Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 ביום נהיגה - C for yourself

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן הבטיחו לנו שה-C4 החדשה היא מכונית הרבה יותר טובה. אז בהתאם לסלוגן החדש של סיטרואן, אנחנו איתגרנו את סיטרואן ושלחנו נבחרת של 12 חברי פורום ליום הכרות לוהט ולח במיוחד עם ה-C4 החדשה. קצת נהיגת כביש מנהלתית, קצת הדרכת נהיגה מתקדמת, קצת מדידות זמנים במסלול ג'ימקנה וקצת אוכל.

אהה, כן, הייתה גם מכונית. סיטרואן C4, למי שפיספס, עברה לאחרונה מתיחת פנים. קל מאוד לפספס את מתיחת הפנים הזו, מכיוון שמבחינה קוסמטית אין הרבה הבדל בין הדגמים. ההבדל העיקרי מסתתר מתחת למכסה המנוע או ליתר דיוק - במנוע ובגיר. סוף סוף ה-C4 נפטרת מגיר ה-AL4 העתיק ועוברת לגיר אוטומטי חדש עם 6 הילוכים מבית AISIN. סוף סוף נפטרים ממנוע ה-1.6 ליטר בנזין הלא מבריק ועוברים למנוע PureTech (מנוע 1.2 ליטר טורבו-בנזין 130 כ"ס).

עכשיו, אחרי מתיחת הפנים, המכונית הפכה לרלוונטית. המנוע והגיר החדשים מעולים, שני צעדים מעל מה שהיה עד היום לסיטרואן. הביצועים טובים ביחס למכונית משפחתית, הגיר מעביר הילוכים בצורה חלקה ומסייע לצריכת הדלק. אם רוצים קצת ללחוץ אפשר להעביר למצב Sport ואז הגיר מעלה הילוך אחד פחות והתחושה משתפרת. צריכת הדלק טובה, אנחנו מדדנו כ-13 קילומטרים לליטר בתנאים לא הכי קלים.

לזכותה של המכונית יש לציין מושב אחורי מצוין - מרווח ונוח. בכלל, נוחות נסיעה היא הצד החזק של המכונית הזאת, הן מבחינת המושבים והן מבחינת כיול המתלים.

אבל פטור בלא כלום אי אפשר, סיטרואן C4 סובלת מכמה בעיות.

קודם כל, המנוע החדש הוא מנוע 3 צילינדרים. הוא טוב יחסית למה שאתם אולי זוכרים ממנועי 3 צילינדרים אחרים (נניח זה של ניסאן מיקרה) אבל עדיין יש פה ושם רעידות בסרק. לא ממש הצלחנו לשים על זה אצבע, נראה שהרעידות באות והולכות ומשתנות בין רכב לרכב. אבל בגדול, לפעמים בסרק ולפעמים בזמן בלימה לקראת עצירה, מורגשת רעידות. ברוב הזמן לא תרגישו שמדובר במנוע 3 צילינדרים.

ביום חם כזה גם הורגש עניין המזגן, שהתנתק תחת עומס (לחיצה מלאה על הגז) ותא הנוסעים התחמם.

בנוסף יש כמה בעיות קטנות בהנדסת האנוש. למשל כפתור REST בבקרת האקלים שלא עושה כלום או חגורת בטיחות שמגיעה בלי הצ'ופצ'יק הקטן הזה שמחזיק את האבזם, שתמיד נופל ונתקע בין המושב לדלת.

אבל צריך לזכור - מדובר במשפחתית האצ'בק שעולה 124,900 ש"ח. זה פחות ממה שעולות רוב המתחרות שלה, אם לא כולן. וכן מקבלים כאן מנוע חדש, גיר 6 הילוכים וחמש שנות אחריות.

בקרוב יעלו לכאן תמונות איכותיות וכמה סרטונים חביבים ובטח כמה סקירות של חברי פורום נוספים שנהגו ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפתח ואומר שסיטרואן מעולם לא עניינה אותי יותר מדי על אף הרקורד המרשים שלה, חשיבותה ותרומתה לעולם הרכב.

גם ליום הזה התייצבתי די 'פרווה', המכונית לא-באמת עניינה אותי, אבל בתוך תוכי התחייבתי לשמור על אובייקטיביות ולראות מה ה C4 החדשה שווה.

ערב קודם נכנסתי לאתר של לובינסקי לראות קצת מי-מה-מו והרושם הראשוני היה מתיבת ההילוכים (היפנית, נקודת זכות ראשונה) משושת ההילוכים המשודכת למנוע גודש צנום וקטן עם פאקן כמעט 24 קג"מ :shock: !!!

ניכר שסיטרואן עשו את שיעורי הבית שלהם (או הוכרחו לעשות את שיעורי הבית, זה כנראה יהיה יותר מדוייק) והוציאו לגמלאות את תיבת ה AL4 הארורה ומנוע ה 1.6 הותיק (ועשו אף יותר בשכל שלא הכניסו את מנוע ה"פרינס" 1.6 המטורבת ויש שיוסיפו הלא-ממש-מוצלח).

למעט טרטור מוזר בפעם הראשונה שנכנסו לרכב המנוע עובד נפלא, ואם לא יגידו לכם כנראה שלעולם לא תנחשו שתחת מכסה המנוע שוכן מנוע 3 צילינדרים. בסיום היום הצצנו תחת המכסה וראינו את אחת מתושבות המנוע שלו והבנו למה לא הרגשנו שום רעידות, הדבר הזה ע-נ-ק-י, להערכתי כפול מברכב רגיל. מרשים.

יציאה לדרך ברכב עמוס ארבעה גברברים מגודלים לא נעשתה עם כוח מתפרץ כמו שאנחנו מכירים מרכבים דומים אך הסחיבה הייתה מורגשת וטובה גם אל הרבה מעבר גבול המהירות החוקית. עם זאת והדבר הראשון ששמנו לב אליו הוא התנתקותו הבלתי פוסקת של מדחס המזגן שהתנתק בכל לחיצה אפילו לא-מאוד-כבדה על הדוושה הימנית. ביום הזה שבחלק מהמזמן נמדדו 45 מעלות זה היה פשוט בלתי נסבל. לצערנו לא התלווה אלינו איש טכני של היבואנית וזה היה פספוס, אני מקווה שנציגי היבואן שהצטרפו יעבירו את תלונותינו ויתנו לכך התייחסות.

הנסיעה ב C4 מתנהלת על מי מנוחות, לא מפתיע בהתחשב בייחוס המשפחתי. למרות שהמסלול הנבחר כלל רק רצף כבישים מהירים בעלי אספלט טוב ברובו, הנסיעה הייתה נעימה ולא מטלטלת או חובטת בשום צורה גם בשיבושים שהופיעו פה ושם. בידוד רעשי המנוע מצויין וכך גם שאר רעשים מבחוץ. העיבו על החגיגה רק רעשי צמיגים והמזגן (בשיא עוצמתו), אבל הם לחלוטין נסבלים ומוחשיים יותר בדיוק בגלל אותו שקט מופתי שבפנים הרכב.

המרווח הפנימי של הרכב הוא כנראה אחד הנדיבים בקטגורייה, וכאיש גדול תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר. ניתן לשבת בכל אחד ממושבי הרכב בנוחות גמורה, גם כשהוא עמוס בארבעה מבוגרים. הסיטרואן C4 החדשה היא אחד הרכבים היחידים בהם הצלחתי לשבת זקוף לחלוטין במושב האחורי ושהראש לא נגע בתקרה, אפילו לא קרוב. יעיד גם אלירן שישב מאחורי חלק מהנסיעה שנשאר לו מספיק מרווח רגליים ולא מעכתי אותו למוות כמו שקורה בלא מעט רכבים משפחתיים שיוצא לי לנסוע בהם, על אחת בתצורת האצב'ק קומפקטית.

מבחינת הנדסת האנוש סיטרואן זה כמו אפל, חברה שמדגישה את היצירתיות, העיצוב והחדשנות על פני מה ש"כולם מכירים". סיטרואן שונה. מי שעובר לרכב הזה מיפנומטית ממוצעת יצטרך ללמוד ולהתרגל. זה לא קשה, כמובן, אבל שונה.

איכות החומרים נהדרת. אין קירקושים ושום דבר לא מרגיש שאוטוטו יתפרק לך בידיים. עם זאת ומאחר ולמודי נסיון אנחנו, המבחן האמיתי הוא לא היום אלא בעוד 3-4-5 שנים ואי-אילו כמה אלפי קילומטרים, שם אני כבר פחות אופטימי וצופה שגם ה C4 החדשה תמצא עצמה עם פלסטיקים מתקלפים ונשברים, וחבל.

אז מה אפשר לרשום לסיכום?

מי שיסכים לצאת ממסגרת העדר היפני-קוראני (ולא יפחד מירידת ערך עתידית) ימצא רכב מצויין שלגמריי נמצא איפשהו בראש יחד עם מובילות הקטגורייה. יש בה כל מה שצריך מרכב משפחתי בתוספת ביצועים טובים וסופסוף גם תיבה הילוכים ראוייה שהייתה עקב אכילס של פג'ו וסיטרואן במשך כמעט שני עשורים. היא מרווחת, היא בטיחותית, היא מרגישה טובה, לא מרגישה זולה ועושה את כל מה שמצופה ממנה.

Très bon, Citroën, très bon.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

קודם כל, שאפו לסיטרואן ולפורום על ארגון יום מהנה ומתוקתק להפליא, לא טריוויאלי בהתחשב בניסיון העבר, בהיותנו בישראל ובפאקינג 40 מעלות חום בחוץ. שיירה שלא הולכת לאיבוד, מכשירי קשר, מים בשפע, אוכל וארגון טוב - שוב, לא טריוויאלי וכל הכבוד!

כמה הערות למה שכתב צביקה פיק:

הנוחות טובה, אך לדעתי - מסיטרואן מצופה ליותר. לא יכול להגיד שנפלתי מהכסא (הטוב כשלעצמו). דאצ'יה דאסטר, למשל, נוחה יותר בשיעור ניכר. שילוב המנוע/גיר באמת טוב מאד - מומנט בשפע, גיר שמגיב היטב ומאד חלק - בגדול, חוץ מזינוק מהוסס בג'ימקאנה (לא בדיוק אופי השימוש שהולם את הרכב) אין תלונות. לגבי הרעידות - המסקנה שלי היא שהן נבעו מההיל-הולדר ולא מהמנוע. כשהוא לא נכנס - לא היו רעידות כלל. אם לא הייתי יודע, לא הייתי מנחש בחיים שיש שם רק 3 צילינדרים.

נקודות חיוביות ב-C4:

- מנוע/גיר.

- עיצוב פנים וחוץ, וגם החומרים בפנים רכים ונעימים.

- תא מטען גדול ונוח להטענה.

- צריכת דלק.

- בידוד רעשים - פשוט מצוין.

נקודות שליליות:

- הנדסת אנוש. ההגה לא ממורכז, אלא ימינה מדי. או שאני עקום, או שסיטרואן יצאו בחיקוי לאלפות ישנות.

מסך המגע לא אינטואינטיבי לתפעול. ברור שהכל נלמד ושכשהרכב שלך זה לא ממש אישיו, אבל בכל זאת, לא להיט.

- אבזור. אין חיישני גשם ואורות, אין מראה מתכהה אוטומטית. חיישני חניה אחוריים בלבד, מורכבים בארץ, אך ממומשקים למסך המגע (שזה נחמד). אין אורות בסוככי השמש - פשוט מעצבן ונראה קטנוני.

- מרווח מאחור - כנראה (לפחות לפי דברי מנהלת המותג) נכנסים 2 כסאות ומבוגר(ת) ביניהם, אבל מרווח הרגליים שם לא מי יודע מה. מה שכן - המושב מאד נוח, בוודאי ביחס למושבים אחוריים, אבל גם ביחס לכמה וכמה קדמיים.

- הגה - מעורפל לחלוטין (לא חריג בנוף), אבל מה שמעצבן - שטח מת מאד מורגש, ולאחריו מעין שבירת האוטו לפניה. פשוט לא נעים, כי ביחד עם המהלך הראשוני הרך של המתלה יוצר תחושה לא נעימה בנהיגה נמרצת.

- מזגן - לא חזק דיו, אין יציאה אחורה, במצב מקסימלי רועש מדי ברמה שמפריעה לשיחה, אין מצב מונו/דואל בבקרת האקלים - חייבים לכוון כל צד בנפרד. גם כן מעין קמצנות בלתי מובנת.

אחריות - האחריות מוגבלת ל-20000 ק"מ בשנה, שזה לא ממש רציני, ואחריות היבואן (החורגת מאחריות היצרן) לא עוברת ליד השניה. גם כן לא נראה רציני במיוחד.

לסיכום:

בסך הכל ה-C4 לא רעה בכלל. משפחתית מעוצבת, נעימה לשהייה, נוחה, עם מנוע/גיר מצוינים, חזקה נעימה וחסכונית. אבל - עם פאקים, שדורשים התייחסות מצד הלקוח (לא מאמין שיש מכונית מושלמת בסגמנט - ייצור הבראבו הרי הופסק). היא זולה יותר ממתחרותיה, אבל השאלה היא האם היא זולה מספיק לאור הפאקים שציינתי ושבטח עוד יציינו אחרים ולאור המוניטין הירוד (לא משנה לצורך העניין אם בצדק או לא) של היצרן. לפחות בהיבט האחריות ניתן היה לטפל אחרת בקטע התדמיתי.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סקירות מצויינות (:mm_yeah: רומן! :))

אבל את התירוצים ונפנופי הידיים שמרו לאנשים אחרים, העם דורש תמונות!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סופסוף סיטרואן ישרו קו עם המתחרות.

להבנתי עניין המדחס מורגש בצורה ממשית בעוד כמה רכבים צרפתים חדשים, מעניין כמה זה משפיע ביום סטנדרטי ולא בגל חום מטורף כמו בימים האחרונים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא עדיף כבר לקחת את ה-308 עם אותו גיר-מנוע ומראה יותר מודרני קצת?

אוטו זה לא רק מנוע וגיר. יש הרבה דברים מסביב. גם השלדה של ה-308 היא מהדור החדש וזאת של הסיטרואן היא אותה אחת ישנה.

ה-308 יקרה יותר מה-C4 ב-6000 ש"ח, שזה תכל'ס לא כזה הרבה אבל זה כן משפיע. זה לפני שדיברנו על הגרסה הבכירה של הפיג'ו שעולה עוד 15 אלף ש"ח מעל ה-6000.

אבל אם נשים את עניין המחיר בצד, באופן כללי ה-308 מרגישה יותר "אפויה" ו"שלמה". היא מעט איכותית יותר, מבודדת יותר ומודרנית יותר. אבל יש גם הבדלים בכיול בין השתיים, מה שיכול להוביל מישהו להעדיף אחת על פני השנייה ולא בקטע של "יותר טוב" אלא לגמרי מבחינת העדפה אישית.

ה-C4 נוחה יותר מהפיג'ו בפער לא קטן, ובהתאם לכך היא גם פחות מתנהגת. לי אישית היא גם הרגישה מרווחת יותר, או שאולי יותר נכון לומר שה-C4 היא "פסדר" מבחינת מרווח בעוד שה-308 פשוט צפופה.

בקיצור, אני לא חושב שאפשר להכריע באופן נחרץ שעדיף את האחת על פני השניה או להיפך, כי הן מציעות דברים שונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• אחראי פורום
פורסם

חבריי כבר נכנסו לפרטים שאני מסכים עם רובם.

מעבר לזה, מעניין אותי לראות מה יעשו בלובינסקי עם החדרת ה-C4 ועם חיזוק המותג, כי בהחלט יש פה רכב מוצלח וזה כבר בסיס חשוב.

לדעתי נושא האחריות חייב להתחזק. יבואן נותן אחריות רחבה וארוכה כצעד בונה אמון עם השוק, כשהוא בוטח במוצרים שלו.

לתת 3 שנים ו-60 אלף ק"מ (ועוד שנתיים ו-20 אלף) זה מעט מדי ולחלוטין לא נוסך ביטחון.

ממוצעי נסועה זה אחלה, במקרה שלי ושל אשתי זה אומר אחריות לא בתוקף.

פיאט עשתה את זה כבר עם האונו בתחילת שנות התשעים עם 100 אלף ק"מ, קיה נותנים 7 שנים,

סובארו 5 (ובשני אלה הם גם עוברים ליד השניה).

יש פה מותג עם הילת אמינות בעייתית וחייבים לחזק אותה.

לעניין הרכב שבאמת חיבבתי ודי מהר,

לחיוב:

רייד רגוע, שקטה יחסית, מנוע טוב, איכותית, חומרים טובים ונעימים, עיצוב פנים וחוץ נאים מאוד, תא מטען גדול,

מרווח לא רע מאחור, תנוחת ישיבה טובה מאוד, מסכי תצוגה ברורים בכל מצב.

לשלילה:

יציאה עצלה מהמקום (מצב S משפר יפה), פעולה לא ברורה של ה-hill holder (גם במישור?), מולטימדיה עמוסה (אבל לא בסגנון הסיניות),

מזגן לא אלוף, תיבה מורידה הילוכים מעט בגסות (אך מעלה חלק).

תודה לפורום ולעופר אוגש על עוד אירוע כייפי ומתוקתק וללובינסקי על האירוח היפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

מצטרף אל חברי (היקרים!) - לסיטרואן יש סוף סוף מתחרה לגיטימית בקבוצת המשפחתיות קומפקטיות, אשר יישרה קו טכנולוגי מול מובילות הקבוצה.

נתוני המנוע יוצרים ציפייה גבוהה (130 כ"ס ו-23.4 קג"מ ב-1750 סל"ד), בפועל הביצוע טוב אך מרגיש פחות חזק מאשר הנתונים (להבדיל ממנוע 1.4TSI 122 של VAG שמרגיש חזק יותר מהנתונים). הפעולה שלו רהוטה ולינארית והשילוב שלו עם התיבה המודרנית של אייסין (פלאנטרית 6 הילוכים) מצויין. כאשר לוחצים על לחצן S, הביצוע יותר נמרץ. כפי שצוין לפעמים בהאטה לעצירה הופיעו רעידות קלות אך הופעתם לא הייתה עקבית. אם לא יודעים, קשה לנחש שהמנוע הוא בעל 3 בוכנות.

ה-C4 הנוכחית מבוססת על אותה פלטפורמה של ה-307, שעליה מבוססת גם ה-C4 שלי (דור ראשון, שנת 2008) והשיפור בכיול המתלים בהחלט ניכר בהשוואה ישירה, הריסון הרבה יותר טוב מה שמשפר את נוחות הנסיעה בנסיעה מהירה).

ההגה אילם ומרגיש סינטטי והמכונית ממש לא עושה חשק להתגרזן (להבדיל מפיג'ו-ים של פעם), אך כמכונית משפחתית היא עושה את העבודה על הצד היותר טוב ביחס לקונקורנציה. המזגן בסדר, אך כפי שציינו מעלי מטריד מאד בניתוק של המדחס בזמן לחיצה רגעית על הדוושה (מכיר את זה במכוניות קטנות אוט' אבל לא במשפחתיות עם מנוע מוגדש עם נתונים "בריאים"). המרווח טוב, והמושבים נוחים. איכות הגימור מצוינת וניכר שיפור קל של איכות מפסקי החלונות החשמליים לעומת ה-C4 שלי (בשלי האיכות הפלסטיקים של המפסקים מחפירה). הנדסת האנוש פחות טובה ממותגי VAG, אך טוב עשו אנשי סיטרואן שהחליטו להשאיר את הפיקוד על בקרת האקלים בצורה קונבציונאלית ולא דרך מערכת המולטימדיה. אפרופו מולטימדיה, איכות המסך (המקורי) מעולה להבדיל מכל מיני מערכות סיניות בהתקנה מקומית, וניתן לראות את המסך גם באור יום בוהק. דפדוף המחשב הרכב המפורט ניתן רק דרך "משחק" במערכת המולטימדיה, מה שלא מאפשר סקירה של נתונים מעניינים (כמו צריכת דלק) בזמן נהיגה.

סיטרואן בחרו בתמחור נמוך בכ-6000 ש"ח ביחס לרב המתחרות והשאלה האם זה מספיק לאור המוניטין הבעייתי של היצרן. המכונית מגיעה עם 3 שנים אחריות מלאה של היצרן (לא ברור אם קיימת התניית קילומטראז' או לא) ואופציה לשנתיים נוספות בהגבלה של 20K ק"מ לשנה. נציגת היבואן העירה שלא ניתן להעביר את האחריות ליד שנייה, וזה נשמע קצת תמוה בייחוד שמוניטין האמינות היא נקודת התורפה של המכונית.

כפי שציינו מעלי האירוע "תוקתק" בצורה מקצועית (למרות היום המהביל) מה שתרם ללא ספק להנאתנו. שאפו!

כבוד גם ליבואן שהסכים להפקיר מספר צרפתיות בתולות לידיהם המסוקסות של אנשי הפורום אשר די קרעו להם את הצורה :lol:

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

השתתפתי ביום הנהיגה וברצוני לפתוח ולהודות על האירוח והארגון המתוקתק.

אני חייב לפתוח בהסתייגות, אין לי יכולת להעריך את האוטו הזה, או כל רכב אחר שבסגמנט, כמה חודשים בחברת הבהמה שבסמלון טשטשו אצלי את הפרופורציות וכל רכב נתפס כעגלה מקרטעת.

ניסיתי להשוות את ה- C4 למאזדה 3 ספיריט 2 ליטר של זוגתי, עליה אני נוהג מידי פעם - ובהסתייגויות האלה אחווה את דעתי.

1. במהלך היום ניכר היה חסרנו של נציג בכיר מטעם היבואן, אחד שידע להתמודד עם התחושות הלא נעימות שהשם 'סיטרואן' מעורר בקרב קהל הנהגים הישראלי, אחד כזה לא היה ואני נותרתי עם הסטיגמות הישנות והשליליות מהעבר.

2. השילוב מנוע גיר נופל משמעותית מאיכות מערכת ההנעה שבמאזדה - ואצלי הוא מקבל ציון נמוך.

3. הופתעתי לחיוב מאיכות הנסיעה של הרכב, כמו גם מנכונותו להיכנס לסיבוב ומההגה המתקשר יחסית - לטעמי אלה נקודות החוזקה של הרכב.

4. איכות המזגן - ביום המבחן כלי הרכב נסעו כשבחוץ היה חום אימים והמזגנים התמודדו עם האתגר בקושי, א-ב-ל בכלל לא ברור אם מזגן אחר ברכב אחר היה עושה את זה טוב יותר, בזוועה הלחה והדביקה שהיינו בה הכול נראה חם ובוער ולא ברור אם קיים מזגן ברכב שיכול להתמודד עם הדבר הזה.

ולשאלת 125 אלף השקלים. האם הייתי קונה את הרכב אילו הייתי מחפש רכב מהסגמנט הזה?

התשובה היא שלילית - כי לא התגברתי ולא סייעו לי להתגבר על מחסום השם 'סיטרואן' וגם כי השילוב מנוע גיר ממש לא תפקד לטעמי ולדעתי יפנית בעלת מנוע עם נפח בריא תיתן חבילה אטרקטיבית יותר.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
דפדוף המחשב הרכב המפורט ניתן רק דרך "משחק" במערכת המולטימדיה, מה שלא מאפשר סקירה של נתונים מעניינים (כמו צריכת דלק) בזמן נהיגה.

כדי להעלות את נתוני מחשב הדרך יש את הכפתור הזה ליד ההגה.

Capture.JPG

נראה לי שגם בדור הראשון של ה-C4 הוא קיים (אני יודע שהוא קיים ב-207 של ההורים שלי).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה רק אני או שהכפתור עם הסימן של השפורפרת התקלף ? :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...