Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי ממה נובע ההבדל בהספק בין שני המנועים האלה?

1:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=39303

2:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=39336

נגיד ויש לי את המנוע החלש בינהם מה עלי לשנות כדי להגיע להספק של החזק בינהם

תודה מראש

פורסם

לא משנים יחס דחיסה באמצעות החלפת בוכנות.

אם ברצונך להעלות את היחס דחיסה, אנו אמורים לצמצם את תא השריפה, כלומר לגלח כמה מילמטרים מהראש מנוע! או להחליף לאטם יותר דק!

אם ברצונך להקטין יחס דחיסה, אנו אמורים להגדיל את תא השריפה, כלומר להויסף עוד אטם לראש מנוע, או אטם יותר עבה!

יום טוב!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
לא משנים יחס דחיסה באמצעות החלפת בוכנות.

That is incorrect, you definitely can raise the compression ratio by changing the pistons, in fact, this is one of the best ways to do it and the one thing that you'll definitely find in a high compression built engine

.Most chances are that the pistons are different between theses two motors discussed (I'm betting cams too), the difference is big

אם ברצונך להעלות את היחס דחיסה, אנו אמורים לצמצם את תא השריפה,כלומר לגלח כמה מילמטרים מהראש מנוע! או להחליף לאטם יותר דק!

אם ברצונך להקטין יחס דחיסה, אנו אמורים להגדיל את תא השריפה, כלומר להויסף עוד אטם לראש מנוע, או אטם יותר עבה!

יום טוב!

These are other effective ways to do it as well (and the reverse way as well), those are normally more cost effective ways to raise or lower the comp ratio to some level as they are more limited by their nature than hig comp pistons - there's just a physical limit to how much you can shave the head or how thick or thin of a head gasket you can use

.Moti

פורסם

והאם רק היחס דחיסה שונה? יכול ליהיות שזה מוסיף 20 כ"ס???

מה בקשר לקרבורטור???? אני צריך תשובה ממישהו שמכיר את המנועים ויודע בוודאות ממה נובע השוני בהספק...

פורסם

לא יודע אם ההבדל ביחס דחיסה הוא ההבדל היחיד

אבל ההבדל ביחס דחיסה גדול מאוד 1:11 לעומת 1:9.5

אני לא בטוח יחס הדחיסה גורם להבדל של 20 כ"ס אבל אני מאמין שהוא מוסיף יותר מ10 כ"ס

ההבדל בקרבורטור גם עושה הבדל אבל לא נראה לי שרק החלפה של הקרבורטור תעשה משהו

הקרבורטור במנוע עם ה 20 כ"ס יותר מותאם ספק לו מספיק דלק... ולא יעשה הבדל גדול במנוע החלש יותר בלי שינוי יחס הדחיסה.

פורסם

That is incorrect, you definitely can raise the compression ratio by changing the pistons, in fact, this is one of the best ways to do it and the one thing that you'll definitely find in a high compression built engine

.Most chances are that the pistons are different between theses two motors discussed (I'm betting cams too), the difference is big

These are other effective ways to do it as well (and the reverse way as well), those are normally more cost effective ways to raise or lower the comp ratio to some level as they are more limited by their nature than hig comp pistons - there's just a physical limit to how much you can shave the head or how thick or thin of a head gasket you can use

.Moti

צודק לא דייקתי

אבל לפי דעתי מיותר על מנוע אטמוספרי להחליף בוכנות לבוכנות קמורות על מנת להעלות את היחס דחיסה.

אם זה מנוע מוגדש, אז כמובן שמומלץ להחליף לבוכנות קעורות (low comp).

אבל בדרך כלל רוב האנשים בארצנו מעדיפים להוסיף עוד אטם ראש מנוע או להגדיל את הקיים!

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

לא אטם , סביר מאוד להניח שתצטרך להחליף בוכנות במנוע , קראנק , קאמשפט ועוד כל מיני חלקים ...

בקיצור , זה לא יהיה זול כמה שאתה חושב , וכבר עדיף להביא מנוע קומפלט במקום לנסות להסב את המנוע שלך לדכם השני .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל , אם מעלים יחס דחיסה על ידי הקטנת תאי השריפה האם נפח המנוע לא קטן ?

אם אני מגדיל את הבוכנה או מגביה אותה או שאני משייף את הבלוק או הראש או מה שלא יהיה אני הרי גורע מגודל המנוע עצמו .

אם ככה , אם אני מקטין מהלך אני צריך להגדיל קדח , מה שיגרום לכך שהמנוע עצמו יאבד מהצורה המקורית שלו ולא נראה לי שאפשר פשוט לבוא ולהרחיב צילינדרים כי זה יפגע בעדו המון דברים כמו מעברי מים והמרחק הפיזי בין הבוכנות עצמן

ים long time no

• תוכן חדש...