Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס - לשלם או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר השתמשתי ב-AVG. לאחר שהוא עשה איזה שהיא בעיה עברתי ל-AVIRA שגם הוא חינם ומאז במשך שנים אני מתקין אותו גם לכל מי שאני מתקן לו את המחשב.

אין סיבה אמיתית למשתמש ביתי לשלם על אנטי וירוס.

אם בכל זאת רוצים לקנות אני מצטרף להמלצה על NOD32.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הסיבה שעברתי ל NOD32 היא בגלל AVIRA

עבד אצלי על המחשב אך לא סינן רוגלות ותוכנות זדוניות ובסופו של דבר המחשב עבר למצב זחל, ברגע שעשיתי ניקוי מחדש הבנתי מה ישב עליו וביטלתי את AVIRA

מנצל"ש

הטרייל לNOD מסתיים תכף, אני ככל הנראה ארכוש, השאלה היא היכן?

טיפים?

אתר הבית

וראיתי גם את הדיל הזה? האם אמין? אתר NOD

כמובן אם יש המלצות אחרות הן באות בחשבון

יש למישהו יכולת לשפוך אור בנושא? מכיר את האתר המצורף שמציע את ההנחה?

Confidence In Motion

פורסם

מה אתם אמא שלכם? מי צריך אנטי ווירוס?

לא גולשים עם אקספלורר ולא מתקינים "נגן פלאש" כדי לראות סרטונים חשודים מחשבונות פייסבוק פרוצים והכל בסדר, שנים שלא היה לי אנטי ווירוס..

וגם אם הצלחתם להדבק במשהו פעם בשנתיים אז להתקין ווינדוס מחדש זה בדיוק שעה, עכשיו שהכל בענן זה כל כך זניח.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...