Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מומלץ?

תקציב - 30K מקסימום

דרישות: אמין, אם יש חיה כזאת אז גם חסכוני בדלק.

שנתון כמה שיותר גבוה

מה מומלץ וממה להתרחק?

פורסם

פיאט פנדה, אמינה וחסכונית והאחזקה זולה מאוד, בתקציב שלך תוכל למצוא אחת משנת 2011 ואולי אפילו חדשה יותר תלוי כמה תתפשר על הק"מ שעברה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

פיגו 107,סוזוקי אלטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פיאט פנדה, אמינה וחסכונית והאחזקה זולה מאוד, בתקציב שלך תוכל למצוא אחת משנת 2011 ואולי אפילו חדשה יותר תלוי כמה תתפשר על הק"מ שעברה.

מצטרף. 30K קונה לך אחת משנתון 2012, שמגיעה ישירות מחברות ליסינג או השכרה. ק"מ סביבות 80 אלף.

רכב אמין, זריז, פשוט לאחזקה. פלסטיקה סופר פשוטה אבל בנויה לתלפיות, הרכב מרגיש כמו רכב שיחזיק הרבה שנים ולא כמו לגו דופלו.

כמו כן, היתרון שלו הוא מנוע 1200 עם 69 כ"ס, לא 1000 עם 3 צילינדרים כמו יתר המתחרים בקטגוריה.

פורסם

בתלכס היא נוסעת כמו השאר,ולא מציגה זריזות יוצאת דופן,פשוט המנוע לא רועד.

למשל הפיגו 107 לא פחות זריזה ממנה,ואחרי שהדגם החדש קצת השמין זה בטוח לא תורם לו מהבחינה הזאת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתלכס היא נוסעת כמו השאר,ולא מציגה זריזות יוצאת דופן,פשוט המנוע לא רועד.

למשל הפיגו 107 לא פחות זריזה ממנה,ואחרי שהדגם החדש קצת השמין זה בטוח לא תורם לו מהבחינה הזאת.

ב-107 יש פח חשוף, אין פתחי איוורור במרכז הדשבורד, יש תא מטען קטן יותר, מנוע רועד, 4 מקומות ישיבה מול 5 בפנדה, מנוע עם פחות מומנט מהפנדה, אין מחשב דרך - ואני לא יודע אם יש מערכת עזר לזינוק בעליה.

בקיצור - זה אוטו פחות טוב.

פורסם

פח חשוף נכון,המזגן למרות חוסר בפתח מרכזי עושה עבודה טובה.

כרכב הפנדה טובה יותר,אבל לא זריזה יותר או חיסכונית יותר.

מאחור למשל המרווח לברכים פחות טוב מהפיגו.

פורסם

יש הרבה פנדה על הכביש? לא זכור לי שראיתי הרבה כאלה.

זה דווקא כיוון שלא חשבתי עליו. תודה.

יש עוד המלצות?

פורסם

הפנדה החדשה נמכרה הרבה זמן במחיר הזוי ולכן בקושי מכרה,עכשיו המחיר נורמלי ואני חושב שניראה אותה יותר.

פורסם

מונדאו 2009, יש לי מישהו במשפחה שמוכר את הרכב שלו והוא יכול להתאים בערך בתקציב,

צור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
מונדאו 2009, יש לי מישהו במשפחה שמוכר את הרכב שלו והוא יכול להתאים בערך בתקציב,

צור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין.

מה יותר מתאים למישהו שביקש רכב קטן משנתון גבוה, מרכב מנהלים בן 6. המלצה מדהימה, קשה להאמין שלא חשבתי עליה בעצמי.

פורסם
ומה לגבי יונדאי גטס?

אתה מחפש אוטומט או ידני?

גטס אחלה תמורה למחיר אבל אתה זולג לכיוון אז עדיפות מיד פרטית והדגמים היותר מפוארים מהGLF.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...