Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס 2014 1.6 גיר רציף -שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום אני עם פלואנס 2010 מנוע 1.6 עם גיר מיושן.

היום הלכתי לראות קצת דגמי דיזל לפי מה שהבנתי חוסכים הרבה בדלק,

הציעו לי לראות פלואנס 2014 עם מנוע 1.6 חדש עם גיר רציף 6 הילוכים,

לטענתם מדובר במנוע וגיר של ניסן (פתחתי מכסה מנוע ראיתי שמוטבע על המנוע "ניסן"),

עשיתי סיבוב על האוטו לקחתי אותו לעליות של חיפה ובאמת מרגישים בהבדל. המנוע לא מתאמץ יותר מדי ונוסע ממש חלק ושקט.

לשאלה שלי - אני כרגע נורא סובל עם תצרוכת הדלק של הפלואנס שיש לי היום, לטענתם רנו שיפרו בדגם הנוכחי את התצרוכת דלק ב20-25% וזה המנוע שיושב היום בג'וק.

מישהו התנסה ברכב המדובר ? מישהו יודע לתת לי חוות דעת רצינית ובונה על הדגם הזה?

כמובן שמדובר ברכב יד שניה מקרסו.

לכל בעלי הדעות הקדומות "רנו חרא אל תתקרב" "ובחינם לא הייתי לוקח רנו", אז בבקשה תחסכו ממני את התגובות האלה. אני ממש מתחבר לרנו וזה אני.

תודה לכולם.

פורסם

אבל זה עדיין אותו מנוע 1.6,נכון שהרציף יהיה חיסכוני יותר,אבל אם אתה כבר מחליף כך את הדיזל,מדובר על רכב מאוד חיסכוני וחזק מה 1.6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר על מנוע 1.6 ליטר של ניסאן אשר נעשה בו שימוש בגוק .

מנוע נמר וחזק ,לגר הרציף צריך להתרגל.

צריכת הדלק היא כתלות במסלול אתה עובר בכל יום, אני מניח שבעיר תגיע לממוצע של 12 קמ"ל.

אם אתה מחפש חיסכון פה לדיזל , ניתן להגיע לצריכה משולבת של 18 קמ"ל ואף צפונה מזה ללא בעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה. בממוצע יומית נוסע כ100 קילומטר, לרוב נסיעה בין עירונית, לגיר רציף אין לי בעיה נוסע עליו כל יום בעבודה, לפי מה שאני מבין המנוע הנל בשילוב הגיר הזה הוא טוב אם אתה אומר שאפשר להגיע גם ל18 צפונה ? הבעיה עם הדיזל שהגיל שאני מקבל מהם יוצא יותר יקר וקצת לא עומד שתקציב שלי והקילומטרז לרוב גבוה בדיזל פה יש לי הזדמנות לרכב 2014 עם 10000 קילומטר, פשוט קצת פוחד להתאכזב מה1600 כי כרגע יש לי איתו ניסיון רע למרות שאני מבין שהחדש הרבה יותר מוצלח. תודה לכולם

פורסם

עם הדיזל תגיע לכזאת צריכה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מתכוון לגיר רובוטי, לא?

לי יש פלואנס דיזל גיר רובוטי כבר רכב שני.

היה לי דגם אחד למשך שנה וחצי שעשה כ 80000 קמ, הציעו לי בנובמבר לקחת חדש עם שיפור באיבזור הפנים. לוח שעונים דיגיטלי, בקרת אקלים מזגן מפוצל וכו.

צריכת דלק 17-20 קמ לחיטר תלוי בסגנון הנהיגה ותוואי הדרך.

אמינות- בראשון הוחלף מאוורר מנוע לאחר 20000

בנוכחי כבר 40000 עדיין הכול תקין.

המנוע קצת מרעיש מבחוץ אבל תא הנוסעים שקט.

נוסע לא רע ומגיב בזריזות.

מרווח

חסרונות מושבים לא נוחים וקצרים - מפריע מאוד!

האבזור למרות ששופר מרגיש דל.

ניקלים באוטו מסנוורים.

פורסם

אני דיברתי על הבנזין החדשה 1.6 עם גיר רציף לא רובוטי. בכל מקרה רמת האבזור כרגע פחות מפחידה אותי מה שמעניין זה צריכת הדלק. כניראה נצטרך להתעזר בסבלנות ולחפש דיזל.

פורסם

עדיף,ככה באמת תשיגו שיפור גדול לעומת הנוכחי.

• תוכן חדש...