Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים! אעדכן אם צריך, לבנתיים אנסה לבד במידה ולא אצליח כבר אפנה

לפחות הדבר היחיד הטוב שיצא לי עד כה מהשפשוף זה לנסות לבד להבין איך לעבוד עם פוליש בקטנה.

אגב בדקתי במוסך מורשה צמוד אלי - יונדאי החדש (רחוב אצ"ל בראשל"צ ) נאמר לי שהדבר מצריך פירוק פגוש וצביעה מחדש כמובן.

אני מבין שבמוסכים אין תיקונים רק צביעה מחדש

Opel Adam S 2017

פורסם

אל תעיז לצבוע טמבון בגלל דבר כזה, תנסה ידנית, אם לא באמת שתבוא אני אוריד לך את זה עם ההתקן, באמת שבכיף.

פורסם

מחזק - שלא תצבע!!

חסוך את הכסף המיותר, שים כמה שקלים לדלק ואני מוריד לך את זה ברגע. תיקון צבע מקומי יגרום להבדלי צבעים.

פורסם

אז עבדתי על זה קצת בסופ"ש, ניקיתי את האיזור טוב ועם אלכוהול, 2 מעברים עם פד HEX ידני ואולטימייט קומפאונד ולאחר מכן מנזרנה PL כדי לאטום את האיזור, לא 100% אבל הרוב ירד לגמרי.

עם הפוסטמה לא דיברתי כי אין על מה, לא חשבתי להתווכח איתה על הדברים האלו, באותה מידה יכלתי לקחת למישהו מקצועי שיקח על זה 100-200 ש"ח ולחייב אותה אבל לבד הלך סבבה.

IMAG0045.jpgIMAG0044.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

חחח, תודה חבר :lol:

נשארו סימנים מזעריים ביותר שלא רואים בכלל אגב עברתי עם SRP לפני שכיסיתי עם המנזרנה, לא נראה שעזר מי יודע מה (או שהראייה שלי נחלשה)

כמו חדש!

עבודה טובה.

נראה טוב.

השקית מטעה קצת בהתחלה.

תודה, וכן גם לי בהתחלה לקח שניה להבין מה זה עד שנזכרתי שקניתי שטויות במכולת שוב. שכחתי לצלם מאז התיקון

Opel Adam S 2017

פורסם

יפה ליאב!

מה עם הקילוף צבע? טיפלת בו גם?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

בקילוף לא נגעתי העדפתי שלא - אולי אנסה מכחול בעתיד כרגע זה לא קריטי לי, גם הפוליש שבוצע ע"י ה HEX לא מושלם עדיין יש סימנים שרואים בשמש בעיקר מזוויות שונות, אבל ממש לא מה שהיה לפני.

לדעתי רק פוליש אמיתי עם מכונה כמו שצריך יחליק חזרה את המקום.

Opel Adam S 2017

פורסם

האמת שחשבתי לעבור על האיזור שוב הפעם עם ultimate polish של מגווירס כדי להוריד את השריטות העדינות שנשארו.

הפילם הגנה הזה יקר מאוד לצערי

Opel Adam S 2017

פורסם
מה הפרוש לפרחה?

שמחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...