Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי ה"חבר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון "מועדון חבר" , מקבלים חוברת עם מבצעים שנתיים או חודשיים.

לגבי מכוניות זה בדרך כלל לחודש הבא, גם בקרנות השוטרים.

פורסם

בעקרון גם ל"חבר" עצמם אין בדיוק דרך להתחייב ליותר מחודשיים קדימה

אמנם יש להם תוכנית עבודה שנתית ולפיה הם מפעילים את לחציהם על היבואנים אך דברים עלולים להשתנות כמו גם אספקות מלאים ולכן אין משהו סגור קדימה לכל השנה מראש

כשהייתי במאיר דובר על מבצע בתחילת השנה באזור מרץ אפריל אך זה הוזז לקראת סוף השנה כנראה

Confidence In Motion

פורסם

כאשר היבואן מרגיש שהביקוש חזק מספיק אז הוא לא יסכים להנחות שכאלו.

לדוגמא, דלק מוטורוס (מאזדה ופורד) סירבה שנים להשתתף. שיונדאי וקיה החלו להלום בעוצמה במאזדה ופורד, היבואן נכנע ובאפריל 2014 השתתף במבצע לעמיתי חבר.

הוכחה לחולשה (היחסית) של דלק מוטורוס ניתן למצוא בדיוק בשבוע זה, כאשר היבואן עורך מבצעי הוזלה למאזדה. מהלך כזה נחשב לנדיר למדי עבור דלק מוטורס.

לסיכום, כשליוניון מוטורס ירד האויר מהמפרשים, גם הם יצטרפו, ואז תראה גם את טויוטה.

אגב, זוית נוספת היא הדרישה של המועדון להנחות רציניות תמורת השתתפות. אני מעריך שגם זה עומד בפני היבואן.

פורסם

דווקא לפני חודש שהיה את המבצע של פיגו

שלחתי אליהם מייל בדיוק בקשר הזה ושאלתי אותם איזה חברה מתוכננת ליהות במצבע הבא הכוונה לחודש והם ענו לי על שרבולט

אז תנסה לי הם ענו

ואשמח לדעת עם , ומה הם ענו לך

פורסם
כן, התכוונתי למבצעים של רכבים.

אין דרך לדעת למשל על איזה יבואן יהיה מבצע לחודש אוגוסט, אחרי UMI?

אתה יכול לדעת מה, ככל הנראה, לא יהיה כי אם נספור את יולי כבר עברו 7 חודשים.

אם זכרוני אינו מטעני היו כבר:

פיג'ו, סיטרואן

שברולט

סקודה

קיה

רנו, ניסאן, דצ'יה

זה משאיר לך קדימה את:

מיצובישי

סובארו (או שאולי כבר היו?)

אופל

מאזדה, פורד

פורסם
כאשר היבואן מרגיש שהביקוש חזק מספיק אז הוא לא יסכים להנחות שכאלו.

לדוגמא, דלק מוטורוס (מאזדה ופורד) סירבה שנים להשתתף. שיונדאי וקיה החלו להלום בעוצמה במאזדה ופורד, היבואן נכנע ובאפריל 2014 השתתף במבצע לעמיתי חבר.

הוכחה לחולשה (היחסית) של דלק מוטורוס ניתן למצוא בדיוק בשבוע זה, כאשר היבואן עורך מבצעי הוזלה למאזדה. מהלך כזה נחשב לנדיר למדי עבור דלק מוטורס.

לסיכום, כשליוניון מוטורס ירד האויר מהמפרשים, גם הם יצטרפו, ואז תראה גם את טויוטה.

אגב, זוית נוספת היא הדרישה של המועדון להנחות רציניות תמורת השתתפות. אני מעריך שגם זה עומד בפני היבואן.

גם אני הופתעתי כשמאזדה נכנסה לחבר ואני עוד יותר מופתע מזה שהונדה משתתפת במבצעים האלו של חבר

פורסם

להערכתי המבצעים הללו נסגרים חודשים מראש (לא יכול להיות שמבצע נסגר רק חודש, חודשיים מראש, כאשר צריך להערך מבחינת מלאי שמגיע דרך הים, מבצעים אחרים שמתוכננים גם. אפילו הדפסת חוברת, עריכת תוכן, הגהות ומשלוח לוקחים לפחות חודש).

לדעתי ליבואן עצמו אין אינטרס שתדע מתי יש מבצע כזה ולכן כל היבואנים דורשים מ"חבר" לא לגלות מתי יש מבצע כזה בעתיד.

• תוכן חדש...