Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להחליף רביעיית צמיגים לרנו קליאו 2003.

המידות:175/65 R14

כרגע הרכב נועל קונטי אקו קונטקט והרכב מרגיש קצת "מתנדנד" מרוחות צד ורכבים חולפים במהירויות גבוהות (לא יודע אם זה קשור לצמיגים)

אשמח להמלצות

תודה, שי.

פורסם

באתר טיירקלאב תוכל למצוא את הטויו CF2, ננואנרג'י 2 וננואנרג'י 3. שים לב שמקבלים דרכם כרטיס מתנה עבור רכישת צמיגים.

תוכל לפנות לנציג בפורום לקבלת פרטים נוספים.

באתר iTire תוכל למצוא את הגודייר אפישנטגריפ קומפקט.

תוכל לקבל 5% הנחה נוספים בפניה לנציג בפורום, ויש עוד הנחה לשותפים במועדון "חבר".

צמיגים נוספים תוכל למצוא באתר יד2/טיירס4יו.

מבין כל האפשרויות שם, בנוסף לנ"ל, הייתי מתמקד ב: דנלופ סטריט-ריספונס (ואם יש בנמצא אז גרסה 2), יוקוהמה בלוארת' AE01, פירלי P1, קלבר דינקסר HP3, ואתה כמובן יכול לרכוש שוב קונטיננטל אקו-קונטקט 3 או הדגם החדש יותר ה-5.

במקרה של האתר המדובר, יש לוודא היטב עם הצמיגיה הנבחרת את זמינות הצמיגים, תאריך ייצורם ושהעלות המוצגת היא הסופית.

פורסם

הנה מבחן עדכני יחסית ואפילו במידה שלך לכמה מהצמיגים שהוזכרו:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-ADAC-175-65-R14-Summer-Tyre-Test.htm

ניתן להשתמש באותו אתר למצוא מבחנים נוספים כמו גם חוות דעת פרטניות על סמך משתמשי דרך.

עם זאת, יש לקחת חלק מהדברים שם בערבון מוגבל, משום שכאמור מדובר בהתרשמויות סובייקטיביות, לפעמים לאורך קילומטרז' מוגבל או בעונה שאינה תואמת את ביצועי הצמיג וכד'.

אישית, הייתי כנראה מתלבט בין ה-CF2, הגודייר, הפירלי או אחד הקונטיננטלים.

פורסם

אם השאלה שלך היא עם יש לי נסיון איתם, התשובה שלילית.

מתוך כל הצמיגים של דנלופ שמוצעים באתר יד2 הסטריט-ריספונס הם היחידים שנמכרים באופן פורמלי בשוק האירופאי. השאר מגיעים משווקי דרום אמריקה, מזרח רחוק, אוקיאניה ורוסיה. כך שזה מעין שקלול אישי שלי מול גם מספר חוות דעת שניתן למצוא על הצמיג.

בכל אופן, זה נשמע כאילו אתה מכוון לאפשרות הזולה ביותר.

ההפרשים בין העלות שלו לשאר הצמיגים שהצעתי ואני חושב שיהיו גם מוצלחים יותר היא די זניחה בפריסה על גבי השנים שהם ישרתו אותך.

פורסם

לצד הייעוץ המעולה שקיבלת בנושא בחירת הצמיגים, שווה לך לבדוק גורמים נוספים שעלולים להשפיע על תחושותיך, ובראשם מצב המתלים: בעיקר הבולמים, אבל גם הקפיצים והתותבים.

צמיגים לא בדיוק גורמים לרכב להתנדנד במשב הרוח...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אני מכוון לאופציה שתתן לי בטיחות מקסימלית, בהתחשב כמובן במחיר סביר...

מהמבחנים באינטרנט ראיתי שהטויו אופציה נחמדה.

ד"א, האם יש המלצות לצמיגיה אמינה באיזור ראשון לציון?

משום מה, בכל מקום שהתקשרתי המליצו על קלבר בטענה שמיוצר בצרפת על ידי מישלין

עריכה אחרונה על ידי shai590
פורסם

את הטויו למיניהם אתה יכול להזמין כאמור דרך האתר של טיירקלאב.

יש להם צמיגיות שהם עובדים איתן בחולון ובת ים למיטב ידיעתי.

אין לי היכרות אישית עם צמיגיות בראשון.

יש את הסיפור עם צמיגיית דורון לדרך, שבעבר כנראה היו כמה סיפורים לא טובים משם, אבל לאחרונה נשמע כאילו הם שיפרו דרכיהם.

קלבר היא אכן חברה צרפתית בבעלות מישלין.

מציעה צמיגים תקציביים יחסית סבירים.

פורסם

לבסוף הורכבה רבייעת טויו בצמיגי מוריס בבית עובד.

היחס היה יוצא דופן, שירות מצויין ואפילו המחיר הסופי יצא נמוך ממה שסוכם.

היבואן הביא בבוקר לצמיגיה את הצמיגים אבל זוג אחד משבוע 31 שנת 14 וזוג שני שבוע 5 שנת 15. האם משמעותי?

• תוכן חדש...