Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס - לשלם או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק קיבלתי הודעה מ"נורטון" - שהרשיון לאנטי וירוס הסתיים וצריך לשלם (170 שח).

מה אתם הייתם עושים? זה שווה את הכסף?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אני כול הזמן משץמש בגירסאות החינמיות,בנתיים לא קרה שהיה וירוס שגרם לנזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם לשלם אז הייתי ממליץ על NOD32.

כנ"ל

אם לא לשלם, הייתי ממליץ להישאר עם WINDOWS DEFENDER אם יש לך חלונות 8/8.1/10, או להתקין MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS אם יש לך חלונות 7 ומטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם לשלם אז הייתי ממליץ על NOD32.

כנ"ל

אם לא לשלם, הייתי ממליץ להישאר עם WINDOWS DEFENDER אם יש לך חלונות 8/8.1/10, או להתקין MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS אם יש לך חלונות 7 ומטה.

מנצל"ש

הטרייל לNOD מסתיים תכף, אני ככל הנראה ארכוש, השאלה היא היכן?

טיפים?

אתר הבית

וראיתי גם את הדיל הזה? האם אמין? אתר NOD

כמובן אם יש המלצות אחרות הן באות בחשבון

Confidence In Motion

פורסם

אני משלם עבור NOD32, לא בגלל שהאנטיוירוסים החינמיים לא מספקים הגנה טובה (וברוב המקרים אם יש קצת שכל בקודקוד אפשר להסתדר גם בלי הגנה בכלל), אלא בגלל שהוא מספק הגנה טובה, קליל על המערכת ולא מציק בכל מני שטויות.

כדי לקנות בזול מומלץ להצטייד ב- VPN אמריקאי, למצוא איזה מבצע טוב למנוי לשנה-שנתיים ולהשתמש בדפדפן ב- Private Mode. ברגע שמזוהה ה-IP הישראלי שלך אתה אוטומטית מועבר לאתר הישראלי ולא מקבל שום מבצע/קופון.

פורסם

אני כבר שנים משתמש בגרסה החינמית של AVG.

לא סבלתי מנוזקות כבר שנים (אבל זה יותר תוצאה של לא-להריץ-כל-זבל-אקראי).

השפעה על ביצועים - לא אסון. פחות גרוע מנורטון/סימנטק.

הצקה - מעצבן. מדי פעם מקפיץ חלונות עם כל מיני הצעות לשדרג לגרסה בתשלום ו/או להתקין רכיבים בדפדפן. התנהגות של נוזקה ממוצעת :evil:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פעם הייתי משתמש רק ב AVG, אני אפילו ריסלר שלהם.

הפסקתי להשתמש לחלוטין, העפתי את זה מכל המחשבים שאני מטפל, זה מציק ברמות, דוחף לך ADWARE דמוי סרגלים ותוכנות למיניהם בחסות אנטי וירוס וגם כבד יחסית על המחשב.

כשצריך חינמי אני מתקין את AVAST,

כשאני מוכר אז התחלתי לעבוד בלעדית עם NOD32.

אנטי וירוס מעולה, קליל, בלי ברדאק ומליון מסכים בשביל הגדרה מסכנה.

נורטון זה פאסה, כבד בצורה לא רגילה וכאן בדר"כ זה מספיק לי כדי להעיף אותו קיבינימט.

• תוכן חדש...