Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם פחות או יותר באותו המחיר, עם אוטו הקילומטר.

האם שווה לשלם את אותו המחיר לרכב חדש יותר בשנה. או לרדת שנה ולקחת פריוס שיותר חסכונית בדלק.

כמה זה נורא לקחת רכב 2009 שהוא 6 שנים על הכביש, הסיכונים בזה רבים ?

תודה

פורסם

הפריוס עם יד וקילומטראז' מעט גבוהים, הספלאש יד ראשונה מפרטי עם קילומטראז' נמוך.

בתכלס הפריוס היא מכונית טובה יותר, גדולה יותר, בטיחותית יותר וכנראה גם חסכונית יותר. בפועל, פריוס כזאת זה קצת הרפתקאה. למרות שהפריוס נחשבת לאמינה יחסית, עדיין - כשמשהו התקלקל אתה תצטרך ללכת למוסך מורשה יבואן כי במוסך "רגיל" בדרך כלל לא יוכלו לעזור לך. וברכב היברידי משנה וקילומטראז' כאלו יכול להיות שמשהו יתקלקל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפריוס עם יד וקילומטראז' מעט גבוהים, הספלאש יד ראשונה מפרטי עם קילומטראז' נמוך.

בתכלס הפריוס היא מכונית טובה יותר, גדולה יותר, בטיחותית יותר וכנראה גם חסכונית יותר. בפועל, פריוס כזאת זה קצת הרפתקאה. למרות שהפריוס נחשבת לאמינה יחסית, עדיין - כשמשהו התקלקל אתה תצטרך ללכת למוסך מורשה יבואן כי במוסך "רגיל" בדרך כלל לא יוכלו לעזור לך. וברכב היברידי משנה וקילומטראז' כאלו יכול להיות שמשהו יתקלקל.

אז עדיף לא לגעת, זה סיכון גדול עם אפשרות לבלות במוסך כל חודשיים ?

פורסם

אני נהגתי ונוהג על סוזוקי ספלאש וזה רכב פשוט מופלא! אני אוהב אותו ברמות מטורפות!

חסכוני מאוד מאוד בדלק יש לו כוח רב! 95 כוח סוס ל-1254 סעמק בערך...

לפי דעתי בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר בו ואפילו מבחינת מוסך שהוא לא רואה בכלל!

פורסם

1254 סעמק...... אהבתי. מי לוקח לחתימה?

שי: קודם כל - 1242 סמ"ק ו-94 כ"ס. אבל נניח לקטנות.

פות"ש משוה בין מכונית מיני (דגם 2010, אולי עדיין עם המנוע הקודם) לבין משפחתית גודלה ודי יוקרתית. בהשואה כזו השאלה הראשונה שעולה היא מה צרכיו של הקונה. בלי לדעת אם הוא זקוק למכונית קטנה שתשתחל לחניה של מרכז ת"א או לרכב שיסיע בנוחות את משפחתו למרחקים ארוכים אי אפשר ליעץ לו, שלא לדבר על ענייני תקציב והעדפות אישיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהנחה שהפריוס תקינה ולא מחביאה איזה שהם שלדים בארון אז אין מה לדבר, היא הרבה יותר טובה מכול סוזוקי ספלאש בכול דבר(אולי חוץ מקלות חניה)

לדעתי היא גם תיחטף מהר במידה והיא באמת תקינה.

פורסם

תודה, רוב הנסיעות שלי הם בין ערוניות. אני גר במושב עין ורד ועובד במרכז ומחנה בחניון.

יש לי פעם בחודש נסיעה לדרום הרחוק.

אני מעדיף רכב שהוא גדול ונח בגלל המרחקים הגדולים, לרוב יש לי חניה מסודרת חוץ מפעם ב... שאני אולי אבקר בתל אביב וזה לא קורה הרבה.

השאלה היא אם רכב מופיע בסוויטץ זה לא אומר שהוא עבר בדיקה של מוסך מורשה.? האם עדיין עדיף לעשות בדיקה נוספת בעצמי ?

האם יש בעיות שיכולות לצוץ גם אם הגיר והמנוע עברו בדיקה והם תקינים ?

תודה רבה

פורסם

זה שהרכב מופיע בסוויטצ' אומר שהרכב עבר בדיקה במכון בדיקה מורשה, לא במוסך מורשה. זה כמובן לא אומר שהוא תקין ב-100%, כבר ראינו רכבים (לאוו דווקא מסוויטצ') שעוברים בדיקות כאלו למרות שהם שבורים. גם אם אתה תיקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה מורשה זה לא אומר שהרכב תקין ב-100%. למעשה, אין 100% בדברים כאלו. לכן כתבתי - סוג של הרפתקאה.

מצד שני, זאת הרפתקאה שיכולה לחסוך לך כסף בדלק ולתת לך חווית נסיעה טובה הרבה יותר מחווית הנסיעה בספלאש.

שווב לבדוק מול סוויטצ' האם האחריות שהם נותנים למנוע ולגיר תקפה גם במקרה של רכב היברידי. אם כן, זה יכול להוריד טיפה סיכון מהגב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שי אני מצטרף לנקמיצ'י. אתה מתכוון לנהוג לפחות 120 ק"מ ביום, רחם על ישבנך ובחר ברכב נוח. אני מניח שהפריוס עדיפה גם במבחני ריסוק, שיקול שעשוי לעניין את מי שנוהג מרחקים ארוכים בכבישים מהירים.

בנסועה שלך בהחלט מוצדק לבחון גם דיזל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...