Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדרכי להחלפת נוזל קירור לאלמרה של אחותי, רציתי לדעת האם קיים בורג ניקוז אוויר? או שאין ופשוט שופכים את הישן ע"י פתיחת הבורג ברדיאטור, וממלאים נוזל חדש?

תודה.

פורסם (נערך)

לפחות באלמרה דור קודם יש בורג ניקוז אוויר על בית הטרמוסטט.

יש בורג פלסטיק לניקוז נוזל בתחתית הרדיאטור, אבל כל עוד הגישה לבאנד של הצינור התחתון נוחה, עדיף לפתוח אותו. הרבה יותר מהיר.

בכל מצב תמלא נוזל לאט, ישירות לתוך הרדיאטור, תוך כדי עיסוי של הצינורות הראשיים. ברגע שהוא מפסיק לבלוע את המים, תניע עם פקק פתוח ותמשיך להוסיף ולעסות קצת את הצינורות. תרים קצת את הטורים ידנית דרך המצערת, וסגור את הפקק אחרי 3 דקות בערך.

עקוב אחרי שעון החום ותוודא שהמאורר נדלק וגם נכבה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

המהירות לא משחקת תפקיד, העיקר שלא יהיה אוויר במערכת.

אני יצלם את הטרמוסטט מחר כנראה ואעלה תמונה, תוכל להגיד לי האם קיים הבורג ניקוז אצלי?

פורסם

כל זה רלוונטי לדור הקודם. נדע אם אצלך זה גם ככה רק מחר. או שתרד לצלם עכשיו ולא נישאר במתח :D

(או שדנידין יראה את האשכול הזה ויגיב כאן, מה שיבוא קודם)

Stay Dirty

פורסם

מצאתי PDF שרלוונטי למנוע שלך, אכן יש בורג ניקוז אוויר על בית הטרמוסטט. ראה בעמוד השני air relief plug.

http://ww2.justanswer.com/uploads/baddad1/2010-02-09_232358_Pages_from_ma.pdf

בנוסף יש בורג ניקוז נוזל מבלוק המנוע, אני מניח שאפשר לוותר על זה ולא לרוקן גם מהבלוק.

Stay Dirty

פורסם
מצאתי PDF שרלוונטי למנוע שלך, אכן יש בורג ניקוז אוויר על בית הטרמוסטט. ראה בעמוד השני air relief plug.

http://ww2.justanswer.com/uploads/baddad1/2010-02-09_232358_Pages_from_ma.pdf

בנוסף יש בורג ניקוז נוזל מבלוק המנוע, אני מניח שאפשר לוותר על זה ולא לרוקן גם מהבלוק.

תודה, אחזור מחר עם תשובות.

פורסם

התמונה של הבורג ריקון אוויר:

11694082_10152981627497286_996417179952898341_n.jpg11745475_10152981627422286_1791708833999211855_n.jpg

מדובר כפי הנראה על הבורג שנמצא על הברז שהולך ימינה.

פורסם
נכון מאוד.

תן לו שפריץ קל של WD40 לפני שאתה מתחיל את העבודה, רק ליתר בטחון.

מלא תודה! 8)

• תוכן חדש...