Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ממש לא.

שני מכשירים עם אותם כיוונים על אותו הסטאפ לא נשמעים אותו הדבר, עובדה.

וב5750 יש את כל הכיוונים שיש ב80prs.

וכן אני בטוח שיש דאבל אחד או שניים שעומדים עם ה80prs אבל עוד לא שדדתי בנק ואני ממש לא רואה הצדקה להוציא אלפי שקלים על דאבל.

דאבל איכותי של אלפיין מגרד את ה10k.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סוגיית המחיר היא כואבת... הדאבל דין שאני משתמש בו מתומחר ב12500 שקל בזאפ.

אגב אריק בשום מקוםלא אמרתי שכל שני מכשירים עם אותם פיצרים ישמעו אותו דבר, אמרתי שיש דאבל דינים עם איכות אות שלא נופלת מה80.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

את האמת שדעתי היא שאין הצדקה לקנות מכשיר ב12500 ועוד פרוססור שעולה חדש עוד 2000-3000שקל. אבל יש שוק יד 2 במחירי בדיחה וקיבלתי יחידת ראש מעולה שעם הפרוססור נותנת את המענה גם מבחינת פיצרים ושליטה ב4way אקטיבי במחיר נוח תוסיף לזה מסך עם gps, דיבורית נוחה יכולת הצגת dvd וגם פוזה שאין מה לעשות אבל היא חלק מהעניין ותקבל חבילה מנצחת.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...