Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אודה להערות והארות בנושא,

אני מחזיק באאודי A6 3.0T ומכיוון שאני נוסע הרבה (40,000 בשנה) עם רכב שבבמוצע עושה לי 1/9 אני מוציא המון כסף על דלק (3000 שח +- לחודש), אתמול הייתי בסוכנות לקסוס בהרצליה ולקחתי את הCT200H לנסיעת מבחן של שעתיים, הופתעתי לטובה, הרכב נח, רעשי הרוח נמוכים וצריכת הדלק מדהימה (1/20 בנסיעה עם רגל מעט כבדה על הגז), אמנם נכון היא לא חזקה כמו הרכב שאני מגיע ממנו אבל זה כבר פחות מעניין אותי, אני מחפש רכב עם צריכת דלק מנצחת, נוחות נהיגה, בידוד רעשי כביש ושמירת ערך טובה.

ארצה לשתף אתכם במתמטיקה שעשיתי:

-ההצעה שקיבלתי היא 172K שח לדגם לקצורי ו183K לדגם פרימיום (כולל אגרות רישוי, צבע מטאלי ואיתוראן),

אני מתכוון להחזיק את הרכב כ3-4 שנים, לכן הסתכלתי במחירון לוי יצחק ובהיצע שיש ביד 2 בכדי לקבל נתונים כמה נמכר הרכב הנל משנתון 2011, המחירון הוא 110 שח והם נמכרות כמעט צמוד למחירון.

בהנחה שארכוש רכב חדש (172,000שח) ואמכור אותו לאחר 4 שנים (105,000שח) יוצא ששילמתי 67,000שח ל4 שנים של שימוש ברכב, או כ1390ש"ח לחודש.

במעבר מהאאודי אני חוסך:

60-65% בהוצאות הדלק - 2000 שח בחודש

35% בביטוח מקיף - 300 שח בחודש

1.5% ירידת ערך חודשית - 2000 שח בחודש

40% בעלות הטיפולים השוטפים

שוכח מתשלום על תיקונים ברכב ב3 שנים הראשונות (אחריות יצרן).

רק מהוצאות הדלק - ה2000 שח שאחסוך כל חודש על דלק מקזז את ה1390 לחודש (שזו עלות הרכב + ירידת ערך חודשית מגולמת בפנים) ומשאיר אותי עם עוד כ600 שח.

הציעו לי כאופציה גם את מסלול המימון הבא (ריבית 0)

מקדמה 40,000

תשלום חודשי 1570 שח * 48 חודשים

בסוף התקופה 57,900.

אני מנסה להתייעץ אתכם ולשמוע מאנשים שרכשו את הרכב האם הם הצליחו לקבל דיל טוב יותר מהסוכנות? (הם קצת נוקשים לגבי הנחה בדגם הזה) כמו כן חשבתי אולי לייבא את הרכב עצמאית מספרד, אני יכול לקבל אותו בארץ ב150,000 שח לרמת גימור אקזקיוטיב שלא נמכרת בארץ (בין הלקצורי לפרימום) - ההפרש לא ממש גדול ואני מפחד שבמכירה יהיה לי קשה יותר למכור רכב מיבוא אישי כמו כן שהיבואן יעשה לי סייגים לאחריות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

עם כל כך הרבה קילומטרים, לא כדאי לך דיזל?

אל תשכח שב4 שנים אתה עושה עם הרכב כ160 אלף קילומטר, לא מאמין שתמצא משוגע שייתן לך מחירון על רכב שנקרע 40 אלף קילומטר בשנה.

דיזל ייתן לך מענה מצויין עם צריכת דלק טובה, כוח זמין, אמינות, וגם למכור דיזל עם 160 אלף קילומטר זה פחות בעיה. שלי עם 200 אלף לרכב בן 6 וקיבלתי כבר 3 הצעות מאוד רציניות יותר מהמחירון של הרכב ב30 אחוז בערך, ואני בכלל לא מוכר, סתם אנשים שתפסו אותי והתחילו לדבר.

מהנסיון שלי עם הלקסוס הזאת, הרגיש לי צפוף, עם כמות הקילומטרים שאתה עושה, אתה חושב שיהיה לך נוח בפנים? הרגיש לי קצת צפוף שם.

פורסם (נערך)

סביבת הנהג לא הרגישה לי צפופה במיוחד, מה גם רוב הנסיעות שלי הם לבד ככה שזאת פחות בעיה.

לגבי המחירון, את השקלול של הקמ במכירה לא הכנסתי בפנים בכוונה כי הוא ישפיע לי על המחירון בשני המקרים (באאודי ובלקסוס) ככה שאין מה להשוות.

דיזל מעט רועש, צריכת הדלק בעיר לא תתקרב למה שאשיג עם הרכב הנ"ל, ביטוחים וטיפולים יקרים יותר והחלופה היחידה שעולה לי לרכב פרימיום דיזל היא C CLASS או סדרה 3 הייבריד, שעושות 1/15 בממוצע ועולות כמעט כפליים.

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

פורסם

ההגדרות שלנו לפרימיום בטח מאוד שונות אבל אני עם m.l וחושב שדיזל תהיה חלופה עדיפה.

פסאט דיזל מהדגם החדש עולה 215K, אחרי שפגשתי פנים אל פנסים ברכב דעתי היא שהיא לא נופלת בהרבה באיכות מהאאודי שאתה מחזיק היום והיא גם מאוד מרווחת.

תא הנוסעים שלה עדיף בהרבה על זה של הלקסוס שלא לדבר על המרווח ואיכות הנסיעה והיא תתאים הרבה יותר לסטנדרט שאתה רגיל אליו היום.

אז אולי מבחינת סמל היא לא פרימיום אבל בביצוע היא עולה בהרבה על הלקסוס הקטנה. אני נוטה לחשוב שגם בסקודה סופרב החדשה שתגיע בקרוב הסיפור יהיה דומה, סביר להניח שבמחיר יותר אטרקטיבי או עם תוספת אבזור ביחס לפסאט.

פורסם
סביבת הנהג לא הרגישה לי צפופה במיוחד, מה גם רוב הנסיעות שלי הם לבד ככה שזאת פחות בעיה.

לגבי המחירון, את השקלול של הקמ במכירה לא הכנסתי בפנים בכוונה כי הוא ישפיע לי על המחירון בשני המקרים (באאודי ובלקסוס) ככה שאין מה להשוות.

דיזל מעט רועש, צריכת הדלק בעיר לא תתקרב למה שאשיג עם הרכב הנ"ל, ביטוחים וטיפולים יקרים יותר והחלופה היחידה שעולה לי לרכב פרימיום דיזל היא C CLASS או סדרה 3 הייבריד, שעושות 1/15 בממוצע ועולות כמעט כפליים.

לדעתי יש מה להשוות ולהכניס את הקלומטראג למשוואה, אבל זו בחירה שלך, אישית לא הייתי מתקרב לרכב היברידי עם כזאת כמות קילומטרים לרכב בן 4.

נחזור לדיזל, הרעש ברכבים החדשים לא משמעותי, בסופרב בשנים האחרונות למשל הבידוד דיי טוב ובקושי שומעים, מאמין שבפאסט החדשה הוא אפילו יותר טוב.

אתה מקבל זמינות כוח מצויינת.

לגבי טיפולים, לא יודע מאיפה כולם מקשקשים על טיפולים יקרים יותר, החזקתי קיה ריו חדשה ועכשיו מחזיק סקודה פאביה דיזל, המחירים בסקודה אפילו זולים יותר.

בכל מקרה, בחירה שלך, לדעתי אתה מפספס עם הלקסוס הזאת והיא לא תתאים לך ולצרכים שתיארת. אולי כדאי לך לקסוס מהדגמים הבכירים יותר יד 2, גם היברידית, לפחות לא יהיה לך צפוף שם. אני 1.85 גובהה, אחרי חצי שעה נסיעה הבנתי שצפוף לי בלקסוס הזאת.

פורסם

בתור בעלים של CT200 ובתור אחד שנוסע 35 אלף בשנה אני לא חושב שלקסוס תתן לך פתרון. היא אכן מדהימה להתניידות עירונית אבל ממש מבאס לטחון איתה כביש 6 משורק לעין-תות. האוטו קשה ומרעיש במהירויות גבוהות בגלל גיר רציף. אם כבר אני מבלה כל כך הרבה בכביש אני משלם על דלק ונוסע בכלי מתאים למשימה. היינו רכב גדול, נוח וגבוהה עם ציפוי נגד קרינת UV על כל החלונות.

בכל מקרה יש סקיצה של הנחה על לקסוס שעובדת, שאני אישית לא השתמשתי בה, אבל היא עובדת. אל תצפה להנחה מפליגה. בגדר 5-7 אש"ח.

פורסם

קיבלתי לאחרונה המלצה על טויוטה אוואלון היבריד החדשה, צריכת הדלק שלה טובה, המעבר מהאאודי אלייה יהיה רך יותר ולפי מה שראיתי היא מגיעה ברמת אבזור טובה למדי.

מישהו שמע/התנסה בדגם?

פורסם

במבחנים שנערכו לה בארץ לא ממש התלהבו.

אני עדיין חושב שמעבר לפסאט דיזל יהיה לך טבעי ונוח יותר.

פורסם

ראיתי גם שהעלת אווטלנדר PHEV. אני ממליץ בחום לרדת מפנטזיות האלה על רכבים היברידיים. הם לא כאלה חסכוניים בנסיעות מרובות. אין אנרגיה חשמלית שמיוצרת יש מאין. בסופו של דבר התצרוכת תהיה 1:15. יצא לי להתנסות בPHEV. טווח החשמלי שלו הוא בערך 20 קילומטר. אחר כך מדליקים מנוע ומתחילים להטעין. בכביש הוא מניע את הגלגלים ישירות. אבל הרבה יותר כבד וקשה מאוטלנדר רגילה. הפתרון שלך זה באמת רכב דיזל.

יצא לי לנסוע על אווטלנדר דיזל שעולה אותו דבר כמו PHEV ואין לי ספק איזה רכב הייתי לוקח הביתה. אני רק לא זוכר אם יש לדיזל קסנון, שזה לדעתי חשוב.

פאסאט דיזל באמת נשמעת כמו פתרון טוב, למרות שאני מעדיף תצורת SUV ללוחם הדרכים.

פורסם

לא ניסיתי את האאוטלנדר החשמלי אבל הדיזל הפתיע אותי לרעה.

רכב גס, רועש, התנהגות כביש גרועה גם ביחס לג'יפון ותא נוסעים מאכזב עם כיסאות חסרי תמיכה לחלוטין שמאוד מעייפים יחד עם הנטייה לרכון בפניות וסיבובים.

אין קסנון באף דגם של האאוטלנדר הרגיל.

פורסם

בחשמלי בטוח יש. אומנם נסיון שלי עם הדיזל מועט מזה מאשר עם חדמלי, אבל לא הרגשתי את החסרונות של מושב.

פורסם

הCT 200 תאכזב אותך בשל הנסועה הרבה אותה אתה מבצע וירידה מהA6 בכל המובנים למעט צריכת הלדק.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הIS300.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...