Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
הבחור רווק ‚ לא מחפש רכב ביצועים אלא פוזה נטו .

איזה שטויות, מאוד חשוב לי שהרכב יהיה מספק, מפנק ומהנה. קרא שוב את הפוסט..

תודה לכל העוזרים, האאודי באמת נאה ואופה אבל קצת ״מנהלית״ מדי בשבילי. לא להאמין שהיא כזאת בודדת! האולרואד היא רעיון משעשע אבל אני תוהה אם חשבתם שאני אשכרה מנסה להוציא ים כסף.. זו לא המטרה :-D בפרט הרכב קצת חזק מדי..

כמו שאמרתי אני כרגע עוקב אחר CLK ו/או E46 (תודה רבה על ההמלצה ל-320 אוטומטית). אלמד גם על הדאצ׳יה.

אם יש עצות נוספות מבעלי נסיון דומה על רכבים מתאימים בשנתונים הנ״ל או על המסע המסוכן (כך כותבים ואומרים) שאני נכנס אליו, אשמח לשמוע.. כל תגובה מפרגנת היא מחכימה ומועילה לי :-D

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
פורסם

הציעו כאן וולבו, האמת שזו אופציה לא רעה.

S40 ממודל 2005 ואילך (לא הצורה הישנה, אלא החדשה יותר שהוחלפה במהלך 2004) יכולה להיות נחמדה מאוד לדעתי. הרבה אוטו, כלום כסף, ים מכוניות שמורות (בעיקר אצל מבוגרים שנסעו בהם בזהירות) - רובן גם מטופלות מיומן הראשון במוסך מורשה. S60 תהיה ענקית ומיותרת לדעתי (וגם יקרה יותר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברוח ההצעות:

בקצת יותר מהתקציב תוכל לרכוש יגואר, שככל הנראה תהיי בעל יחס רושם\עלות הגבוה ביותר, ותקבל את הרכב הכי מפנק.

מנגד עלות אחזקה גבוהה יותר משמעותית.

אגב באי46 ממש לא בעיה לטפל, לאחר ישור קו שיכלול משאבת מים חידוש מערכת הקירור ודברים נוספים, האחזקה היא רחוקה מבור ללא תחתית.

פורסם

אני חושב שכדאי תשנה את הגדרת התקציב שלך, לכמה אתה מתכוון לבזבז בשנה ראשונה\שנייה על האוטו ואולי אפשר יהיה למצוא משהו שהוא פחות בור ללא תחתית ויותר פוזה. כי אוטו שהוא בור ללא תחתית אתה בכיף תוכל לשרוף עליו 20 אלף בשנה ראשונה. לדוגמא bmw z3 אתה תצטרך להוסיף עוד 15 אבל אתה תקבל אוטו פוזה ובור ללא תחתית :)

דרך אגב יגואר יש בפחות מ 30 אלף אבל לא יודע אם זה הסגנון שלך.

פורסם (נערך)

אני מתכוון להחזיק את הרכב כשלוש שנים - והייתי מקווה למצוא אותו במצב טוב ולהוציא עליו עוד כ- 10k (עריכה: מעבר לתחזוקה הצפויה) בכל הזמן הזה. כן, אני יודע שאני אופטימי - אבל כזכור אני אתקן לבד (או עם מכונאי לא-מומחה) מה שאפשר, גם בשביל הכיף שבדבר גם בשביל התקציב.

BMW Z3 זה דגם אדיר, אבל אני חושש שהוא מעט נדיר בישראל מדי ושלא יהיו לו חלפים (אפילו פרטי מחו״ל), ובכל מקרה מחיר הקנייה שלו לא נכנס ב- 30k..

היגואר נשמעת לי נהדר, יתכן ומאוד אהנה מ X-Type או אפילו S. הייתי משער לי שהמשומשות מגיעות כמעט תמיד מבית מצוין אבל אני לא יודע כמה הן מתקלקלות/ממוחשבות/בעלות חלפים זמינים. אבדוק, תודה!

פורסם (נערך)

סליחה, אם זה לא היה ברור התכוונתי ל-10K תחזוקה מעבר לכל מה שצפוי להוציא עליו - כלומר 10k לבלת״מים. כזכור זה (בעיקר) לנסות לתקן לבד.

גיר / מנוע שהולך זה לגמרי דופק לי את התקציב וזה ברור לי - ברור לי שאני לוקח סיכון עם ״רכב החלומות״. אם אוטו של 30k יצטרך גיר ב 20k אז אני עוזב את האוטו ולומד את הלקח שלי. אם הוא יגיע אליי במצב טוב מאוד, יתכן שיספיקו 10k כדי לתת לו ״הנשמות״ חיוניות מפעם לפעם.

אבל כאמור אם איכשהו בכל זאת הולך גיר מנוע אז אני אפסיד את ה-30k המקוריים ואגיד תודה על החוויה

פורסם

עם אולראוד אתה גומר את ה 10K ביישור קו! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עם אולראוד אתה גומר את ה 10K ביישור קו! :lol:

אולאוטד לא בתמונה, וליישור קו אכן צריך לשמור בצד עוד כ 10k אבל למשל ברכב כמו ה - A6 שתלו, שנראה שמור בטירוף, אני לא בטוח שיש יישור כה גדול.

בקיצור

1. נקנה את הרכב ב 30k (E46 או CLK נשארות האופציות המועדפות, גם וולבו נראית מתאימה אבל אני צריך לנהוג בהן קודם כדי לדעת.

2. ניישר קו - נקווה שבקטנה (עוד 5-10?)

3. חובה, צד ג׳, דלק, טסטים ושוטפים

4. נחווה כל מיני קשיים בעוד 10k

5. אם / כשיגיע משהו קשה נשקול את האפשרות הכי טובה להעביר הלאה את הרכב..

• ספונסר פורום
פורסם

בטח שקיים, קדילק CTS מהשנים 2003-2005.

מנוע חזק עם מומנט גבוה, לדעתי יפיפה, מושבי עור עם זיכרונות, מזגן דיגיטלי מפוצל, זיכרון מראות\

חלונות\מיזוג\רדיו ל-2 נהגים שונים, פנסי קסנון, חלון שמש....

יש חלקים בEBAY כמו זבל.

רכב סופר חזק ואמין.

גילוי נאות, ה-CTS של אישתי למכירה, ועם קצת מאמץ גם תכנס לתקציב ואין צורך להשקיע אפילו שקל בישור קו :-D

פורסם

אני אישית לא אהבתי את הקאדילק שמבחוץ אכן נראית כמו חללית מדהימה אך מבפנים חלק קטן מהדאשבורד / תצוגה / מתגים (תריסי המזגן, סוג הפלסטיק של המתגים , חיפוי הדמוי עץ) עדיין נראים כמו באמריקאית שהושקה ב 1994 מה שאותי באופן אישי מאוד מפנצ'ר.

הגרמניות והשוודיות, על אף גילן המתקדם, לטעמי האישי עדיין נראות ומרגישות נעימות ועדכניות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...