Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה אני מחפש לקנות רכב, ודיי ננעלתי על דייהטסו סיריון2007 , אפילו עשייתי בדיקה לאחת לפני שבוע והתוצאות לא מצאו חן בעיני אז לא קניתי.

בכל מקרה, פגשתי במקרה מישהו שאמר לי שדייהטסו לא עובדים כבר בארץ כמה שנים , ידעתי את זה אבל לא חשבתי על זה יותר מידי..

בכל אופן, לפי טענתו כבר ממש לא משתלם לקנות רכבים שלהם , כי כל תיקון הכי קטן יכול לעלות לי הון תועפות.

מה דעתכם? לרדת מהסיריון?

פורסם

לא לרדת, המישהו הזה לא מבין על מה הוא מדבר.

דייהטסו אמנם הפסיקו לעבוד בארץ לפי כמה שנים אבל זה לא משנה כלום מבחינת החלפים.

1. כי טלקאר (יבואנית דייהטסו לישראל) ממשיכה לפעול וכיום היא היבואנית של קיה. היא מחויבת על פי חוק לשווק כאן חלפים לסיריון לעוד כמה שנים. אגב, היא לא מחויבת להפסיק לשווק כאן חלקי חילוף של דייהטסו. היא יכולה להמשיך לעד, היא רק יכולה להפסיק, לא חייבת. אם תיכנס לאתר שלהם תראה שהם ממשיכים לתמוך ברכבים האלו: http://www.daihatsu-israel.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95

2. כי טלקאר אינה היבואנית היחידה של חלפים לישראל. יש עשרות אם לא מאות יבואנים אחרים לחלקי חילוף ואם יהיה ביקוש (ויהיה ביקוש, כי יש המון סיריון על הכביש) הם ימשיכו לשווק כאן חלפים לרכבים האלו. מה אכפת להם שדייהטסו יצאה מהשוק?

3. כי הרבה מהמכלולים ברכב הזה משותפים עם טויוטה. ולא נראה לך שיפסיקו למכור כאן פילטר שמן לטויוטה יאריס, נכון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן, הטענות שלך נשמע נכון בגדול , אבל מצד שני, נראה לי שכבר אין דייהטסו סיריון 2012 \2011 , על הכביש...

אני צודק?

אם כן זה אומר בגדול שנשארו כמה שנים של חסד לא?

פורסם

אתה צודק, הדייהטסו האחרונות עלו לכביש ב-2011.

ואתה טועה - זה לא אומר כלום על שנות החסד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...