Jump to content

matanza

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי matanza

  1. כן, הטענות שלך נשמע נכון בגדול , אבל מצד שני, נראה לי שכבר אין דייהטסו סיריון 2012 \2011 , על הכביש... אני צודק? אם כן זה אומר בגדול שנשארו כמה שנים של חסד לא?
  2. שלום לאחרונה אני מחפש לקנות רכב, ודיי ננעלתי על דייהטסו סיריון2007 , אפילו עשייתי בדיקה לאחת לפני שבוע והתוצאות לא מצאו חן בעיני אז לא קניתי. בכל מקרה, פגשתי במקרה מישהו שאמר לי שדייהטסו לא עובדים כבר בארץ כמה שנים , ידעתי את זה אבל לא חשבתי על זה יותר מידי.. בכל אופן, לפי טענתו כבר ממש לא משתלם לקנות רכבים שלהם , כי כל תיקון הכי קטן יכול לעלות לי הון תועפות. מה דעתכם? לרדת מהסיריון?
  3. זה קורה גם באוטומט הרובוטי שלהם? והאם זה משהו מקובל? או שזה קומבינה שעלולה לשחוק לי משהו ברכב?
  4. שנים קדימה יותר כבר חורגות מהתקציב שלי לצערי, לגבי ההתדרדרות בזינוק, מדובר גם על אוטומט? וכמה חמורה הבעיה ? אם אני עומד ברמזור לדוגמה בעליה, אין לי שליטה על זה שאני הולך להתדרדר אחורה כביכול? ואשמח לשמוע עוד חוות דעת על הרכב, מבחינת אמינות בעיקר.
  5. שלום , אני מעוניין לרכוש את הרכב הזה בקרוב, בשנתון הזה , לא ידני , אוטומט - שלפי מה שהבנתי זה רובוטי. אשמח לשמוע חוץ ממה שקראתי כבר על הרכב הזה, יש לו איזשהם מחלות ידועות ..? מאוד קשה למצוא אותו בפחות מ100k קילומטר, אז האיזור זה 100-130 ק"מ , 20 אלף ש"ח +-, ככה שלא מצאתי אופציות אחרות. הדבר הבעייתי ששמעתי עליהם זה על הגיר , שהרובוטי קצת לא כיפי וקופצני, אבל לזה אני אתרגל. אבל מעבר לזה? תקלות שיש בגיר? כמה עולה שיפוץ גיר רובוטי כזה \ החלפה שלו?
  6. איך היונדאי גטס הולכת עם הסבה לגז?
  7. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בסובארו אימפרזה לאחר המלצות של המון אנשים, לגבי הבטיחות , אמינות חיסכון יחסי. אני מחפש בערך שנתון 2006-2008. רק שהצלחתי להתבלבל מכוניות הדגמים, יש סובארו אימפרזה, אימפרזה החדשה ,אימפרזה ניו אייג' , טורבו, sti. אין לי מושג מה ההבדלים בין כל הדגמים ,ואשמח לשמוע קצת עליהם. מעבר לזה, הבנתי שסובארו הולכות דיי טוב עם הסבה לגז, ואני מאוד מתעניין בזה. איזה דגמים באמת הולכים טוב, ? וכמה זה מומלץ? מבחינת שנתונים וכו'
  8. אפשר קצת להרחיב על הנוזל קירור מול מים? איפה שמים את זה באוטו ? או קישור לקרוא על זה איפשהו? ראיתי הרבה פה בפורום את המושג הזה, ושחשוב לבדוק. מן הסתם שלא אני אבדוק כשאני אלך לבדוק רכב, אלא איזה מוסכניק או מישהו מבין שאני אביא איתי. אבל איך אפשר לדעת גם מה היה עם הרכב עד עכשיו.?
  9. תודה, לגבי הסיריון אני יודע שהיא מעולה יש אותה לשני חברים , והם מבסוטים, דלק , אמינות . הבעיה שהיא קצת יקרה לי אפילו 2007 קשה למצוא מתחת ל26-27 אלף ש"ח. בגלל זה ההתלבטות העיקרית היא בין היונדאי לפונטו. אני בעיקר רוצה לדעת קצת עוד על הפונטו, מבחינת אמינות, תחזוקה שוטפת, מנוע אמין? גיר? בתכלס היא יותר קורצת לי בגלל הצריכת דלק הנמוכה, והמחיר הזול יחסית. שמעתי האמת קצת על הפונטו הקטנות הרגילות (ספייס אם אני לא טועה), דברים לא הכי טובים, לא אמינה ועושה צרות.
  10. אני מתלבט בין שלושת הרכבים הללו, התקציב שלי הוא בסביבות ה20. דרישות שיהיה אמין, חסכוני כמה שאפשר לסטודנט, אוטומט. יעשה נסיעות בין עירוניות על בסיס שבועי. בתכלס הדייהטסו סיריון קצת חורגת מהתקציב שלי כי היא דיי יקרה. את היונדאי אפשר למצוא יחסית בזול , 2007 אפשר למצוא ב17+-, את הפונטו גם פחות או יותר. אבל אני ממש מתלבט, מצד אחד כולם אומרים את אותם דברים על היונדאי (יש אותה להרבה אנשים אז גם דיי שמעתי חוות דעת ממקור ראשון) בגדול אומרים שהוא אוטו סבבה לגמרי, דיי אמין, נוסע סבבה, אבל לא הכי חסכוני בדלק ביחס לגודל שלו ולנפח מנוע. לגבי הפונטו קצת פחות שמעתי מאנשים כי זה אוטו קצת פחות מוכר פה. אבל לפי הנתונים יותר חסכוני משמעותית, עשיתי חישוב ממוצע , ובשנתי הוא יחסוף לי 3000 שקל על דלק. אה ועוד משהו על הפיאט, ידני אני לא רוצה, אבל אני לא שולל גיר רובוטי, אפשר קצת שתשפכו לי אור על הנושא.? מה שאני יודע רק זה שהוא יותר חסכוני מאוטומט, אבל טיפולים שלו? תקלות שקורות ? השאלה איך כל זה עומד מנגד הטיפולים, אמינות וכו'.... מה אומרים?
  11. ועוד שאלה לגבי התת דגמים בגטס, מה ההבדלים בין כל הסדרות? ולמה להימנע מglf ? ואיפה אפשר לקרוא על 4 הדגמים בלי לחפור לכם יותר מידי?
  12. תודה רבה גבר. עשיתי קצת חושבים בהבדלים (לפחות אלה שאני יודע עליהם) בין הגטס לפיאט פונטו גרנדה. ההבדל המהותי בשבילי הוא החיסכון, הפיאט יותר חסכונית, עשיתי חישוב מחופף מנתונים של צריכת הדלק הממוצעת שלהם בפועל, שהגטס לוקחת 1 ל11.04 והפונטו 1 ל14.6 , עשיתי חישוב ממוצע שאני אסע בשנה 25000 קילומטר, והחיסכון השנתי עם הפונטו יוצא בערך 3200 שקל, זה כסף , אבל אני יכול לספוג את זה , אם אני אמצא גטס אטרקטיבית במחיר טוב יותר. אם כבר משווים את שני הרכבים, מכל המידע שקראתי הגטס אמינה , טיפולים זולים , וכו' איך כל זה עומד מול הפיאט? שוב אני אומר, אני מחפש רכב טוב שיחזיק המון זמן , עם מינימום תקלות , בנוסף אני נהג דיי שמרן, אין קיקים , האצה מתונה וכו'..
  13. אוטומט.
  14. מה אומרים על הרכב בהשוואה ליונדאי גטס לדוגמה? דרישות שלי הם בעיקר חיסכון נורמלי+ , שיחזיק לכמה שנים טובות . שיעשה 2-3 נסיעות בשבוע של ירושלים תל אביב הלוך חזור. ושאר נסיעות רגילות של סטודנט בעיר, ומידי שלושה שבועות נסיעה ארוכה מירושלים לצפון. המחירון שלו בשנה הזאת לאוטומט הוא 30 אלף... מצאתי ביד 2 מישהו שמוכר ב12.5 אלף , האוטו עושה 125 אלף קילומטר... כמה מוזר זה ?
  15. אם אפשר לדעת למה לא מומלץ הגז באופן כללי?
  16. שלום לכולם, אני מחפש רכב באיזור ה20-25 אלף. לסטודנט. מבחינת דרישות, נסיעות ללימודים בעיר, חסכוני כמה שאפשר, יצטרך לעשות 2-3 נסיעות בינעירוניות , ירושלים - תל אביב. חוץ מזה הוא יחסית נוח. ואחת לשלושה שבועות נסיעה ארוכה מירושלים לצפון. הבנתי שהגטס לא כל כך חסכונית, אבל מצד שני דיי זולה, נראית טוב, אמינה פחות או יותר ונוחה יחסית לנהיגה. אופציה שעלתה היא להתקין ברכב מערכת גז, יש לי חברים שעשו את זה והם מאוד מאוד מבסוטים, הבנתי שהחיסכון מגיע ל50% +-, אבל יש להם רכב משפחתי, ניסיתי קצת לחטט באינטרנט לגבי התקנת המערכת הזאת על אוטו קטן\מיני , אבל לא הייתה כל כך אינפורמציה. ההתקנה דיי יקרה, באיזור ה10 אלף, למרות שהבנתי שיש מצב להגיע להרבה פחות באיזור ה6. יש איזשהם הסתייגויות שידוע לכם לגבי התקנת המערכת על אוטו קטן ובכלל?? או אולי הצעות על רכבים דומים, זולים כמו הגטס וחסכוניים יותר?
  17. אהלן, פירסמתי פה לא מזמן לגבי התלבטות שהייתה לי לגבי כמה רכבים ואופציות. עשיתי עוד קצת מחקר. נשארו כמה דגמי מיני שמוצאים חן בעיני, קיה פיקנטו (קצת יותר יקרה מהאחרות משום מה) יונדאי i10 שברולט ספארק סיטרואן c1 (למרות ששמעתי דברים כמו "בארץ לא יודעים לטפל במכוניות צרפתיות) סוזוקי אלטו ירדה מהפרק כי קצת קראתי דברים לא מחמיאים , לגבי בטיחות ונוחות. דייהטסו סיריון גם ירדה כי פחות אהבתי את הנהיגה עליה.. -- התקציב שלי הוא בין 30-40 אלף... חשוב מאוד שהרכב יהיה מספיק עמיד בשביל ליסוע 3 פעמים בשבוע בממוצע ירושלים -תל אביב הלוך חזור, ובנוסף פעם ב שלושה שבועות +- נסיעה מירושלים לצפון הלוך חזור. השאלות הם כאלה : האם בשביל הצרכים שלי שהם בעיקר מה שציינתי למעלה, אוטו מיני כזה יספיק? 1000 סמ"ק זה מספיק חזק? וכמובן מה הכי מומלץ מכל מה שציינתי? (אם יש עוד אופציות אשמח לשמוע) מבחינת צריכת דלק, אמינות , בטיחות , נוחות, ועמידות. תודה מראש!
  18. אוקיי , תודה .. עוד איזה שהם הצעות? ממה להיזהר? לגבי נפח מנוע, 1000-1200 - זה מספיק טוב בשביל נסיעות בינעירוניות על בסיס שבועי? איזה דגם וחברה הכי מומלצים פחות או יותר?
  19. שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב קטן בסביבות ה30 אלף שקל , 35 גג. צעיר , סטודנט. הצרכים שלי לא מיוחדים, שיהיה נחמד , נוח , חסכוני, מראה פחות חשוב לי , וחשוב מאוד שיהיה אמין , כמה שפחות תקלות. מה שכן אני צריך רכב שיעמוד בנסיעה תל אביב -ירושלים הלוך חזור בממוצע 2-3 בשבוע. מה ההמלצות? נפח מנוע קריטי ? יש כל מיני אופציות , חשבתי על דייהטסו סיריון , יונדאי גטס ידנית , יונדאי i10 ידנית , סוזוקי אלטו ידנית. גם כן חשבתי על אופציה אולי לקנות סובארו אימפרזה ולהתקין עליה מערכת גז. מה מבין כל האופציות עדיף ? או אולי עוד המלצות שאני לא מכיר? העניין המטריד יותר זה הנסיעות הבין עירוניות על בסיס שבועי שאני אהיה צריך לעשות. זה ביג דיל?
×
×
  • תוכן חדש...