה היא ל-TOSOT 10A? כי ה-10A הרגיל הוא לא ישן ומשווק במקביל.

אומרים שזו אותה גברת בשינוי אדרת, אבל אני לא אקח סיכונים ואלך על הדגם הרגיל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

התקנתי לפני שנה בדיוק A10 בחדר של הילד.

לא יודע אם זה הישן או החדש, אבל הוא עושה את העבודה מצויין, ושקט מאד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...